WAHOO ELEMNT BOLT grey

WFCC3

Kerékpárkompjúter legfőképp országútisoknak szürke színben a wahootól.

icon A termék nincs boltunkban. A termék épp elfogyott, boltunk utánarendelt, mely várhatóan 2-6 munkanapon belül érkezik.
photo

WAHOO ELEMNT BOLT grey

77 900 Ft
77 900 Ft
icon Kosárba

WAHOO ELEMNT BOLT

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Navigációs tudása miatt országútra ajánlom az ELEMNT Bolt-ot, mivel topográfiai térképet nem kezel sem a készülék, sem az APP. Akik egy kicsit beszélnek angolul, s szeretik az egyszerű kezelhetőség mellett a nagyobb tudást, a wahoo-ban nem csalódnak. A készülék összeforr a telefonnal, csakúgy, mint a kerékpárunk kormányával. Fontos, hogy csak okostelefonról lehet kezelni és visszanézni mindent. Igen aerodinamikus az egész kialakítása, s elég egyszerű megszokni a 6 gombos vezérlést is, mely logikus, illetve a front oldali 3 gombjának funkcióinak feladata változik, úgy a felirat is módosul felette, tehát egyszerű. Külsős alkalmazási kompatibilitása maximális Strava vagy / és TrainingPeaks oda vissza kommunikál a készülékkel. Mint elején írtam navigációs tudása is van a készüléknek, egyszerűen címre visz, mely tervezése telefonon, kb. a Waze tervezésének a negyede időben, még úgy is, hogy az útvonalat áttöltjük a készülékbe. Edzéstervezésben is otthonosan mozog a wahoo, mely egy igazán kerékpárosoknak készült eszközzel találkozhatnak.

 

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • AERODIMNAMIKUS előrenyúló konzol és kompúter
 • Bővíthető kerékpáros és pulzusmérő szenzorokkal
 • Bluetooth szinkronozáció telefonnal igen egyszerű
 • Egyedi képernyők testreszabása telefonról
 • Útvonaltervezése APP használatával gyors és egyszerű
 • Extra funkciók: Automata strart-stop, LiveTrack

 

RÉSZLETESEBBEN

A Wahoo elemnt bolt egy kompakt kerékpáros gps, mely igen összeforr a telefonoddal. A két eszköz hasznnálhatósága példaértékű, igen egyszerű a munkamegosztás. Természetesen csak okostelefonnal nyílik meg a kompúter használata, annak hiányában nem lehet használni a készüléket teljesértékűen. 

Első bekapcsolása után egy QR kódot mutat a képernyő, amit okostelefonnal lefotózva nyílik meg a Wahoo oldala. De nem ezzel kell kezdenünk. Okostelefonnal kompatibilis kizárólag a Wahoo, így webes alkalmazás nem lesz, csak APP. A Wahoo ELEMNT Companion APP-ot letöljük, majd az APP kéri a kompúterre kiírt QR kódot, s ezzel párosíthatjuk is a telefonunk a kompúterrel. Miután ez megtörtént létre kell hoznunk egy felhasználói fiókot, majd megtaníthatjuk neki Wi-Fi hálózatunk. A wahoo fiókunkat hozzákacsolhatjuk  Strava, TrainingPeaks, Komoot illetvesok más fiókunkhoz, így automatikus lesz az adatátvitel ezentúl. Személyes beállításaink importálhatjuk a Health app-ból, de be is írhatjuk. Kiválaszthatjuk, hogy online nyomonkövetketőek szeretnénk e lenni valaki számára. így a kiválasztott bizalmi ismerős facebook, Twitter vagy e-mailes értesítése automatikus lesz edzés indításkor.

Ezután a telefonos app megmutatja mely gomboknak mi lesz a funkciója, mindezt persze angolul. 

Az app használatá egyszerű, itt beállíthajuk igen egyszerűen az adatképernyőket és azok megjeleníteni kívánt adatait. Az ELMENT BOLT képernyő felett van egy 7db-os ledsor. Ennek funkciója változtatható, azaaz kérhető rá sebesség vagy pulzus vagy wattszám kijelzése, így lényegében egy grafikus adatunk minden esetben látszik a képernyőn. 

Ha elindítjuk vagy mielött elindítjuk a kompútert kérhetünk nyomvonalas követést. Ennek 5 módja van.

 1. A telefonos app-ban lévő térképen kikeressük hova szeretnénk menni, s az útvonalat az app létrehozza, majd azt átvisszük a kompúterre. Ez kb eddig 6 másodperc alatt történik meg.

 

+ PLUSZ

 • Egyszerű használat
 • Gyors
 • Határozott gomb nyomáspont
 • Könnyed navigáció
 • Kíváló okostelefonos támogatással egyszerű útvonal tervezés
 • Végigolvasható a bejövő sms
 • Kontrasztos és könnyen nagyítható a képernyő
 • Peter Sagan is ezt használja

 

-MÍNUSZ

 • Képernyője egyszínű
 • Híváselutasítás nincs, csak figyelmen kívül hagyása
 • Nincs magyar nyelv
 • Topo térkép nincs a készülékben, sem a telefonos appjában
 • Nem állíthatom a különböző tevékenységeimhez egyedileg az ELEMNT-et, tehát minden bringámon ugyanúgy működik (nincsenek sportprofilok)

 


 

  GYÁRI LEÍRÁS

 

AERODINAMIKA

1,1W minusz, ami 40km-en 12,6 másodperc előnyt jelent. A tervezés két részből állt, amit sokszor elfelejtenek a gyártól, egyrészt a fejegység és a tartó egy egységet alkot, mely szélcsatornában lett tervezve, másrészt az előrenyúló tartó pozicionálja az órát, ami lényegében a szemből érkező szelet a kormányra továbbítja. Fontos itt a computer- tartó és a kormány elhelyezése, ami az aero mounttal igen jó összehngot ad megjelenésre is.

 

Az ELEMNT BOLT az első, teljesen aerodinamikus GPS kerékpáros kompjúter! A szabadalmaztatott tervezés egy integrált kompjúter és tartó rendszert hoz létre, amely CFD (Computational Fluid Design) tesztelt, nagymértékben aerodinamikai rendszert eredményez, amely a kerékpár elejére épül, ahol a legfontosabb az aerodinamika. A Bluetooth Smart és az ANT + rendszert is kezel az ELEMNT BOLT, mely így tökéletesen párosul az összes kerékpáros szenzorral. A kompjúter együtt működik az ingyenes ELEMNT appal a telefonodon, amely lehetővé teszi az adatmezők testreszabását, a profilok testreszabását, a teljesítmény nyomon követését és az edzés adatok könnyed megosztását - nincs több zavaró menü! Ráadásul a kompjúter felső részén vízszintesenlévő LED QuickLook kijelző könnyen programozható, s edzés közben gyors módot kínál annak ellenőrzésére, hogy lépést tartunk e a teljesítménymutatókkal, mint a sebesség, pulzus és teljesítmény. z ELEMNT BOLT GPS-t a teljesítményre tervezték, mind aerodinamikailag, mind működés gyorsaságilag és átláthatóságilag.
 

 

TÖBB, MINT EGY KOMPJÚTER

NINCS SZÉLÖRVÉNY

MAXIMALIZÁLT OLVASHATÓSÁG

Az ELEMNT BOLT + integráció egy egységet képez, Tehát nem a kompjúter és a tartó, hanem egybe tervezték amiatt, hogy a wattszámok ne a szelet, hanem a kerékpárt tolják.

A kompjúter aerodinamikájához az oldalai is hozzájárulnak, hogy minimalizálják az aerodinamikát.

TAz ELEMNT BOLT kompjútert úgy tervezték, hogy maximalizálja az olvashatóságot és minimalizálja a levegő ellenállását. A tervezéskor a kis súly és a minimális aerodinamika mellett a jó olvashatóság volt a legfontosabb.

 

 

AERODINAMIKA

Több mint 50% -kal kevesebb légellenállás. Egy 40 km-es távon, melynél 34km/órás átlaggal tekerünk az ELEMNT Bolt-al ez 12,6 méásodpercet jelent a vezető kerékpáros konkurenciával szemben.

Az olvashatóság maximalizálására törekedtünk. A kompjútert kissé megdönti a bringás, hogy jól olvasható legyen, hogy jobban leolvassa a képernyőt, de így a légellenállás jelentősen megnő, ezáltal lassítja a bringást. Ezzel szemben, ha megdöntjük az ELEMNT BOLT-ot, a levegőellenállása nem változik így nem befolyásolja a leadott teljesítményt negatívan.

Minimalizáljuk a légellenállást. A csomagban lévő előrenyúló tartóval használjuk az Element Bolt-ot, úgy a rendszer, ami létrejön 1,1 Watt megtakarítást eredményez a hasonló nagyságú vezető konkurens gps gyártóval szemben. Ez azt jelenti, hogy az aerodinamika 50%-al csökken a WAHOO használata esetén.

 

CFD VÉGEZTE A TESZTELÉST A VERSENYBEN

A CFD (Computational Fluid Dynamic) tesztelése az alkalmazott matematika és a fizika használata
annak elképzelése tette véglegessé a kompjúter formáját, hogy a levegő hogyan áramlik át egy tárgyon

 

APP-BEÁLLÍTÁS

Az ingyenes ELEMNT APP alkalmazással az okostelefonon keresztül annak felületét használja az edzésoldalak konfigurálására és beállításaira. Egyszerű és áttekinthető.

 

QUICKLOOK LEDSOR

A képernyő feletti 7db visszajelző LED-et arra találta ki a WAHOO, hogy egy pillantást alatt is kapcsolódjunk az adatokhoz,. Nem kell leolvasnunk, elég ha rápillantunk. Mivel programozható a ledsor használatában, hogy mely adatot mutassa grafikonnal, így a pulzus, teljesítmény, sebesség vagy pedálfordulat bármelyikét preferálhatjuk edzéseinken vagy versenyen is.

 

TÖKÉLETES NAGYÍTÁS
A könnyen hozzáférhető oldalsó gombok lehetővé teszik, hogy egyetlen érintéssel nagyítson és kicsinyítse az aktuális adatmezőket.

 

100% WIRELESS
Az ELEMNT kerékpáros kompjúterhez csak aksi töltéshez használ kábelt. A valódi kommunikáció bluetooth-on keresztüli edzésletöltésnél, kompjúter testreszabásnál és szoftverfrissítésnél is.

 

KAPCSOLAT

Az ELEMNT BOLT megkönnyíti a kapcsolattartást, amikor tekerünk, így valós időben látható barátainknak merre járunk, megkaphatjuk az sms-ket, e-maileket és telefonos értesítéseket.

 

BÁRHOVA ELNAVIGÁL

Egy sörözőt vagy egy hamburgerezőt keresel? Bárhová is el szeretnél menni az Elemnt Boltra számíthatsz. Nem kell mást tenned, mint a telefonodon lévő ELEMNT app-ot megnyitni, s beírni a kívánt uticélt. Az alakalmazás ezután megtervezi az útvonalat és elküldi az ELEMNT Bolt kompjúternek, kiegészítve a fordulóról-furdulóra pop-up segítségekkel.

 

FORDULÓRÓL-FORDULÓRA IRÁNYÍTÁS

A Wahoo Elemnt vagy a KOMOOT alkalmazással egyszerűen megtudhatjuk az útvonalat, s minden forduló előtt figyelmeztetést kapunk időben egy felugró ablakban a képernyőn, hogy mely irányba kell fordulnunk.

 

 

ONLINE NYOMONKÖVETÉS

A Live Track lehetővé teszi, hogy egyéni linket küldjön azoknak az embereknek, akikkel meg szeretné osztani a tartózkodási helyét egy edzés során. Az edzés megkezdésétől az érkezésig, a Live Track valós időben frissíti az útvonalunk, így tájékoztatja azokat akikkel ezt megosztottuk.

 

KOMPATIBILIS

Az ELEMNT BOLT párosítható természetesen a Wahoo KICKR-rel, vagy  Wahoo KICKR SNAP-el. Tehát egy meglévő edzést újra tudunk játszani okosgörgőn. Ezt ki is használják a Wahoo által támogatott versenyzők, mint Peter Sagan vagy csapatok közül a legnagyobb a Team Sky.

 

STRAVA LIVE

Az ELEMNT BOLT teljes mértékben integrálódik a Strava Live szegmensekbe, hogy pontos státsuzt láthassunk az adott szegmensben magunkról a KOM-hoz képest.

 

EDZÉSTERVEK

A TrainingPeaks-ből az aznapi edzést használhatjuk az Elemnt BOLT-nál automatikusan. Strukturált szakaszos edzéseket könnyen vezérelhetik edzéseinket beltérben is kint is. A Wahoo okos edzőgörgői a KICKR vagy az SNAP automatikusan megváltoztatja az ellenállást, hogy az megfeleljen az egyes szakaszok célteljesítményének, így a legtöbbet hozhatja ki az edzésből. Az ELEMNT BOLT-ban szintén előre telepítve van két FTP teszt.

 

WAHOO ELEMNT BOLT

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Navigációs tudása miatt országútra ajánlom az ELEMNT Bolt-ot, mivel topográfiai térképet nem kezel sem a készülék, sem az APP. Akik egy kicsit beszélnek angolul, s szeretik az egyszerű kezelhetőség mellett a nagyobb tudást, a wahoo-ban nem csalódnak. A készülék összeforr a telefonnal, csakúgy, mint a kerékpárunk kormányával. Fontos, hogy csak okostelefonról lehet kezelni és visszanézni mindent. Igen aerodinamikus az egész kialakítása, s elég egyszerű megszokni a 6 gombos vezérlést is, mely logikus, illetve a front oldali 3 gombjának funkcióinak feladata változik, úgy a felirat is módosul felette, tehát egyszerű. Külsős alkalmazási kompatibilitása maximális Strava vagy / és TrainingPeaks oda vissza kommunikál a készülékkel. Mint elején írtam navigációs tudása is van a készüléknek, egyszerűen címre visz, mely tervezése telefonon, kb. a Waze tervezésének a negyede időben, még úgy is, hogy az útvonalat áttöltjük a készülékbe. Edzéstervezésben is otthonosan mozog a wahoo, mely egy igazán kerékpárosoknak készült eszközzel találkozhatnak.

 

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • AERODIMNAMIKUS előrenyúló konzol és kompúter
 • Bővíthető kerékpáros és pulzusmérő szenzorokkal
 • Bluetooth szinkronozáció telefonnal igen egyszerű
 • Egyedi képernyők testreszabása telefonról
 • Útvonaltervezése APP használatával gyors és egyszerű
 • Extra funkciók: Automata strart-stop, LiveTrack

 

RÉSZLETESEBBEN

A Wahoo elemnt bolt egy kompakt kerékpáros gps, mely igen összeforr a telefonoddal. A két eszköz hasznnálhatósága példaértékű, igen egyszerű a munkamegosztás. Természetesen csak okostelefonnal nyílik meg a kompúter használata, annak hiányában nem lehet használni a készüléket teljesértékűen. 

Első bekapcsolása után egy QR kódot mutat a képernyő, amit okostelefonnal lefotózva nyílik meg a Wahoo oldala. De nem ezzel kell kezdenünk. Okostelefonnal kompatibilis kizárólag a Wahoo, így webes alkalmazás nem lesz, csak APP. A Wahoo ELEMNT Companion APP-ot letöljük, majd az APP kéri a kompúterre kiírt QR kódot, s ezzel párosíthatjuk is a telefonunk a kompúterrel. Miután ez megtörtént létre kell hoznunk egy felhasználói fiókot, majd megtaníthatjuk neki Wi-Fi hálózatunk. A wahoo fiókunkat hozzákacsolhatjuk  Strava, TrainingPeaks, Komoot illetvesok más fiókunkhoz, így automatikus lesz az adatátvitel ezentúl. Személyes beállításaink importálhatjuk a Health app-ból, de be is írhatjuk. Kiválaszthatjuk, hogy online nyomonkövetketőek szeretnénk e lenni valaki számára. így a kiválasztott bizalmi ismerős facebook, Twitter vagy e-mailes értesítése automatikus lesz edzés indításkor.

Ezután a telefonos app megmutatja mely gomboknak mi lesz a funkciója, mindezt persze angolul. 

Az app használatá egyszerű, itt beállíthajuk igen egyszerűen az adatképernyőket és azok megjeleníteni kívánt adatait. Az ELMENT BOLT képernyő felett van egy 7db-os ledsor. Ennek funkciója változtatható, azaaz kérhető rá sebesség vagy pulzus vagy wattszám kijelzése, így lényegében egy grafikus adatunk minden esetben látszik a képernyőn. 

Ha elindítjuk vagy mielött elindítjuk a kompútert kérhetünk nyomvonalas követést. Ennek 5 módja van.

 1. A telefonos app-ban lévő térképen kikeressük hova szeretnénk menni, s az útvonalat az app létrehozza, majd azt átvisszük a kompúterre. Ez kb eddig 6 másodperc alatt történik meg.

 

+ PLUSZ

 • Egyszerű használat
 • Gyors
 • Határozott gomb nyomáspont
 • Könnyed navigáció
 • Kíváló okostelefonos támogatással egyszerű útvonal tervezés
 • Végigolvasható a bejövő sms
 • Kontrasztos és könnyen nagyítható a képernyő
 • Peter Sagan is ezt használja

 

-MÍNUSZ

 • Képernyője egyszínű
 • Híváselutasítás nincs, csak figyelmen kívül hagyása
 • Nincs magyar nyelv
 • Topo térkép nincs a készülékben, sem a telefonos appjában
 • Nem állíthatom a különböző tevékenységeimhez egyedileg az ELEMNT-et, tehát minden bringámon ugyanúgy működik (nincsenek sportprofilok)

 


 

  GYÁRI LEÍRÁS

 

AERODINAMIKA

1,1W minusz, ami 40km-en 12,6 másodperc előnyt jelent. A tervezés két részből állt, amit sokszor elfelejtenek a gyártól, egyrészt a fejegység és a tartó egy egységet alkot, mely szélcsatornában lett tervezve, másrészt az előrenyúló tartó pozicionálja az órát, ami lényegében a szemből érkező szelet a kormányra továbbítja. Fontos itt a computer- tartó és a kormány elhelyezése, ami az aero mounttal igen jó összehngot ad megjelenésre is.

 

Az ELEMNT BOLT az első, teljesen aerodinamikus GPS kerékpáros kompjúter! A szabadalmaztatott tervezés egy integrált kompjúter és tartó rendszert hoz létre, amely CFD (Computational Fluid Design) tesztelt, nagymértékben aerodinamikai rendszert eredményez, amely a kerékpár elejére épül, ahol a legfontosabb az aerodinamika. A Bluetooth Smart és az ANT + rendszert is kezel az ELEMNT BOLT, mely így tökéletesen párosul az összes kerékpáros szenzorral. A kompjúter együtt működik az ingyenes ELEMNT appal a telefonodon, amely lehetővé teszi az adatmezők testreszabását, a profilok testreszabását, a teljesítmény nyomon követését és az edzés adatok könnyed megosztását - nincs több zavaró menü! Ráadásul a kompjúter felső részén vízszintesenlévő LED QuickLook kijelző könnyen programozható, s edzés közben gyors módot kínál annak ellenőrzésére, hogy lépést tartunk e a teljesítménymutatókkal, mint a sebesség, pulzus és teljesítmény. z ELEMNT BOLT GPS-t a teljesítményre tervezték, mind aerodinamikailag, mind működés gyorsaságilag és átláthatóságilag.
 

 

TÖBB, MINT EGY KOMPJÚTER

NINCS SZÉLÖRVÉNY

MAXIMALIZÁLT OLVASHATÓSÁG

Az ELEMNT BOLT + integráció egy egységet képez, Tehát nem a kompjúter és a tartó, hanem egybe tervezték amiatt, hogy a wattszámok ne a szelet, hanem a kerékpárt tolják.

A kompjúter aerodinamikájához az oldalai is hozzájárulnak, hogy minimalizálják az aerodinamikát.

TAz ELEMNT BOLT kompjútert úgy tervezték, hogy maximalizálja az olvashatóságot és minimalizálja a levegő ellenállását. A tervezéskor a kis súly és a minimális aerodinamika mellett a jó olvashatóság volt a legfontosabb.

 

 

AERODINAMIKA

Több mint 50% -kal kevesebb légellenállás. Egy 40 km-es távon, melynél 34km/órás átlaggal tekerünk az ELEMNT Bolt-al ez 12,6 méásodpercet jelent a vezető kerékpáros konkurenciával szemben.

Az olvashatóság maximalizálására törekedtünk. A kompjútert kissé megdönti a bringás, hogy jól olvasható legyen, hogy jobban leolvassa a képernyőt, de így a légellenállás jelentősen megnő, ezáltal lassítja a bringást. Ezzel szemben, ha megdöntjük az ELEMNT BOLT-ot, a levegőellenállása nem változik így nem befolyásolja a leadott teljesítményt negatívan.

Minimalizáljuk a légellenállást. A csomagban lévő előrenyúló tartóval használjuk az Element Bolt-ot, úgy a rendszer, ami létrejön 1,1 Watt megtakarítást eredményez a hasonló nagyságú vezető konkurens gps gyártóval szemben. Ez azt jelenti, hogy az aerodinamika 50%-al csökken a WAHOO használata esetén.

 

CFD VÉGEZTE A TESZTELÉST A VERSENYBEN

A CFD (Computational Fluid Dynamic) tesztelése az alkalmazott matematika és a fizika használata
annak elképzelése tette véglegessé a kompjúter formáját, hogy a levegő hogyan áramlik át egy tárgyon

 

APP-BEÁLLÍTÁS

Az ingyenes ELEMNT APP alkalmazással az okostelefonon keresztül annak felületét használja az edzésoldalak konfigurálására és beállításaira. Egyszerű és áttekinthető.

 

QUICKLOOK LEDSOR

A képernyő feletti 7db visszajelző LED-et arra találta ki a WAHOO, hogy egy pillantást alatt is kapcsolódjunk az adatokhoz,. Nem kell leolvasnunk, elég ha rápillantunk. Mivel programozható a ledsor használatában, hogy mely adatot mutassa grafikonnal, így a pulzus, teljesítmény, sebesség vagy pedálfordulat bármelyikét preferálhatjuk edzéseinken vagy versenyen is.

 

TÖKÉLETES NAGYÍTÁS
A könnyen hozzáférhető oldalsó gombok lehetővé teszik, hogy egyetlen érintéssel nagyítson és kicsinyítse az aktuális adatmezőket.

 

100% WIRELESS
Az ELEMNT kerékpáros kompjúterhez csak aksi töltéshez használ kábelt. A valódi kommunikáció bluetooth-on keresztüli edzésletöltésnél, kompjúter testreszabásnál és szoftverfrissítésnél is.

 

KAPCSOLAT

Az ELEMNT BOLT megkönnyíti a kapcsolattartást, amikor tekerünk, így valós időben látható barátainknak merre járunk, megkaphatjuk az sms-ket, e-maileket és telefonos értesítéseket.

 

BÁRHOVA ELNAVIGÁL

Egy sörözőt vagy egy hamburgerezőt keresel? Bárhová is el szeretnél menni az Elemnt Boltra számíthatsz. Nem kell mást tenned, mint a telefonodon lévő ELEMNT app-ot megnyitni, s beírni a kívánt uticélt. Az alakalmazás ezután megtervezi az útvonalat és elküldi az ELEMNT Bolt kompjúternek, kiegészítve a fordulóról-furdulóra pop-up segítségekkel.

 

FORDULÓRÓL-FORDULÓRA IRÁNYÍTÁS

A Wahoo Elemnt vagy a KOMOOT alkalmazással egyszerűen megtudhatjuk az útvonalat, s minden forduló előtt figyelmeztetést kapunk időben egy felugró ablakban a képernyőn, hogy mely irányba kell fordulnunk.

 

 

ONLINE NYOMONKÖVETÉS

A Live Track lehetővé teszi, hogy egyéni linket küldjön azoknak az embereknek, akikkel meg szeretné osztani a tartózkodási helyét egy edzés során. Az edzés megkezdésétől az érkezésig, a Live Track valós időben frissíti az útvonalunk, így tájékoztatja azokat akikkel ezt megosztottuk.

 

KOMPATIBILIS

Az ELEMNT BOLT párosítható természetesen a Wahoo KICKR-rel, vagy  Wahoo KICKR SNAP-el. Tehát egy meglévő edzést újra tudunk játszani okosgörgőn. Ezt ki is használják a Wahoo által támogatott versenyzők, mint Peter Sagan vagy csapatok közül a legnagyobb a Team Sky.

 

STRAVA LIVE

Az ELEMNT BOLT teljes mértékben integrálódik a Strava Live szegmensekbe, hogy pontos státsuzt láthassunk az adott szegmensben magunkról a KOM-hoz képest.

 

EDZÉSTERVEK

A TrainingPeaks-ből az aznapi edzést használhatjuk az Elemnt BOLT-nál automatikusan. Strukturált szakaszos edzéseket könnyen vezérelhetik edzéseinket beltérben is kint is. A Wahoo okos edzőgörgői a KICKR vagy az SNAP automatikusan megváltoztatja az ellenállást, hogy az megfeleljen az egyes szakaszok célteljesítményének, így a legtöbbet hozhatja ki az edzésből. Az ELEMNT BOLT-ban szintén előre telepítve van két FTP teszt.