Polar Vantage V2 HR Silver Grey-Lime M/L

90083650

Vantage V2 széria ezüst házas modellje egy H10-es mellkaspánttal, szürke-lime M-L méretű óraszíjjal. Az óra maximalista teljesítményorientált sportolni vágyóknak ad hatalmas segítséget.

A termékből kevesebb, mint 5 darab van boltunkban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a mai vagy következő munkanapon indítjuk.
photo

Polar Vantage V2 HR Silver Grey-Lime M/L

198 990 Ft
198 990 Ft
icon Kosárba

POLAR VANTAGE V2 HR

 

két óraszíjhossz méret

 • S: csukló kerület 120-190 mm (női méret)
 • M-L: csukló kerület 145-215 mm (férfi méret)

 

ZERGE VÉLEMÉNYE

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

A Vantage sorozat legerősebb tagja a V2-es. A nagy változás az Outdoor funkcióknál keresendő az előd Vantage V-hez képest. Tehát egy olyan órával állunk szemben, ahol a fejlődés van előtérben, s mindent a keringési rendszerünk fejlesztésével érünk el, s ezek mellé bejött a V800-as órából ismert Jump teszt is, azaz a lábizomerő változásait láthatjuk pár ugrásból edzés előtt. Ennek jelentősége a technikai edzések és a gyorsaság fejlesztésénél lesz fontos, ahol ezt a képességet csak kipihent izmokkal tudjuk fejleszteni . E pár mondatot azért írtam, hogy átlássuk ezen keresztül is, hogy ez nemcsak egy triatlonos vagy futóóra, hanem olyan elhivatott embereknek készült, akiknek az életstílusuk a teljesítmény fejlesztésen alapul. 

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Futás wattmérés és max láberő teszt
 • Komoot navigációs app használata
 • Üzemideje sűrű GPS használattal is 40 óra
 • Edzésterv alapú edzés vezetés
 • Regenerációs tesztek széles köre
 • Hill splitter, iránytű és otdoor használat
 • Úszás közben pulzusmérés csuklóról
 • MIL-STD 810G katonai szabvány szerint felépített óra
 • A csomag része a Polar H10 mellkaspánt

 

RÉSZLETESEBBEN

Az óra a Vantage sorozat V széria 2020-as fejlesztett modellje. A Polar ezen évtized első outdoor órája a Grit X, mely funkcióit is megkapta a V2 (Vantage V2), s ezen felül a Láberő teszt az, amivel büszkélkedhet az óra. Mindenképp a regeneráció és a fejlődés az óra lételeme, tehát hetente is 10 óra feletti edzésmennyiségnél lesz jól kihasználható az óra. 

Essen szó egy kicsit a térképről és a navigációról. Igen, nincs benne térkép, de nézzük mire is használjuk a térképet, s mire a navigációt? A térkép megmutatja azt hol vagyunk. Hogyan hívják azt a tavat, települést, patakot, stb. Ha nincs egy útvonal célunk, úgy nem fogunk navigációt kérni, nem lesz útvonalunk, s onnantól csak úri huncutság az, hogy látjuk hol vagyunk. Ha egy útvonalat szeretnénk követni, arra 2 okunk lehet.

 1. Valaki lementette, megrajzolta az útvonalat, s azon szeretnénk végigmenni.
 2. a helyszínen szeretnénk egy útvonalat valahova

Az első verzióhoz nincs szükségünk térképre, elegendő az, hogy látjuk merre kell mennünk. A második verziónál egy térképes óránál az órából kell kikeresni a helyszínt, mely lehet előre rögíztett POI pont (ekkor vagyunk gyorsak), s lehet keresés, ami lassítja percekkel az útvonalat, de mindenképp előny, hogy megoldunk mindent az órából bárhol bármikor. Most jön a V2 által használt navigáció, azaz a Komoot alkalmazáson hasonlóan, mint egy Waze alkalmazásból megmondjuk hova szeretnénk menni, s a telefonon létrejön a sportág szerinti útvonalunk (MTB-nél terep, országúti bringánál aszfaltos utakat használva). Ezt átküldjük az órának, s indulhatunk is. Mindenképp ez a verzió gyorsabb és átláthatóbb, hátránya, hogy kell egy telefon (térerő nem kell), s jó, ha van egy Komoot előfizetés. Ez sem vészes, kb 8eFt/ örök élet az egész világra.

Nézzük a kűlcsínyt. A 47mm-es óranagyság nem kicsi, ez egy átlag férfi óra méret sport vonalon. A női vonalon egy átlag sport óra mérete 42mm, tehát azért a V2 nagy. Az óra aluminium házas, emiatt nagyon könnyű, számlapja Gorilla Glass, ami ellenálló, s felépítése a fent is olvasott 810-es katonai szabvány, ami a rázkódás/ pára/ por/ hő és egyéb bahatásoknak jobban ellenállnak.

- MÍNUSZ

 • Nincs magyar nyelvű menü, szoftver.
 • a 47mm-es óratok nem a női felhasználóknak az álma (itt a legfeljebb 44mm-es az elfogadott)

GYÁRI LEÍRÁS

 

KÖNNYŰ ÉS PREMIUM MULTISPORT ÓRA

A Polar Vantage V2-vel kiaknázhatod a benned rejlő lehetőségeket. Ebben a GPS-es multisport órában benne van az összes Polar sporttudás, beleértve csuklós pulzusmérést, a GPS használatot, a teljesítményteszteket és a regenerációs visszajelzéseket.

EDZÉSTERV. EDZÉS. ELEMZÉS. ISMÉTLÉS.

A Polar Vantage V2 felveszi a test különböző jeleit, és használható adatokká alakítja őket, melyek segítségedre lehetnek- így jobban tudunk tervezni, okosabban edzeni és totál regenerálódni a következő edzésre.

TUDJA HOGYAN ÁLLSZ

A Polar Vantage V2 segítségével jól látható, mikor fejlődik: számos funkcióval rendelkezik a teljesítmény és az állapotod teszteléséhez.

MESTERI EGYENSÚLY

Nem biztos abban, hogy erősebbet kel edzeni vagy épp könnyebbet? A Polar Vantage V2 mutatja milyen állapotban van a keringési rendszer terhelése vagy helyreállítódása.

TÖBB, MINT EGY SPORTOS ÓRA

A Polar Vantage V2 össze van kötve a Polar Flow szoftverrel, így elég nagy adatbázishoz férsz hozzá. Edzés adataid bármikor, bármilyen platformon hozzáférhetőek lesznek.

EDZÉS PROGRAM

A Polar Flow online edzéstervező és elemző szoftver segít nyomon követni edzéseid és látni terhelhetőséged, hogy céljaid könnyebben elérd.

SZINKRONIZÁLD EDZÉSEID MÁS SZOLGÁLTATÓKKAL

A Polar Flow segítségével összeköthető automatikusan más alkalmazásokkal az z edzéstervezés vagy elemzés, mint a Strava vagy a TrainingPeaks.

Kep

A Polar H10-es mellkaspánt tudása a legsokoldalúbb, Bluetooth Smart, ANT+ és 5KHz-es jelátvitele teszi kompatibilissá, szinte mindennel. Belső memóriás használata, többtappancsos tapadása, műanyag csattrendszere a kényelmes hordhatóságot segíti. A H10-es öv a HR csomag része.

Fejlett csuklós pulzusmérés

A Precision Prime™ érzékelőfúziós technológiával követi nyomon a pulzusodat.

Hosszú üzemidő

A Polar Vantage V2 folyamatos GPS használat mellett 40 órás, ritkított üzemmódban akár 100 üzemórát is kibír egy feltöltéssel.

Beépített GPS

GPS, GLONASS, Galileo és QZSS segít a gyors GPS vételben. A beépített barometrikus magasságmérő és iránytű is fontos terepen.

Színes érintőképernyő

Az óra 5 klasszikus gombja mellé egy Gorilla Glass érintőképernyő is segít sporton kívül, mely újlenyomat mentes felület.

Futás teljesítmény teszt

A Running Performance Teszt segít nyomon követni a fejlődést és személyre szabni a pulzus, sebesség és teljesítmény zónákat.

Kerékpár teljesítmény teszt

A Cycling Performance Teszt megmutatja a személyes teljesítmény zónáid és küszöb értékeid, ehhez természetesen wattmérő szükséges.

Training Load Pro™

Training Load Pro™ segít megmutatni hogyan edzett az utóbbi időben és edzései mennyire voltak időben és intenzitásban megterhelőek.

Recovery Pro™

Megmutatja*, hogy a keringési rendszer készen áll-e az edzésre. Regenerációs visszajelzést ad az órán keresztül. *Polar H9 vagy H10 mellkaspántal.

Leg Recovery Teszt

Ez egy maximális láberő teszt, mely pár ugrásból megmutatja mennyire kipihent és erős a lábizomzat a következő erős edzéshez.

Nightly Recharge™

Az "éjszakai feltöltődés" megmutatja, hogy mennyire regenerálódik és töltődik fel egy kimerítő nap után.

Útvonal tervezés Komoot segítségével

Tervezd meg az útvonaladat a Komoot segítségével, és hagyd, hogy az órád vezessen a helyes úton!

Zenevezérlése okosan

Könnyen navigálhatunk a zeneszámaink közt a telefonon az órán keresztül. Léptethetünk, állíthatunk hangerőt edzésen kívül és edzés alatt is.

Running Power

A futás wattmérés objektív, átfogó képet ad a futóknak a pillanatnyi leadott teljesítményről.

Sleep Plus Stages™

Az alvás fázisaidról és annak minőségéről tudhatsz meg többet ezen funkcióval.

FuelWise™ frissítés segéd

Az állóképességi edzéseid során segít frissítési tippekkel a megfelelő energiaszintek fenntartásához.

Hill Splitter™

Az emelkedő és lejtős szakaszokra részletes statisztikák alapján megtudhatod, hogy hogyan teljesítettél az útvonalad emelkedő és ereszkedő szakaszán.

FitSpark™ edzés ajánlat

Polar Vantage V2 és a FitSpark™ komplett edzéseket javasol az aktuális állóképességednek megfelelően.

Strava Live Szegmensek

Tedd izgalmasabbá a futást és a kerékpározást a Live szegmensek segítségével! Értesítéseket kaphatsz a közeli szegmensekről.

Free Running Programs

Ingyenes futóedzéstervek segítenek a céljaid elérésében több távon is. Neked csak választani kell.

Sportprofilok

Ezt a Polar Flow alkalmazásban szabhatod testre minden sportág egyedi jellemzőit/ képernyőit. Több, mint 130 sport közül választhatsz.

Energiaforrás

Kövesd figyelemmel hogyan használja szervezeted az energiaforrásokat. A Vantage V2 láthatóvá teszi a szénhidrátok, fehérjék és zsírok felhasználását.

Úszófunkciók

A Polar Vantage V2 felismeri az úszásnemet, mutatja a megtett távot, tempót, a csapásszámot és pihenő időt a pulzus mellett. 

Serene™ légzőgyakorlatok

Lazítsd el tested és csitísd el elméd légzőgyakorlatok segítségével.

Running Index

A VO2max becslése segítségedre lehet a futóteljesítményed fejlesztésében.

Kep

PRECIZIÓS RÉSZLETESSÉG

Kívülről karcsú, belülről okos és mindennél könnyebb. A Polar Vantage V2 egyedülállóan könnyű és megbízható óra..

 

MINŐSÉG

Prémium anyagokkal készült óra a V2, mely kényelmes minőségi szilikon óraszíj, alumínium óratok / óragombok és Gorilla Glass kristályüveggel készült.

 

TÖKÉLETES TÁRS MINDEN HELYZETBEN

Az ultrakönnyű és karcsú dizájnal készült Polar Vantage V2 jól néz ki a nap 24 órájában, bármit is tervezzen.

 

POLAR VANTAGE V2 HR

 

két óraszíjhossz méret

 • S: csukló kerület 120-190 mm (női méret)
 • M-L: csukló kerület 145-215 mm (férfi méret)

 

ZERGE VÉLEMÉNYE

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

A Vantage sorozat legerősebb tagja a V2-es. A nagy változás az Outdoor funkcióknál keresendő az előd Vantage V-hez képest. Tehát egy olyan órával állunk szemben, ahol a fejlődés van előtérben, s mindent a keringési rendszerünk fejlesztésével érünk el, s ezek mellé bejött a V800-as órából ismert Jump teszt is, azaz a lábizomerő változásait láthatjuk pár ugrásból edzés előtt. Ennek jelentősége a technikai edzések és a gyorsaság fejlesztésénél lesz fontos, ahol ezt a képességet csak kipihent izmokkal tudjuk fejleszteni . E pár mondatot azért írtam, hogy átlássuk ezen keresztül is, hogy ez nemcsak egy triatlonos vagy futóóra, hanem olyan elhivatott embereknek készült, akiknek az életstílusuk a teljesítmény fejlesztésen alapul. 

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Futás wattmérés és max láberő teszt
 • Komoot navigációs app használata
 • Üzemideje sűrű GPS használattal is 40 óra
 • Edzésterv alapú edzés vezetés
 • Regenerációs tesztek széles köre
 • Hill splitter, iránytű és otdoor használat
 • Úszás közben pulzusmérés csuklóról
 • MIL-STD 810G katonai szabvány szerint felépített óra
 • A csomag része a Polar H10 mellkaspánt

 

RÉSZLETESEBBEN

Az óra a Vantage sorozat V széria 2020-as fejlesztett modellje. A Polar ezen évtized első outdoor órája a Grit X, mely funkcióit is megkapta a V2 (Vantage V2), s ezen felül a Láberő teszt az, amivel büszkélkedhet az óra. Mindenképp a regeneráció és a fejlődés az óra lételeme, tehát hetente is 10 óra feletti edzésmennyiségnél lesz jól kihasználható az óra. 

Essen szó egy kicsit a térképről és a navigációról. Igen, nincs benne térkép, de nézzük mire is használjuk a térképet, s mire a navigációt? A térkép megmutatja azt hol vagyunk. Hogyan hívják azt a tavat, települést, patakot, stb. Ha nincs egy útvonal célunk, úgy nem fogunk navigációt kérni, nem lesz útvonalunk, s onnantól csak úri huncutság az, hogy látjuk hol vagyunk. Ha egy útvonalat szeretnénk követni, arra 2 okunk lehet.

 1. Valaki lementette, megrajzolta az útvonalat, s azon szeretnénk végigmenni.
 2. a helyszínen szeretnénk egy útvonalat valahova

Az első verzióhoz nincs szükségünk térképre, elegendő az, hogy látjuk merre kell mennünk. A második verziónál egy térképes óránál az órából kell kikeresni a helyszínt, mely lehet előre rögíztett POI pont (ekkor vagyunk gyorsak), s lehet keresés, ami lassítja percekkel az útvonalat, de mindenképp előny, hogy megoldunk mindent az órából bárhol bármikor. Most jön a V2 által használt navigáció, azaz a Komoot alkalmazáson hasonlóan, mint egy Waze alkalmazásból megmondjuk hova szeretnénk menni, s a telefonon létrejön a sportág szerinti útvonalunk (MTB-nél terep, országúti bringánál aszfaltos utakat használva). Ezt átküldjük az órának, s indulhatunk is. Mindenképp ez a verzió gyorsabb és átláthatóbb, hátránya, hogy kell egy telefon (térerő nem kell), s jó, ha van egy Komoot előfizetés. Ez sem vészes, kb 8eFt/ örök élet az egész világra.

Nézzük a kűlcsínyt. A 47mm-es óranagyság nem kicsi, ez egy átlag férfi óra méret sport vonalon. A női vonalon egy átlag sport óra mérete 42mm, tehát azért a V2 nagy. Az óra aluminium házas, emiatt nagyon könnyű, számlapja Gorilla Glass, ami ellenálló, s felépítése a fent is olvasott 810-es katonai szabvány, ami a rázkódás/ pára/ por/ hő és egyéb bahatásoknak jobban ellenállnak.

- MÍNUSZ

 • Nincs magyar nyelvű menü, szoftver.
 • a 47mm-es óratok nem a női felhasználóknak az álma (itt a legfeljebb 44mm-es az elfogadott)

GYÁRI LEÍRÁS

 

KÖNNYŰ ÉS PREMIUM MULTISPORT ÓRA

A Polar Vantage V2-vel kiaknázhatod a benned rejlő lehetőségeket. Ebben a GPS-es multisport órában benne van az összes Polar sporttudás, beleértve csuklós pulzusmérést, a GPS használatot, a teljesítményteszteket és a regenerációs visszajelzéseket.

EDZÉSTERV. EDZÉS. ELEMZÉS. ISMÉTLÉS.

A Polar Vantage V2 felveszi a test különböző jeleit, és használható adatokká alakítja őket, melyek segítségedre lehetnek- így jobban tudunk tervezni, okosabban edzeni és totál regenerálódni a következő edzésre.

TUDJA HOGYAN ÁLLSZ

A Polar Vantage V2 segítségével jól látható, mikor fejlődik: számos funkcióval rendelkezik a teljesítmény és az állapotod teszteléséhez.

MESTERI EGYENSÚLY

Nem biztos abban, hogy erősebbet kel edzeni vagy épp könnyebbet? A Polar Vantage V2 mutatja milyen állapotban van a keringési rendszer terhelése vagy helyreállítódása.

TÖBB, MINT EGY SPORTOS ÓRA

A Polar Vantage V2 össze van kötve a Polar Flow szoftverrel, így elég nagy adatbázishoz férsz hozzá. Edzés adataid bármikor, bármilyen platformon hozzáférhetőek lesznek.

EDZÉS PROGRAM

A Polar Flow online edzéstervező és elemző szoftver segít nyomon követni edzéseid és látni terhelhetőséged, hogy céljaid könnyebben elérd.

SZINKRONIZÁLD EDZÉSEID MÁS SZOLGÁLTATÓKKAL

A Polar Flow segítségével összeköthető automatikusan más alkalmazásokkal az z edzéstervezés vagy elemzés, mint a Strava vagy a TrainingPeaks.

Kep

A Polar H10-es mellkaspánt tudása a legsokoldalúbb, Bluetooth Smart, ANT+ és 5KHz-es jelátvitele teszi kompatibilissá, szinte mindennel. Belső memóriás használata, többtappancsos tapadása, műanyag csattrendszere a kényelmes hordhatóságot segíti. A H10-es öv a HR csomag része.

Fejlett csuklós pulzusmérés

A Precision Prime™ érzékelőfúziós technológiával követi nyomon a pulzusodat.

Hosszú üzemidő

A Polar Vantage V2 folyamatos GPS használat mellett 40 órás, ritkított üzemmódban akár 100 üzemórát is kibír egy feltöltéssel.

Beépített GPS

GPS, GLONASS, Galileo és QZSS segít a gyors GPS vételben. A beépített barometrikus magasságmérő és iránytű is fontos terepen.

Színes érintőképernyő

Az óra 5 klasszikus gombja mellé egy Gorilla Glass érintőképernyő is segít sporton kívül, mely újlenyomat mentes felület.

Futás teljesítmény teszt

A Running Performance Teszt segít nyomon követni a fejlődést és személyre szabni a pulzus, sebesség és teljesítmény zónákat.

Kerékpár teljesítmény teszt

A Cycling Performance Teszt megmutatja a személyes teljesítmény zónáid és küszöb értékeid, ehhez természetesen wattmérő szükséges.

Training Load Pro™

Training Load Pro™ segít megmutatni hogyan edzett az utóbbi időben és edzései mennyire voltak időben és intenzitásban megterhelőek.

Recovery Pro™

Megmutatja*, hogy a keringési rendszer készen áll-e az edzésre. Regenerációs visszajelzést ad az órán keresztül. *Polar H9 vagy H10 mellkaspántal.

Leg Recovery Teszt

Ez egy maximális láberő teszt, mely pár ugrásból megmutatja mennyire kipihent és erős a lábizomzat a következő erős edzéshez.

Nightly Recharge™

Az "éjszakai feltöltődés" megmutatja, hogy mennyire regenerálódik és töltődik fel egy kimerítő nap után.

Útvonal tervezés Komoot segítségével

Tervezd meg az útvonaladat a Komoot segítségével, és hagyd, hogy az órád vezessen a helyes úton!

Zenevezérlése okosan

Könnyen navigálhatunk a zeneszámaink közt a telefonon az órán keresztül. Léptethetünk, állíthatunk hangerőt edzésen kívül és edzés alatt is.

Running Power

A futás wattmérés objektív, átfogó képet ad a futóknak a pillanatnyi leadott teljesítményről.

Sleep Plus Stages™

Az alvás fázisaidról és annak minőségéről tudhatsz meg többet ezen funkcióval.

FuelWise™ frissítés segéd

Az állóképességi edzéseid során segít frissítési tippekkel a megfelelő energiaszintek fenntartásához.

Hill Splitter™

Az emelkedő és lejtős szakaszokra részletes statisztikák alapján megtudhatod, hogy hogyan teljesítettél az útvonalad emelkedő és ereszkedő szakaszán.

FitSpark™ edzés ajánlat

Polar Vantage V2 és a FitSpark™ komplett edzéseket javasol az aktuális állóképességednek megfelelően.

Strava Live Szegmensek

Tedd izgalmasabbá a futást és a kerékpározást a Live szegmensek segítségével! Értesítéseket kaphatsz a közeli szegmensekről.

Free Running Programs

Ingyenes futóedzéstervek segítenek a céljaid elérésében több távon is. Neked csak választani kell.

Sportprofilok

Ezt a Polar Flow alkalmazásban szabhatod testre minden sportág egyedi jellemzőit/ képernyőit. Több, mint 130 sport közül választhatsz.

Energiaforrás

Kövesd figyelemmel hogyan használja szervezeted az energiaforrásokat. A Vantage V2 láthatóvá teszi a szénhidrátok, fehérjék és zsírok felhasználását.

Úszófunkciók

A Polar Vantage V2 felismeri az úszásnemet, mutatja a megtett távot, tempót, a csapásszámot és pihenő időt a pulzus mellett. 

Serene™ légzőgyakorlatok

Lazítsd el tested és csitísd el elméd légzőgyakorlatok segítségével.

Running Index

A VO2max becslése segítségedre lehet a futóteljesítményed fejlesztésében.

Kep

PRECIZIÓS RÉSZLETESSÉG

Kívülről karcsú, belülről okos és mindennél könnyebb. A Polar Vantage V2 egyedülállóan könnyű és megbízható óra..

 

MINŐSÉG

Prémium anyagokkal készült óra a V2, mely kényelmes minőségi szilikon óraszíj, alumínium óratok / óragombok és Gorilla Glass kristályüveggel készült.

 

TÖKÉLETES TÁRS MINDEN HELYZETBEN

Az ultrakönnyű és karcsú dizájnal készült Polar Vantage V2 jól néz ki a nap 24 órájában, bármit is tervezzen.