POLAR Vantage V2 Black M/L

90082710

Vantage V2 széria fekete házas modellje, fekete M-L méretű szilikon óraszíjjal. Az óra maximalista teljesítményorientált sportolni vágyóknak ad hatalmas segítséget.

icon A termék most van a boltban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a mai vagy következő munkanapon indítjuk.
photo

POLAR Vantage V2 Black M/L

179 900 Ft
179 900 Ft
icon Kosárba

POLAR VANTAGE V2

 

két óraszíjhossz méret

 • S: csukló kerület 120-190 mm (női méret)
 • M-L: csukló kerület 145-215 mm (férfi méret)

 

 

ZERGE VÉLEMÉNYE

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

A Vantage sorozat legerősebb tagja a V2-es. A nagy változás az Outdoor funkcióknál keresendő az előd Vantage V-hez képest. Tehát egy olyan órával állunk szemben, ahol a fejlődés van előtérben, s mindent a keringési rendszerünk fejlesztésével érünk el, s ezek mellé bejött a V800-as órából ismert Jump teszt is, azaz a lábizomerő változásait láthatjuk pár ugrásból edzés előtt. Ennek jelentősége a technikai edzések és a gyorsaság fejlesztésénél lesz fontos, ahol ezt a képességet csak kipihent izmokkal tudjuk fejleszteni. E pár mondatot azért írtam, hogy átlássuk ezen keresztül is, hogy ez nemcsak egy triatlonos vagy futóóra, hanem olyan elhivatott embereknek készült, akiknek az életstílusuk a teljesítmény fejlesztésen alapul. 

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Futás wattmérés és max láberő teszt
 • Komoot navigációs app használata
 • Üzemideje sűrű GPS-használattal is 40 óra
 • Edzésterv alapú edzésvezetés
 • Regenerációs tesztek széles köre
 • Hill splitter, iránytű és outdoor használat
 • Úszás közben pulzusmérés csuklóról
 • MIL-STD 810G katonai szabvány szerint felépített óra

 

RÉSZLETESEBBEN

Az óra a Vantage sorozat V széria 2020-as fejlesztett modellje. A Polar ezen évtized első outdoor órája a Grit X, mely funkcióit is megkapta a V2 (Vantage V2), s ezen felül a Láberő teszt az, amivel büszkélkedhet az óra. Mindenképp a regeneráció és a fejlődés az óra lételeme, tehát hetente is 10 óra feletti edzésmennyiségnél lesz jól kihasználható az óra. 

Essen szó egy kicsit a térképről és a navigációról. Igen, nincs benne térkép, de nézzük mire is használjuk a térképet, s mire a navigációt? A térkép megmutatja azt hol vagyunk. Hogyan hívják az adott tavat, települést, patakot, stb. Ha nincs egy útvonal célunk, úgy nem fogunk navigációt kérni, nem lesz útvonalunk, s onnantól csak úri huncutság az, hogy látjuk hol vagyunk. Ha egy útvonalat szeretnénk követni, arra 2 okunk lehet:

 1. Valaki lementette, megrajzolta az útvonalat, s azon szeretnénk végigmenni.
 2. A helyszínen szeretnénk egy útvonalat valahova.

Az első verzióhoz nincs szükségünk térképre, elegendő az, hogy látjuk merre kell mennünk. A második verziónál egy térképes óránál az órából kell kikeresni a helyszínt, mely lehet előre rögíztett POI pont (ekkor vagyunk gyorsak), s lehet keresés, ami lassítja percekkel az útvonalat, de mindenképp előny, hogy megoldunk mindent az órából bárhol bármikor. Most jön a V2 által használt navigáció, azaz a Komoot alkalmazáson hasonlóan, mint egy Waze alkalmazásból, megmondjuk hova szeretnénk menni, s a telefonon létrejön a sportág szerinti útvonalunk (MTB-nél terep, országúti bringánál aszfaltos utakat használva). Ezt átküldjük az órának, s indulhatunk is. Mindenképp ez a verzió gyorsabb és átláthatóbb, hátránya, hogy kell egy telefon (térerő nem kell), s jó, ha van egy Komoot előfizetés. Ez sem vészes, kb 8eFt/ örök élet az egész világra.

Nézzük a kűlcsínt. A 47mm-es óranagyság nem kicsi, ez egy átlag férfi óra méret sport vonalon. A női vonalon egy átlag sport óra mérete 42mm, tehát azért a V2 nagy. Az óra aluminium házas, emiatt nagyon könnyű, számlapja Gorilla Glass, ami ellenálló, s felépítése a fent is olvasott 810-es katonai szabvány, ami a rázkódás/ pára/ por/ hő és egyéb behatásoknak jobban ellenállnak.

- MÍNUSZ

 • Nincs magyar nyelvű menü, szoftver.
 • A 47mm-es óratok nem a női felhasználóknak az álma (itt a legfeljebb 44mm-es az elfogadott)

GYÁRI LEÍRÁS

 

KÖNNYŰ ÉS PREMIUM MULTISPORT ÓRA

A Polar Vantage V2-vel kiaknázhatod a benned rejlő lehetőségeket. Ebben a GPS-es multisport órában benne van az összes Polar sporttudás, beleértve csuklós pulzusmérést, a GPS-használatot, a teljesítményteszteket és a regenerációs visszajelzéseket.

Kep

POLAR RED

tűzpiros új színben

EDZÉSTERV. EDZÉS. ELEMZÉS. ISMÉTLÉS.

A Polar Vantage V2 felveszi a test különböző jeleit, és használható adatokká alakítja őket, melyek segítségedre lehetnek - így jobban tudunk tervezni, okosabban edzeni és teljesen regenerálódni a következő edzésre.

TUDJA, HOGYAN ÁLLSZ

A Polar Vantage V2 segítségével jól látható, mikor fejlődsz: számos funkcióval rendelkezik a teljesítmény és az állapotod teszteléséhez.

MESTERI EGYENSÚLY

Nem vagy biztos abban, hogy erősebben kell edzeni vagy épp könnyebben? A Polar Vantage V2 mutatja milyen állapotban van a keringési rendszer terhelése vagy helyreállítódása.

TÖBB, MINT EGY SPORTOS ÓRA

A Polar Vantage V2 össze van kötve a Polar Flow szoftverrel, így elég nagy adatbázishoz férsz hozzá. Edzésadataid bármikor, bármilyen platformon hozzáférhetőek lesznek.

EDZÉS PROGRAM

A Polar Flow online edzéstervező és -elemző szoftver segít nyomon követni edzéseid és látni terhelhetőséged, hogy céljaidat könnyebben elérd.

SZINKRONIZÁLD EDZÉSEID MÁS SZOLGÁLTATÓKKAL

A Polar Flow segítségével összeköthető automatikusan más alkalmazásokkal az edzéstervezés vagy elemzés, mint a Strava vagy a TrainingPeaks.

Fejlett csuklós pulzusmérés

A Precision Prime™ érzékelőfúziós technológiával követi nyomon a pulzusodat.

Hosszú üzemidő

A Polar Vantage V2 folyamatos GPS használat mellett 40 órát, ritkított üzemmódban akár 100 üzemórát is kibír egy feltöltéssel.

Beépített GPS

GPS, GLONASS, Galileo és QZSS segít a gyors GPS vételben. A beépített barometrikus magasságmérő és az iránytű is fontos terepen.

Színes érintőképernyő

Az óra 5 klasszikus gombja mellé egy Gorilla Glass érintőképernyő is segít sporton kívül, mely ujjlenyomatmentes felület.

Futásteljesítmény-teszt

A Running Performance Teszt segít nyomon követni a fejlődést és személyre szabni a pulzus-, sebesség- és teljesítményzónákat.

Kerékpárteljesítmény-teszt

A Cycling Performance Teszt megmutatja a személyes teljesítmény zónáid és küszöb értékeid, ehhez természetesen wattmérő szükséges.

Training Load Pro™

Training Load Pro™ segít megmutatni, hogyan edzettél az utóbbi időben és edzéseid mennyire voltak időben és intenzitásban megterhelőek.

Recovery Pro™

Megmutatja*, hogy a keringési rendszer készen áll-e az edzésre. Regenerációs visszajelzést ad az órán keresztül. *Polar H9 vagy H10 mellkaspántal.

Leg Recovery Teszt

Ez egy maximálisláberő-teszt, mely pár ugrásból megmutatja mennyire kipihent és erős a lábizomzat a következő erős edzéshez.

Nightly Recharge™

Az "éjszakai feltöltődés" megmutatja, hogy mennyire regenerálódik és töltődik fel a tested egy kimerítő nap után.

Útvonaltervezés Komoot segítségével

Tervezd meg az útvonaladat a Komoot segítségével, és hagyd, hogy az órád vezessen a helyes úton!

Zenevezérlés okosan

Könnyen navigálhatunk a zeneszámaink közt a telefonon az órán keresztül. Léptethetünk, állíthatunk hangerőt edzésen kívül és edzés alatt is.

Running Power

A futáswattmérés objektív, átfogó képet ad a futóknak a pillanatnyi leadott teljesítményről.

Sleep Plus Stages™

Az alvásfázisaidról és annak minőségéről tudhatsz meg többet ezen funkcióval.

FuelWise™ frissítési segéd

Az állóképességi edzéseid során segít frissítési tippekkel a megfelelő energiaszintek fenntartásához.

Hill Splitter™

Az emelkedős és lejtős szakaszokra lebontva részletes statisztikák alapján megtudhatod, hogy hogyan teljesítettél az útvonalad emelkedő és ereszkedő szakaszain.

FitSpark™ edzésajánlat

Polar Vantage V2 és a FitSpark™ komplett edzéseket javasol az aktuális állóképességednek megfelelően.

Strava Live Szegmensek

Tedd izgalmasabbá a futást és a kerékpározást a Live szegmensek segítségével! Értesítéseket kaphatsz a közeli szegmensekről.

Ingyenes futásedzéstervek

Ingyenes futóedzéstervek segítenek a céljaid elérésében több távon is. Neked csak választani kell.

Sportprofilok

A Polar Flow alkalmazásban szabhatod testre minden sportág egyedi jellemzőit/ képernyőit. Több, mint 130 sport közül választhatsz.

Energiaforrás

Kövesd figyelemmel hogyan használja szervezeted az energiaforrásokat. A Vantage V2 láthatóvá teszi a szénhidrátok, fehérjék és zsírok felhasználását.

Úszófunkciók

A Polar Vantage V2 felismeri az úszásnemet, mutatja a megtett távot, tempót, a csapásszámot és a pihenő időt a pulzus mellett. 

Serene™ légzőgyakorlatok

Lazítsd el tested és csitítsd el elméd légzőgyakorlatok segítségével.

Running Index

A VO2max becslése segítségedre lehet a futóteljesítményed fejlesztésében.

PRECIZIÓS RÉSZLETESSÉG

Kívülről karcsú, belülről okos és mindennél könnyebb. A Polar Vantage V2 egyedülállóan könnyű és megbízható óra.

 

MINŐSÉG

Prémium anyagokkal készült óra a V2, mely kényelmes minőségi szilikon óraszíjjal, alumínium óratokkal / óragombokkal és Gorilla Glass kristályüveggel készült.

 

TÖKÉLETES TÁRS MINDEN HELYZETBEN

Az ultrakönnyű és karcsú dizájnnal készült Polar Vantage V2 jól néz ki a nap 24 órájában, bármit is tervezz.

POLAR VANTAGE V2

 

két óraszíjhossz méret

 • S: csukló kerület 120-190 mm (női méret)
 • M-L: csukló kerület 145-215 mm (férfi méret)

 

 

ZERGE VÉLEMÉNYE

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

A Vantage sorozat legerősebb tagja a V2-es. A nagy változás az Outdoor funkcióknál keresendő az előd Vantage V-hez képest. Tehát egy olyan órával állunk szemben, ahol a fejlődés van előtérben, s mindent a keringési rendszerünk fejlesztésével érünk el, s ezek mellé bejött a V800-as órából ismert Jump teszt is, azaz a lábizomerő változásait láthatjuk pár ugrásból edzés előtt. Ennek jelentősége a technikai edzések és a gyorsaság fejlesztésénél lesz fontos, ahol ezt a képességet csak kipihent izmokkal tudjuk fejleszteni. E pár mondatot azért írtam, hogy átlássuk ezen keresztül is, hogy ez nemcsak egy triatlonos vagy futóóra, hanem olyan elhivatott embereknek készült, akiknek az életstílusuk a teljesítmény fejlesztésen alapul. 

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Futás wattmérés és max láberő teszt
 • Komoot navigációs app használata
 • Üzemideje sűrű GPS-használattal is 40 óra
 • Edzésterv alapú edzésvezetés
 • Regenerációs tesztek széles köre
 • Hill splitter, iránytű és outdoor használat
 • Úszás közben pulzusmérés csuklóról
 • MIL-STD 810G katonai szabvány szerint felépített óra

 

RÉSZLETESEBBEN

Az óra a Vantage sorozat V széria 2020-as fejlesztett modellje. A Polar ezen évtized első outdoor órája a Grit X, mely funkcióit is megkapta a V2 (Vantage V2), s ezen felül a Láberő teszt az, amivel büszkélkedhet az óra. Mindenképp a regeneráció és a fejlődés az óra lételeme, tehát hetente is 10 óra feletti edzésmennyiségnél lesz jól kihasználható az óra. 

Essen szó egy kicsit a térképről és a navigációról. Igen, nincs benne térkép, de nézzük mire is használjuk a térképet, s mire a navigációt? A térkép megmutatja azt hol vagyunk. Hogyan hívják az adott tavat, települést, patakot, stb. Ha nincs egy útvonal célunk, úgy nem fogunk navigációt kérni, nem lesz útvonalunk, s onnantól csak úri huncutság az, hogy látjuk hol vagyunk. Ha egy útvonalat szeretnénk követni, arra 2 okunk lehet:

 1. Valaki lementette, megrajzolta az útvonalat, s azon szeretnénk végigmenni.
 2. A helyszínen szeretnénk egy útvonalat valahova.

Az első verzióhoz nincs szükségünk térképre, elegendő az, hogy látjuk merre kell mennünk. A második verziónál egy térképes óránál az órából kell kikeresni a helyszínt, mely lehet előre rögíztett POI pont (ekkor vagyunk gyorsak), s lehet keresés, ami lassítja percekkel az útvonalat, de mindenképp előny, hogy megoldunk mindent az órából bárhol bármikor. Most jön a V2 által használt navigáció, azaz a Komoot alkalmazáson hasonlóan, mint egy Waze alkalmazásból, megmondjuk hova szeretnénk menni, s a telefonon létrejön a sportág szerinti útvonalunk (MTB-nél terep, országúti bringánál aszfaltos utakat használva). Ezt átküldjük az órának, s indulhatunk is. Mindenképp ez a verzió gyorsabb és átláthatóbb, hátránya, hogy kell egy telefon (térerő nem kell), s jó, ha van egy Komoot előfizetés. Ez sem vészes, kb 8eFt/ örök élet az egész világra.

Nézzük a kűlcsínt. A 47mm-es óranagyság nem kicsi, ez egy átlag férfi óra méret sport vonalon. A női vonalon egy átlag sport óra mérete 42mm, tehát azért a V2 nagy. Az óra aluminium házas, emiatt nagyon könnyű, számlapja Gorilla Glass, ami ellenálló, s felépítése a fent is olvasott 810-es katonai szabvány, ami a rázkódás/ pára/ por/ hő és egyéb behatásoknak jobban ellenállnak.

- MÍNUSZ

 • Nincs magyar nyelvű menü, szoftver.
 • A 47mm-es óratok nem a női felhasználóknak az álma (itt a legfeljebb 44mm-es az elfogadott)

GYÁRI LEÍRÁS

 

KÖNNYŰ ÉS PREMIUM MULTISPORT ÓRA

A Polar Vantage V2-vel kiaknázhatod a benned rejlő lehetőségeket. Ebben a GPS-es multisport órában benne van az összes Polar sporttudás, beleértve csuklós pulzusmérést, a GPS-használatot, a teljesítményteszteket és a regenerációs visszajelzéseket.

Kep

POLAR RED

tűzpiros új színben

EDZÉSTERV. EDZÉS. ELEMZÉS. ISMÉTLÉS.

A Polar Vantage V2 felveszi a test különböző jeleit, és használható adatokká alakítja őket, melyek segítségedre lehetnek - így jobban tudunk tervezni, okosabban edzeni és teljesen regenerálódni a következő edzésre.

TUDJA, HOGYAN ÁLLSZ

A Polar Vantage V2 segítségével jól látható, mikor fejlődsz: számos funkcióval rendelkezik a teljesítmény és az állapotod teszteléséhez.

MESTERI EGYENSÚLY

Nem vagy biztos abban, hogy erősebben kell edzeni vagy épp könnyebben? A Polar Vantage V2 mutatja milyen állapotban van a keringési rendszer terhelése vagy helyreállítódása.

TÖBB, MINT EGY SPORTOS ÓRA

A Polar Vantage V2 össze van kötve a Polar Flow szoftverrel, így elég nagy adatbázishoz férsz hozzá. Edzésadataid bármikor, bármilyen platformon hozzáférhetőek lesznek.

EDZÉS PROGRAM

A Polar Flow online edzéstervező és -elemző szoftver segít nyomon követni edzéseid és látni terhelhetőséged, hogy céljaidat könnyebben elérd.

SZINKRONIZÁLD EDZÉSEID MÁS SZOLGÁLTATÓKKAL

A Polar Flow segítségével összeköthető automatikusan más alkalmazásokkal az edzéstervezés vagy elemzés, mint a Strava vagy a TrainingPeaks.

Fejlett csuklós pulzusmérés

A Precision Prime™ érzékelőfúziós technológiával követi nyomon a pulzusodat.

Hosszú üzemidő

A Polar Vantage V2 folyamatos GPS használat mellett 40 órát, ritkított üzemmódban akár 100 üzemórát is kibír egy feltöltéssel.

Beépített GPS

GPS, GLONASS, Galileo és QZSS segít a gyors GPS vételben. A beépített barometrikus magasságmérő és az iránytű is fontos terepen.

Színes érintőképernyő

Az óra 5 klasszikus gombja mellé egy Gorilla Glass érintőképernyő is segít sporton kívül, mely ujjlenyomatmentes felület.

Futásteljesítmény-teszt

A Running Performance Teszt segít nyomon követni a fejlődést és személyre szabni a pulzus-, sebesség- és teljesítményzónákat.

Kerékpárteljesítmény-teszt

A Cycling Performance Teszt megmutatja a személyes teljesítmény zónáid és küszöb értékeid, ehhez természetesen wattmérő szükséges.

Training Load Pro™

Training Load Pro™ segít megmutatni, hogyan edzettél az utóbbi időben és edzéseid mennyire voltak időben és intenzitásban megterhelőek.

Recovery Pro™

Megmutatja*, hogy a keringési rendszer készen áll-e az edzésre. Regenerációs visszajelzést ad az órán keresztül. *Polar H9 vagy H10 mellkaspántal.

Leg Recovery Teszt

Ez egy maximálisláberő-teszt, mely pár ugrásból megmutatja mennyire kipihent és erős a lábizomzat a következő erős edzéshez.

Nightly Recharge™

Az "éjszakai feltöltődés" megmutatja, hogy mennyire regenerálódik és töltődik fel a tested egy kimerítő nap után.

Útvonaltervezés Komoot segítségével

Tervezd meg az útvonaladat a Komoot segítségével, és hagyd, hogy az órád vezessen a helyes úton!

Zenevezérlés okosan

Könnyen navigálhatunk a zeneszámaink közt a telefonon az órán keresztül. Léptethetünk, állíthatunk hangerőt edzésen kívül és edzés alatt is.

Running Power

A futáswattmérés objektív, átfogó képet ad a futóknak a pillanatnyi leadott teljesítményről.

Sleep Plus Stages™

Az alvásfázisaidról és annak minőségéről tudhatsz meg többet ezen funkcióval.

FuelWise™ frissítési segéd

Az állóképességi edzéseid során segít frissítési tippekkel a megfelelő energiaszintek fenntartásához.

Hill Splitter™

Az emelkedős és lejtős szakaszokra lebontva részletes statisztikák alapján megtudhatod, hogy hogyan teljesítettél az útvonalad emelkedő és ereszkedő szakaszain.

FitSpark™ edzésajánlat

Polar Vantage V2 és a FitSpark™ komplett edzéseket javasol az aktuális állóképességednek megfelelően.

Strava Live Szegmensek

Tedd izgalmasabbá a futást és a kerékpározást a Live szegmensek segítségével! Értesítéseket kaphatsz a közeli szegmensekről.

Ingyenes futásedzéstervek

Ingyenes futóedzéstervek segítenek a céljaid elérésében több távon is. Neked csak választani kell.

Sportprofilok

A Polar Flow alkalmazásban szabhatod testre minden sportág egyedi jellemzőit/ képernyőit. Több, mint 130 sport közül választhatsz.

Energiaforrás

Kövesd figyelemmel hogyan használja szervezeted az energiaforrásokat. A Vantage V2 láthatóvá teszi a szénhidrátok, fehérjék és zsírok felhasználását.

Úszófunkciók

A Polar Vantage V2 felismeri az úszásnemet, mutatja a megtett távot, tempót, a csapásszámot és a pihenő időt a pulzus mellett. 

Serene™ légzőgyakorlatok

Lazítsd el tested és csitítsd el elméd légzőgyakorlatok segítségével.

Running Index

A VO2max becslése segítségedre lehet a futóteljesítményed fejlesztésében.

PRECIZIÓS RÉSZLETESSÉG

Kívülről karcsú, belülről okos és mindennél könnyebb. A Polar Vantage V2 egyedülállóan könnyű és megbízható óra.

 

MINŐSÉG

Prémium anyagokkal készült óra a V2, mely kényelmes minőségi szilikon óraszíjjal, alumínium óratokkal / óragombokkal és Gorilla Glass kristályüveggel készült.

 

TÖKÉLETES TÁRS MINDEN HELYZETBEN

Az ultrakönnyű és karcsú dizájnnal készült Polar Vantage V2 jól néz ki a nap 24 órájában, bármit is tervezz.