POLAR RS300X Black

PO-90036620

Számítógép és GPS kapcsolat nélküli fapados szerethető óra VOLT.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

31 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termék
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
Visszalépek a termékekhez

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

 

POLAR RS300X 

 • 3 pulzuszóna állítható
 • előre testreszabható edzésvégrehajtás (idő szakaszonként beállítható pulzuszóna)
 • képernyő adatok szabadon állíthatóak
 • 99 részidő
 • 2 év folyamatos működés egy elemmel
 • 16 edzés memória
 • nincs: számítógép, telefonos kompatibilitás
 • nincs sebességmérés, távolságmérés
   

 


EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA 100% -ban ELSZÁMOLHATÓ!

•Ezen termékeket boltunkban fizethetik egészségpénztári kártyával direktbe.

• Bankkártyával/ utánvéttel/ előre utalással is elszámolható. Ekkor szükség lesz rendelésnél az Egészségpénztár nevére és a tagi kódra, melyet a megjegyzés rovatba írhat, s ekkor a kiküldött számlát Ön küldi tovább a pénztárnak, mely ezután jóváírja az összeget a civil számláján.


 

 

ÖSZEFOGLALÓ

Önmagában használható óra, mely nem tölthető le számítógépre/ telefonra, nem köthetünk hozzá sebesség vagy távolságmérőt. Pulzusmérőjével 5KHz-en kommunikál. Egyszerű az óra használata, rengeteg kis funkció miatt szerethető: kijelző testreszabás, edzéstípus, heart touch. 100 részidőt, 3 pulzuscélzónát kezel, memóriája 1+15 edzés, azaz 1 teljesértékű infó minden részidőről, a többi edzésnél csak a komplett edzés nézhető vissza az órából. Ajánlott főként ciklikus sportokra, ahol nem szeretnénbk távot, sebességet mérni, s nem fontos a számítógépes elemezhetőség.

 

KINEK AJÁNLOM

Fontos leszögezni, hogy ez egy olyan óra, mely nem fejleszthető. Nincs számítógépes, telefonos és külső szenzoros kapcsolata. Tehát az idő és a pulzusmérés lesz az óra legfőbb erénye, abban viszont a legsportosabb modell. Ár-Érték aránya jó, aki a szívére akar vigyázni, s nem teljesítménycéljai vannak, illetve kellően fiatal és/vagy sportos, ahhoz, hogy a több pulzuszónát használja, szeretni fogja ezt az elnyűhetetlen órát.

 

PULZUSMÉRÉS

Pulzusmérő H1-es mellkaspánt van a csomagban, melyet a mellvonal alá kell feltennünk benedvesítve. A mellkaspánt pontosan és jól mér, adatátviteli távolsága 80cm, azaz a kézren használva az órát minden esetben láthatjuk a saját pulzusunk. 2 féle képpen nézhetünk: százalékos illetve tényleges. De kérhető mág átlagos pulzusszám mutatása is.

 

SPORTZÓNA

Állítható 5 sportzóna. A sportzónáknak nincs átfedésük, mint a pulzuszónáknak. Edzés után láthatjuk mely zónában mennyi időt töltöttünk edzés alatt. Fontos, hogy a sport zónák nem fedhetik le egymást, így ahol a 2-es zóna végzőik, onnan indulhat a 3-as zóna!

 

PULZUSZÓNA

Az órán beállíthatunk 3 pulzuscélzónát, melynek használatánal az óra figyelmeztet annak elhagyásakor csipogással illetve villogással. Egyszerre egy célzónát tudunk használni, de edzés közben tudunk zónát váltani manuálisan, illetve előre beálított edzés szerint is. Az RS300x esetében 3 pulzuscélzóna adható meg, s akár a 3 pulzuszónában átfedések is lehetségesek.

 

EDZÉS VÉGREHAJTÁS

5 féle edzés közül válaszhatunk:

 • Free (Szabad): Ennél az edzésnél nincsenek előre meghatározott beállítások.
 • Basic (Alap): Közepes nehézségű edzés.
 • Interval (Intervallum): Intervallumedzés.
 • OwnZone (SajátZóna): Eddzen SajátZónájában.
 • Add new (Új hozzáadása): Új edzés hozzáadása.

A free és az ownzonekivételével az összes szerkeszthető, tehát megadhatjuk a pulzuszónát, időt, stb. Az ownzone edzés pulzuszónáját az óra számolja ki minden edzés előtt, s az a keringési rendszerünk fejlesztési pulzuszónája lesz. A free edzés pedig kötetlen, így nincs mit szerkesztenünk rajta.

 

EDZÉS ALATT

3 képernyőt váltogathatunk edzés közben: Köridő, Stopper, Pulzus. Ezen adatok fixek az alsó sorban, így mindhárom képernyőnek a középső és felső sorát mi állíthatjuk be, tehát vlaszható: pontos idő, stopper, köridő, átlag pulzus, kalóriafogyasztás óránként, kalória, pulzuscélzóna.

 

A 3 féle kijelzőképernyő középső illetve felső sorát nagyíthatjuk duplájára, de ekkor a kijelző 2 soros lesz.

Bal oldali kijelzőn: pulzuscélzóna, pillanatnyi pulzusés a stopper

Jobb oldali kijelzőn: kijelzőzoom beállítva: pillanatnyi pulzus, stopper.

 

EDZÉS UTÁN

A legutolsó edzés adatai emeltszinten visszanézhetőek, azaz:

Az edzés alatt szumma és részidőnként is bontva a mért maximális pulzusszám.
Az edzés alatt szumma és részidőnként is bontva az átlagos pulzusszám.
Az edzés időtartama és minden részidő.
Edzés után visszanézhetjük az óráról az utolsó 16 edzés

Az edzés alatt mért maximális pulzusszám.
Az edzés alatt mért átlagos pulzusszám.
Az edzés időtartama.
Ezen felül egy heti edzésadatokat is nézhetünk az órán grafikusan, melynél a heti edzésidő, kalória, sportzónákban töltött idő is látható.

Összesítés is látható, ez már nullázható is, itt a totál edzésidő, edzések száma és az elégetett kalóriák látszanak.

 

FITNESS TEST

Az egy 5 perces teszt elvégzésével megmondja az edztettségi szintünket. A teszt nyugalmi teszt. A teszt eredménye a PolarOwnIndex® (SajátIndex) nevű érték. Az OwnIndexa maximális oxigénfelvételhez (VO2max), az aerobkapacitás gyakran használt méréséhez hasonlítható.

 

HEART TOUCH

6.gomb funkció: az órát hozzáérintjük a pulzusmérő mellkaspánthoz, akkor az alábbi funkciókkat indíthatjuk el: világítás, pulzuszóna mutatása, kijelzőváltás, köridő hozzáadása. Ezek közül 1-et lehet megadnunk, illetve ki is kapcsolhatjuk a funkciót.

 

A POLAR részletes összehasonlító táblázatátban válaszd az RS200-at, ezt itt találod!

 

 

 

 

POLAR Smart Coaching azaz beépített edző funkciói.
Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 
SMART

COACHING

since 1977

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről.

POLAR órák legfőbb megkülönböztetése más pulzusmérő óráktól, hogy vannak bennük edzés segítő funkciók, melyek a kalóriaméréstől egészen a túledzettség mérésére szolgálnak. Kis ikonokkal teszük könnyebbé, jobban átláthatóbbá az órák edzést segítő funkcióit. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehet segítségére a Smart Coaching funkció és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

 

Ha a POLAR órát szeretnél, az óratípus leírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést segítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a POLAR órák.

 

polar_ownzone

OwnZone
Az edzettségi szint fejlesztéséhez szükséges megfelelő intenzitás meghatározása igazi kihívást jelenthet. Az OwnZone használatával biztos lehet benne, hogy olyan intenzitással edz, ami fejleszti aerob edzettségi szintjét, mivel a funkció a pulzus-célzónát teste aktuális fiziológiai állapotához állítja be.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR FT60, POLAR FT80, RS100, RS300X, RS400, RS800cx, CS200, CS300, CS500, CS600x, RCX5, RCX3

 

polar_fitness_testFitness Teszt
Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR RCX3, RC3, RCX5, RS300X, CS200, CS300, RS400, RS800cx, CS600x, FT40, FT60, FT80

 

polar_smart_calories

Intelligens kalóriaszámláló
Az OwnCala jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500, CS600x, RS100, RS300x, RS400, RS800cx, FT4, FT7, FT40, FT60, FT80, RCX5, RCX3, RC3

 

polar_training_load

Edzési nehézség
Az Edzési nehézség funkció segít megtalálni a pihenés és edzés között a tökéletes egyensúlyt. Az edzési nehézség státuszát a polarpersonaltrainer.com oldalon találja meg. Itt egy szempillantás alatt áttekintheti az egyes napok edzésterhelését, és információkat kap arra vonatkozóan, hogy mikor tartson pihenőnapokat, és a fejlődés fenntartása érdekében melyik napokon eddzen keményebben.

Óratípusok, melyek tudják, de csak számítógépre kötve: POLAR RC3, RCX3, RCX5, CS500, CS600x, RS300x, RS800cx, FT7, FT40, FT60.

HA A SMART COACHNIG funkciókról mindent tudni szeretnél, katt ide!


FERI NE LOPJ!

Az itt megjelenő információk, leírások, összehasonlítások a ZergesportKft szellemi tulajdona.

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 9:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu