POLAR M450 HRM red special edition

90060376

Beépített GPS-es komputer mellkaspánti pulzusmérővel és pedálfordulatmérővel egy csomagban. Egyszerű kezelhetőség

icon Rendelés esetén 5-10 napon belül érkezik. Megrendelés esetén félretesszük Önnek, illetve feladjuk GLS-el.
photo

POLAR M450 HRM red special edition

69 900 Ft

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

 

POLAR M450 HRM

Kerékpáros kompjúter GPS-es sebesség és távolságmérővel, baromertikus magasságmérővel és hőmérsékletmérővel. Természetesen a HRM jelölés a pulzusmérőt is jelenti, azaz ez is a csomag tartozéka. Több bringára testreszabható működés és adat megjelenítés, előre definiálható edzéstípus végrehajtás segítségek. Természetesen számítógéphez csatolható, s onnan beállítható, illetve okostelefonon keresztül (Blutooth Smart rendszeren) is letölthető edzések a Polar Flow webes és mobil APP segítségével.

 


 

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA 100% -ban ELSZÁMOLHATÓ!

•Ezen termékeket boltunkban fizethetik egészségpénztári kártyával direktbe.

• Bankkártyával/ utánvéttel/ előre utalással is elszámolható. Ekkor szükség lesz rendelésnél az Egészségpénztár nevére és a tagi kódra, melyet a megjegyzés rovatba írhat, s ekkor a kiküldött számlát Ön küldi tovább a pénztárnak, mely ezután jóváírja az összeget a civil számláján.

 


 

 

 • GPS: Vezeték és szenzor nélküli sebesség és távolságmérés, az útvonalat a state-of-the-art GPS  gyors műholdas kapcsolat rögzíti.
 • SZINT: Hőmérséklet kompenzált barometrikus magasságmérője minig pontos magasságot, szintesést és színtemelkedést mutat és rögzít
 • PULZUSMÉRÉS: A legpontosabb fitnesz mutató a pulzus, kísérd figyelemmel a pulzusszámod, hogy beoszthassad energiáid és megismerhesd szervezeted működését.
 • TESZTEK: Ismerd meg állapotodat a Fitnesz teszt segítségével, s lásd az Orthostatikus teszt segítségével edzettségi periódusod.
 • EDZÉSOPTIMALIZÁLÁS: Training Load segítségével láthatod terhelési szintedet, s hogy mennyi rendenerációs idő szükséges egy egy edzés után. A lényeg, hogy látható lesz mit kell edzeni a következő edzésen.
 • BIZTONSÁGI LÁMPA: A smart láthatóság első LED fény a biztonság érdekében, mely fényerősséghez állíthatóan automatán bekapcsol.
 • Egyedi borítás rendelhető: yello, black, red, white burkolat
 • OKOSTELEFON: letölthetőek edzéseid okostelefonon keresztül is

 

 

 

GPS

A készülékben található beépített GPS, mely a távolságot és a sebességet mérielsődlegesen. A computer navigációs funkciói visszafogottak a konkurens Garmin EDGE510-el szemben. Itt csak a Back to Strart funkció van, mely megmutatja milyen irányban és milyen távolságban van az a pont ahol az aktív jelenleg is használt edzésünket megkezdtük, azaz ahol a START gombot lenyomtuk. Ezen felül az aktív nyomvonalat is megjeleníti a computer, lsd jobb oldali kép. Az aktív nyomvonal lényegében vaktérképen bejárt nyomvonal, amit az adott edzésen eddig bejártunk. A GPS energiaigényes használata miatt a készüléknek egy akkumulátorfeltöltéssel használható időtartama 12-17 óra. Természetesen használhatjuk sebesség és pedálfordulatmérővel is a M450-et, ekkor veszítjük a nyomvonal kirajzolását.

 

MAGASSÁGMÉRÉS

Az M450-ben barometrikus magasságmérő van, mely pontosabb, mint a GPS alapú. Alapból 4 adatot ad a magasságról az óra. Ezek a pillanatnyi magasság, szintemelkedés, szintesés és a VAM, azaz az egy óra alatt függőlegesen megtett emelkedés. Ezen felül, amennyiben van Bluetooth Speed szenzorunk, mutatja a meredekséget is az óra, ha szeretnénk. A magasságot kalibrálhatjuk bármikor tekerés közben is, ha van referencia magasságunk, ez a funkció könnyen használható és hasznos.

 

 

PULZUSMÉRÉS

A Polar H7-es textil pulzusmérő övvel a komjúter mutatja a pillanatnyi pulzusod perc/dobbanás vagy százalékos. Ezen felül beállítható, hogy mutassa a komplett edzés átlagpulzusát vagy az aktuális kör átlagpulzusát.

Ezen felül a H7-es pulzusmérő öv a telefonnal is tud kommunikálni Bluetooth Smart adatátvitellel, s több APP-ot is használhatunk a pulzusmérő övvel. Polar Beat, STRAVA, stb.

Érdekes, hogy a H7-es öv kompatibilis a fitneszgépekkel is, így azok azt kijelzik, de ekkor nem a Bluetooth Smart, hanem az 5KHz-es jelátvitelt használja a H7. 

 

OKOSTELEFON

Az M450-es GPS letölthető és szinkronizálható okostelefon segítségével Bluetooth Smart használatával. A Polar Flow APP segítségével edzésnaplózhatjuk, visszanézhetjük egyszerűen edzéseinket, illetve elmentett beállításaink szerint szinkronizálhatjuk az M450-et.

 

ÉRDEKESSÉGEK

 • LÁMPA- A POLAR M450-ben elhelyeztek egy kis FRONT lámpát, mely működése állítható. A lámpa bekapcsolása lehet manuális, illetve fényerő függvénye szerint automata. Fényerőt kiválaszthatjuk mi: állandó, szürkülettől vagy sötét napszaktól. Ezen felül állíthatjuk a LED működését, mely lehet folyamatos illetve villogó, melynél szintén állítható a villogási frekvencia 3 frekvencián.
 • HANG- a készülék 4 hangerő beállítást használhatunk profilonként, ami szimpi, s ráadásul a POLAR átlépett a finn csöndből, hiszen itt tényleg hallható a csipogás, akár budapesti forgalmom mellett is.

 

 

KEDVENCEK


20 kedvencet hozhatunk létre az órában. Kedvencek közé tehetünk különböző edzéstípust.

 • Edzéstípus: előre definiált szakaszok, melyek lehetnek idő, táv, manual, pulzusérték alapúak, sebesség vagy pulzuscélzóna vagy végpulzus céllal. Egy edzéstípuson belül szabadon variálhatóak a szakaszok.

  

 

HASZNÁLAT

Legfőbb érdekessége az órának az egyszerű használata, melyet az indítás tesz leginkább azzá. Az indításhoz ki kell választanunk a bringát (BIKE), melyet el is nevezhetünk (számítógépen), majd kiválasztjuk a PROFILT, ami lehet mtb, országút, görgő, stb. Minden BIKE-hoz hozzárendelhetünk sebesség és pedálfordulatmérőt, a PROFIL-nál pedig működési beállításokat állíthatunk: kijelzőbeállítások(max 6db kijelző/profil, 1 kijelzőn max 8 adat), pulzusformátum (bpm vagy %), sebesség vagy tempó, hangerőválasztás, GPS használat (on/off), auto pause, auto lap (idő vagy táv alapú), 5 egyedi beállítható sport zóna.

Menet közben lapozhatóság *5-ös, említettem a max 6 kijelző egy edzésen belül, kijelzőként 8 adattal, ami nem rossz. Menet közben magasság kaibrálás, képernyő zárolás, szenzor keresést lehet kérni.

 

 

RÖGZÍTÉS

A Polar szakított eddig használt Twis Lock rögzítésével, mivel ez egy jóval nagyobb készülék, mint elődje a CS500 vagy CS600x. A Quick Release rögzítést a Garmin is használja jóideje, bár a két rogzítő nem lett kompatibilis véletlenül sem. 

 

 


FEJLESZTHETŐSÉG


 

 

 

SEBESSÉGMÉRŐ ÉS PEDÁLFORDULÁSMÉRŐ

Bluetooth Smart sebességmérő szenzorral fejleszthető az óra, így GPS használata mellett tud az óra meredekségmérést is, illetve görgős használatot is tud. 

A pedálfordulatmérővel nézhetjük a percenkénti pedálfordulatunkat, hogy opimalizáljuk erőnket a keringési rendszerünkhöz.

 


 

 

PEDÁLFORDULATMÉRŐ

A pedálfordulatmérővel nézhetjük a percenkénti pedálfordulatunkat, hogy opimalizáljuk erőnket a keringési rendszerünkhöz. 


 

WATTMÉRŐ

Minden Bluetooth Smart rendszerű wattmérővel komnpatibilis a V650-es Polar.

 


 

 

 

POLAR SMART COACHING

POLAR Smart Coaching azaz beépített edző funkciói. A POLAR segítsége, hogy hamarabb elérd célod!

POLAR Smart Coaching azaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

 

smart_coaching_landing_intro_moodPolar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehetnek segítségére a Smart Coaching funkciók és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

Ha a POLAR órát szeretnél, az óra termékleírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést megsegítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a termékoldalon.

 

  


TESZTEK

 

polar_fitness_testFitness Teszt
Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják*: POLAR RCX3POLAR RC3, POLAR RCX5, RS300X, CS200, CS300, RS400, RS800cx, CS600xPOLAR FT40POLAR FT60 , POLAR FT80, POLAR V800POLAR M400POLAR A300, V650

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek 

 

polar_recovery_test

ORTOSZTATIKUS TESZT- Pulzusmegnyugvási teszt
Az Ortosztatikus teszt egy olyan eszköz, melyet az edzés és a regenerálódás közti egyensúly nyomonkövetésére használnak. Ez az edzésen alapszik beleértve a vegetatív idegrendszer funkcióiban történő változásokat. A teszt eredményét számos tényező befolyásolja: stressz, alvás, lappangó betegség, betegség, környezeti hatások (hőmérséklet, magaslat). A hosszú távú követés segít elkerülni a túledzettséget és az aluledzettséget. A teszt során a pulzusmérésben: nyugalmi, álló és csúcs pulzusmérés mellett pulzusszám változékonyságot mérünk, mely jó jelzője a vegetatív idegrendszeri válzozásoknak. A teszt rendszeres használata nagyobb pontosságot ad.

Óratípusok, melyek tudják*: POLAR RS400, RS800cx, CS600xPOLAR V800, V650

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek


 

 

VISSZAJELZÉS

 

polar_smart_calories

SMART CALORIES- Intelligens kalóriaszámláló
A Smart Calories (régebben OwnCal) a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják*: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500CS600x, RS100, RS300x , RS400,  RS800cx,  FT4, POLAR FT7 , POLAR FT40FT60, POLAR FT80, RCX5, POLAR RCX3POLAR RC3Polar LoopPOLAR V800POLAR M400POLAR A300, Polar V650

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek 

 

 

polar_training_load

TRAINING LOAD- Edzés terhelés
Az Edzés terhelés funkció segít megtalálni a pihenés és edzés között a tökéletes egyensúlyt. Az edzési nehézség státuszát a polarpersonaltrainer.com oldalon találja meg. Itt egy szempillantás alatt áttekintheti az egyes napok edzésterhelését, és információkat kap arra vonatkozóan, hogy mikor tartson pihenőnapokat, és a fejlődés fenntartása érdekében melyik napokon eddzen keményebben.

Óratípusok, melyek tudják, de csak számítógépre kötve*: POLAR RC3POLAR RCX3, RCX5, CS500CS600xRS300x, RS800cx  POLAR FT7POLAR FT40FT60POLAR V800

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek 

Ha többet szeretnél ezen funkcióról tudni látogass el ide.

 

 

polar_training_benefit

TRAINING BENEFIT- Motivációs ikon
A közvetlenül az edzés után érkező motiváló visszajelzés mindenképpen sok előnnyel szolgál. Tehát ha közvetlenül az edzés után szeretné megtudni az adott edzés hatását, ezzel a funkcióval minden szükséges információt rögtön megkap. Minden edzést követően rövid áttekintés kap, míg a részletesebb visszajelzésért megtekintheti az elkészült edzési fájlt, vagy ellátogathat a polarpersonaltrainer.com weboldalra is egy részletesebb elemzésért.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3POLAR RC3POLAR V800POLAR M400POLAR A300, V650

 

 

Regenerációs státusz

Ismerje meg az edzésterhelés után a kiszámított tényleges kipihentségi állapotát. Legyen tisztában azzal, hogy mikor lesz elég kipihent ahhoz, hogy ismét nekivágjon egy edzésnek. A regenerációs idővel optimális edzésterhelési és regenerálódási egyensúlyt könnyen fenntarthatjuk.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR V800, V650

 

 

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

 

POLAR M450 HRM

Kerékpáros kompjúter GPS-es sebesség és távolságmérővel, baromertikus magasságmérővel és hőmérsékletmérővel. Természetesen a HRM jelölés a pulzusmérőt is jelenti, azaz ez is a csomag tartozéka. Több bringára testreszabható működés és adat megjelenítés, előre definiálható edzéstípus végrehajtás segítségek. Természetesen számítógéphez csatolható, s onnan beállítható, illetve okostelefonon keresztül (Blutooth Smart rendszeren) is letölthető edzések a Polar Flow webes és mobil APP segítségével.

 


 

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA 100% -ban ELSZÁMOLHATÓ!

•Ezen termékeket boltunkban fizethetik egészségpénztári kártyával direktbe.

• Bankkártyával/ utánvéttel/ előre utalással is elszámolható. Ekkor szükség lesz rendelésnél az Egészségpénztár nevére és a tagi kódra, melyet a megjegyzés rovatba írhat, s ekkor a kiküldött számlát Ön küldi tovább a pénztárnak, mely ezután jóváírja az összeget a civil számláján.

 


 

 

 • GPS: Vezeték és szenzor nélküli sebesség és távolságmérés, az útvonalat a state-of-the-art GPS  gyors műholdas kapcsolat rögzíti.
 • SZINT: Hőmérséklet kompenzált barometrikus magasságmérője minig pontos magasságot, szintesést és színtemelkedést mutat és rögzít
 • PULZUSMÉRÉS: A legpontosabb fitnesz mutató a pulzus, kísérd figyelemmel a pulzusszámod, hogy beoszthassad energiáid és megismerhesd szervezeted működését.
 • TESZTEK: Ismerd meg állapotodat a Fitnesz teszt segítségével, s lásd az Orthostatikus teszt segítségével edzettségi periódusod.
 • EDZÉSOPTIMALIZÁLÁS: Training Load segítségével láthatod terhelési szintedet, s hogy mennyi rendenerációs idő szükséges egy egy edzés után. A lényeg, hogy látható lesz mit kell edzeni a következő edzésen.
 • BIZTONSÁGI LÁMPA: A smart láthatóság első LED fény a biztonság érdekében, mely fényerősséghez állíthatóan automatán bekapcsol.
 • Egyedi borítás rendelhető: yello, black, red, white burkolat
 • OKOSTELEFON: letölthetőek edzéseid okostelefonon keresztül is

 

 

 

GPS

A készülékben található beépített GPS, mely a távolságot és a sebességet mérielsődlegesen. A computer navigációs funkciói visszafogottak a konkurens Garmin EDGE510-el szemben. Itt csak a Back to Strart funkció van, mely megmutatja milyen irányban és milyen távolságban van az a pont ahol az aktív jelenleg is használt edzésünket megkezdtük, azaz ahol a START gombot lenyomtuk. Ezen felül az aktív nyomvonalat is megjeleníti a computer, lsd jobb oldali kép. Az aktív nyomvonal lényegében vaktérképen bejárt nyomvonal, amit az adott edzésen eddig bejártunk. A GPS energiaigényes használata miatt a készüléknek egy akkumulátorfeltöltéssel használható időtartama 12-17 óra. Természetesen használhatjuk sebesség és pedálfordulatmérővel is a M450-et, ekkor veszítjük a nyomvonal kirajzolását.

 

MAGASSÁGMÉRÉS

Az M450-ben barometrikus magasságmérő van, mely pontosabb, mint a GPS alapú. Alapból 4 adatot ad a magasságról az óra. Ezek a pillanatnyi magasság, szintemelkedés, szintesés és a VAM, azaz az egy óra alatt függőlegesen megtett emelkedés. Ezen felül, amennyiben van Bluetooth Speed szenzorunk, mutatja a meredekséget is az óra, ha szeretnénk. A magasságot kalibrálhatjuk bármikor tekerés közben is, ha van referencia magasságunk, ez a funkció könnyen használható és hasznos.

 

 

PULZUSMÉRÉS

A Polar H7-es textil pulzusmérő övvel a komjúter mutatja a pillanatnyi pulzusod perc/dobbanás vagy százalékos. Ezen felül beállítható, hogy mutassa a komplett edzés átlagpulzusát vagy az aktuális kör átlagpulzusát.

Ezen felül a H7-es pulzusmérő öv a telefonnal is tud kommunikálni Bluetooth Smart adatátvitellel, s több APP-ot is használhatunk a pulzusmérő övvel. Polar Beat, STRAVA, stb.

Érdekes, hogy a H7-es öv kompatibilis a fitneszgépekkel is, így azok azt kijelzik, de ekkor nem a Bluetooth Smart, hanem az 5KHz-es jelátvitelt használja a H7. 

 

OKOSTELEFON

Az M450-es GPS letölthető és szinkronizálható okostelefon segítségével Bluetooth Smart használatával. A Polar Flow APP segítségével edzésnaplózhatjuk, visszanézhetjük egyszerűen edzéseinket, illetve elmentett beállításaink szerint szinkronizálhatjuk az M450-et.

 

ÉRDEKESSÉGEK

 • LÁMPA- A POLAR M450-ben elhelyeztek egy kis FRONT lámpát, mely működése állítható. A lámpa bekapcsolása lehet manuális, illetve fényerő függvénye szerint automata. Fényerőt kiválaszthatjuk mi: állandó, szürkülettől vagy sötét napszaktól. Ezen felül állíthatjuk a LED működését, mely lehet folyamatos illetve villogó, melynél szintén állítható a villogási frekvencia 3 frekvencián.
 • HANG- a készülék 4 hangerő beállítást használhatunk profilonként, ami szimpi, s ráadásul a POLAR átlépett a finn csöndből, hiszen itt tényleg hallható a csipogás, akár budapesti forgalmom mellett is.

 

 

KEDVENCEK


20 kedvencet hozhatunk létre az órában. Kedvencek közé tehetünk különböző edzéstípust.

 • Edzéstípus: előre definiált szakaszok, melyek lehetnek idő, táv, manual, pulzusérték alapúak, sebesség vagy pulzuscélzóna vagy végpulzus céllal. Egy edzéstípuson belül szabadon variálhatóak a szakaszok.

  

 

HASZNÁLAT

Legfőbb érdekessége az órának az egyszerű használata, melyet az indítás tesz leginkább azzá. Az indításhoz ki kell választanunk a bringát (BIKE), melyet el is nevezhetünk (számítógépen), majd kiválasztjuk a PROFILT, ami lehet mtb, országút, görgő, stb. Minden BIKE-hoz hozzárendelhetünk sebesség és pedálfordulatmérőt, a PROFIL-nál pedig működési beállításokat állíthatunk: kijelzőbeállítások(max 6db kijelző/profil, 1 kijelzőn max 8 adat), pulzusformátum (bpm vagy %), sebesség vagy tempó, hangerőválasztás, GPS használat (on/off), auto pause, auto lap (idő vagy táv alapú), 5 egyedi beállítható sport zóna.

Menet közben lapozhatóság *5-ös, említettem a max 6 kijelző egy edzésen belül, kijelzőként 8 adattal, ami nem rossz. Menet közben magasság kaibrálás, képernyő zárolás, szenzor keresést lehet kérni.

 

 

RÖGZÍTÉS

A Polar szakított eddig használt Twis Lock rögzítésével, mivel ez egy jóval nagyobb készülék, mint elődje a CS500 vagy CS600x. A Quick Release rögzítést a Garmin is használja jóideje, bár a két rogzítő nem lett kompatibilis véletlenül sem. 

 

 


FEJLESZTHETŐSÉG


 

 

 

SEBESSÉGMÉRŐ ÉS PEDÁLFORDULÁSMÉRŐ

Bluetooth Smart sebességmérő szenzorral fejleszthető az óra, így GPS használata mellett tud az óra meredekségmérést is, illetve görgős használatot is tud. 

A pedálfordulatmérővel nézhetjük a percenkénti pedálfordulatunkat, hogy opimalizáljuk erőnket a keringési rendszerünkhöz.

 


 

 

PEDÁLFORDULATMÉRŐ

A pedálfordulatmérővel nézhetjük a percenkénti pedálfordulatunkat, hogy opimalizáljuk erőnket a keringési rendszerünkhöz. 


 

WATTMÉRŐ

Minden Bluetooth Smart rendszerű wattmérővel komnpatibilis a V650-es Polar.

 


 

 

 

POLAR SMART COACHING

POLAR Smart Coaching azaz beépített edző funkciói. A POLAR segítsége, hogy hamarabb elérd célod!

POLAR Smart Coaching azaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

 

smart_coaching_landing_intro_moodPolar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehetnek segítségére a Smart Coaching funkciók és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

Ha a POLAR órát szeretnél, az óra termékleírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést megsegítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a termékoldalon.

 

  


TESZTEK

 

polar_fitness_testFitness Teszt
Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják*: POLAR RCX3POLAR RC3, POLAR RCX5, RS300X, CS200, CS300, RS400, RS800cx, CS600xPOLAR FT40POLAR FT60 , POLAR FT80, POLAR V800POLAR M400POLAR A300, V650

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek 

 

polar_recovery_test

ORTOSZTATIKUS TESZT- Pulzusmegnyugvási teszt
Az Ortosztatikus teszt egy olyan eszköz, melyet az edzés és a regenerálódás közti egyensúly nyomonkövetésére használnak. Ez az edzésen alapszik beleértve a vegetatív idegrendszer funkcióiban történő változásokat. A teszt eredményét számos tényező befolyásolja: stressz, alvás, lappangó betegség, betegség, környezeti hatások (hőmérséklet, magaslat). A hosszú távú követés segít elkerülni a túledzettséget és az aluledzettséget. A teszt során a pulzusmérésben: nyugalmi, álló és csúcs pulzusmérés mellett pulzusszám változékonyságot mérünk, mely jó jelzője a vegetatív idegrendszeri válzozásoknak. A teszt rendszeres használata nagyobb pontosságot ad.

Óratípusok, melyek tudják*: POLAR RS400, RS800cx, CS600xPOLAR V800, V650

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek


 

 

VISSZAJELZÉS

 

polar_smart_calories

SMART CALORIES- Intelligens kalóriaszámláló
A Smart Calories (régebben OwnCal) a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják*: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500CS600x, RS100, RS300x , RS400,  RS800cx,  FT4, POLAR FT7 , POLAR FT40FT60, POLAR FT80, RCX5, POLAR RCX3POLAR RC3Polar LoopPOLAR V800POLAR M400POLAR A300, Polar V650

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek 

 

 

polar_training_load

TRAINING LOAD- Edzés terhelés
Az Edzés terhelés funkció segít megtalálni a pihenés és edzés között a tökéletes egyensúlyt. Az edzési nehézség státuszát a polarpersonaltrainer.com oldalon találja meg. Itt egy szempillantás alatt áttekintheti az egyes napok edzésterhelését, és információkat kap arra vonatkozóan, hogy mikor tartson pihenőnapokat, és a fejlődés fenntartása érdekében melyik napokon eddzen keményebben.

Óratípusok, melyek tudják, de csak számítógépre kötve*: POLAR RC3POLAR RCX3, RCX5, CS500CS600xRS300x, RS800cx  POLAR FT7POLAR FT40FT60POLAR V800

*linkelhetőek a jelenleg is elérhető modellek 

Ha többet szeretnél ezen funkcióról tudni látogass el ide.

 

 

polar_training_benefit

TRAINING BENEFIT- Motivációs ikon
A közvetlenül az edzés után érkező motiváló visszajelzés mindenképpen sok előnnyel szolgál. Tehát ha közvetlenül az edzés után szeretné megtudni az adott edzés hatását, ezzel a funkcióval minden szükséges információt rögtön megkap. Minden edzést követően rövid áttekintés kap, míg a részletesebb visszajelzésért megtekintheti az elkészült edzési fájlt, vagy ellátogathat a polarpersonaltrainer.com weboldalra is egy részletesebb elemzésért.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR RCX3POLAR RC3POLAR V800POLAR M400POLAR A300, V650

 

 

Regenerációs státusz

Ismerje meg az edzésterhelés után a kiszámított tényleges kipihentségi állapotát. Legyen tisztában azzal, hogy mikor lesz elég kipihent ahhoz, hogy ismét nekivágjon egy edzésnek. A regenerációs idővel optimális edzésterhelési és regenerálódási egyensúlyt könnyen fenntarthatjuk.

Óratípusok, melyek tudják: POLAR V800, V650