POLAR Ignite White-Silver M/L

90071067

Fehér sportóra a polar indulókategóriája beépített gps-el normál óraszíjhosszúsággal.

icon A termék most van a boltban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a következő munkanapon indítjuk.
photo

POLAR Ignite White-Silver M/L

89 900 Ft
89 900 Ft
icon Kosárba

POLAR IGNITE


Az órát kétféle óraszíjhosszal gyártják:

 • Small: 130-185 mm csuklókerületben állítható, általában (99%) hölgyeknek, ennek a neve: SMALL
 • Regular: 155-210 mm csuklókerületben állítható, általában (80%) férfiaknak, ezt nem jelöltem külön

Az órákat kétféle óraszíj típussal gyártják:

 • Black-Silver, azaz fekete műanyag óraszíjas
 • White-Silver, Yellow-Black, Black-Copper és Pink-Rose szilikon óraszíjas modellek

 

ZERGE VÉLEMÉNYE

A POLAR IGNITE ÓRÁRÓL FEKETÉN- FEHÉREN

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK? Az Ignite órát olyan felhasználóknak ajánlom, akik a sportot nem a teljesítmény, hanem az egészség felöl közelítik meg. Mivel elég erős a mobilizációs és erősítő része az órának, így egy komplex testmozgásra épül, tehát bringa vagy/ és futás, s ezek mellett az erősítések. Rengeteg segítséget ad az óra a napi edzés (ami 2-4 edzés hetente) alatt, hiszen több edzéstípus közül választhatunk közvetlenül az órából. Így azoknak hasznos az óra, akik tudatosabban szeretnének edzeni, már egy kis tudományt is beengednek a testmozgás mellé.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Üzemideje GPS használattal legfeljebb 17 óra, okosóra használatban, napi pulzusméréssel 5 nap
 • Optikai pulzusmérés az óra hátlapjáról
 • Vékony csuklóra is használható kisóra
 • Könnyen használható edzéstervek az órából elérhetőek
 • Mobilitás és edzőtermi funkciók
 • Alváselemzése a legjobb a piacon

 

RÉSZLETESEBBEN

Az órát 2019 nyár végén dobták piacra, ami iszonyatos nagy űrt fog betölteni a Polar palettáján. A koncepciót fontos megértenünk véleményem szerint, hogy "mi miatt gyártották le ezt az órát- ezzel a szoftverrel? A Polar 2018-ra visszatért a pulzuskontrollos edzésekhez, amiben a legjobb a piacon és legnagyobb tapasztalattal is bír. Sajnos a Polar lassan lépett, így 2014-ig kizárólag OFFLINE edzésnaplózása volt, azaz a Polar nem látta ki mire használja az órát, s ez meglátszott a fejlesztésein, amik vakvágányok voltak. Az Vantage és Ignite modelleknél épp ezt hozták előtérbe, kíváncsiak lettek az emberre, így logikusan felépített órákat kapunk, akik különböző típusú embereknek lettek fejlesztve. Az Ignite-ra visszatérve fontos, hogy ez egy fitnesz óra - kardió óra, tehát igen erős az erősítő és mobilizáló funkciója. Kihasználja a szuper képernyőfelbontást is, bemutatja a gyakorlatokat. Az órában egy könnyen kezelhető edzéstervező is helyet kapott.

Nagyon fontos a koncepció, hogy egy fitnesz óra kapta meg a kültéri edzés adatait, azaz a beépített GPS-t. Így futásunk, bringázásunk, kajakozásunkba is bekerül távolsági, sebességi és pozíció adat. Ergo az óra nem futó órára épült súlyzós óra, hanem épp fordítva. A másik igen fontos dolog, hogy sok gyártó jött ki napi aktivitásmérővel, alvásmonitorozással, de a Polar véleményem szerint először a koncepcióra építette a hardvert és a szoftvert is, azaz egy ember köré épült, aki edz, alszik, napi aktivitási és paszivitásai vannak. Ez egy igen könnyű, kicsi, lapos óra, aminek viselése nem zavaró még egy vékony női csuklón sem. Alvásmonitorozása a legerősebb a piacon, s ez az első Polar, mely egybe kezeli az embert, azaz nem alvás külön, napi lépésszám külön és edzések külön, hiszen kihatással van egyik a másikra, hisz ugyanaz az ember vagyunk alvás és edzés közben is. Talán érdemes megnézni a kis promó videóját az órának, ahol nem a trendeknek megfelelő szabvány bemutatót láthatunk, hanem egy kis ízelítőt ahhoz az órához, aminél számításba vették azt az alapvető dolgot, hogy megfogalmazta a Polar: Kinek gyártjuk az órát?! Kimaradt, de nem akartam sem a pozitív sem a negatív dolgokhoz pakolni, hogy az óra egy gombos és érintőképernyős, ezt fontos kiemelnem, valaki szeretni, valaki nem... Az érdekességek közé sorolandó, hogy a Polar 2019 augusztusában megjelent Ignite modelljéhez a Polar nem gyárt óraszíjjat még ősszel sem, de kompatibilis vele a Garmin Quick Release 20mm óraszíj, de a Coros Apex 42 is, melynél igen nagy választékot láthatunk, s van több anyaghasználata és méretezése, ezt a KIEGÉSZÍTŐI fülön láthatjuk.

 

+ PLUSZ

 • Alváselemzése a legjobb
 • Erősítő edzésre is alkalmas
 • Bejövő hívások és sms-ek kijelzése
 • Mellkaspánti pulzusmérővel bővíthető
 • Szuper üzemidő GPS használattal
 • Könnyen cserélhető óraszíjjak
 • Tényleg szép színvariációk
 • Igen kicsi óra, mely lapos is
 • Kompatibilis vele 100%-ban a Garmin Quick Release 20mm óraszíj, mely előnye, hogy irdatlan nagy a választék

 

-MÍNUSZ

 • Nincs kézi köridő indítás csak automata (ez a koncepció miatt van így)
 • Nincs magyar nyelvű menü és szoftver (erről a finn gyártóknál alapból le kell mondani)
 • Nem folyamatos a pontos idő nézetben a számlap, csak gombnyomás vagy kézmozdulatra éled fel a képernyő

 


GYÁRI LEÍRÁS


KOMOLY FITNESZ ÓRA

A Polar Ignite egy vízálló fitneszóra, amely csuklós pulzusszámmérővel és beépített GPS-el rendelkezik. A Polar edzéssegítő órája az Ignite segít a folytonos fejlődést helyes úton tartani. Az Ignite az egész napodat monitorozza , s egybefűzi az edzéseket, a napi aktivitást és az alvást, melyek egymásra hatással vannak.

 

 

TALÁLKOZUNK AZ ALL-IN-ONE EDZÉSEKEN

Polar Ignite egy sokoldalú edzőpartner, mely gondoskodik az edzéstervezésről.

 

EDZENI KIÉGÉS NÉLKÜL = FITSPARK

Nincs több időpocsékolási megfelelő edzéstervet keresni - a FitSpark ™ edzési útmutató készen áll a személyre szabott edzésekre, amelyek a megfelelő edzésekből és regenerációkból tevődnek össze. Érdekessége, hogy minden nap többféle edzés közül választhatunk az órából, s nem lesznek monoton edzések. Legfőképp aerob edzésekből és erősítésekből áll az edzésmunka, hogy egy megfelelő mobilitásunk legyen minden sporthoz.

A terv megfelel a WHO ajánlásának, azaz 150 perc mozgást ajánl hetente, melyből 75 perc erős kardió pulzustartomány.

A FitSpark működése egyszerűen behívható, mely naponta 2-4 fajtájú edzést kínál, s azt kiválasztva is 1-3 típusú lehetőséget kínál.

 

CSOPORTOS EDZÉSEK
Egyszerű pulzusszám követés százalékos pulzusban is, s természetesen az elégetett kalóriákat is láthatjuk. Az edzések egyszerű összefoglalója az órából is, illetve a Polar Flow APP-on keresztül is nyomonkövethető.

 

NYOMONKÖVETÉS
A Polar Ignite beépített GPS-nek köszönhetően megmutatja merre futottunk, bringáztunk vagy más szabadtéri edzést végeztünk, könnyen nyomonkövethetjük a sebességet, távolságot és az útvonalat.

 

EDZÉSTERVEZÉS
A Polar Flow alkalmazás és a webszolgáltatás egy online edzésnaplója, az alvási, napi aktivitási és edzésmunkák itt látszódnak, kerülnek összesítésre. Személyes edzésterveket kérhetünk, létrehozhatunk egyéni edzéseket is, illetve megoszthatjuk azt könnyen edzőnkkel. Integrálhatóak az edzések, ha összekötjük a Polar Flow programot külső applikációval, legyen az Strava vagy a Training Peaks.

 

MI TÖRTÉNIK EGY NAP

A Polar Ignite betekintést ad a napi tevékenységekbe, lépésszámokba, alvásba és edzésekbe, s mindezt egy egységként kezeli.

 

SZUPERKOMPENZÁCIÓ

Az edzések fárasztóak, s sokszor nehezek a Nightly Recharge ™ mérés megmutatja, hogy mennyire áll helyre a stressz és az edzés az éjszaka folyamán, és segít abban, hogy a következő napon optimális választást végezzen a különböző edzéstípusok közül.

Az éjszakai alvás közbeni regeneráció nagyon fontos, s két összetevőn alapul, az érzésen, hogy hogyan is aludtál, ezt hívja a Polar Sleep Charge-nak, illetve az autonóm idegrendszer (ANS Charge) kipihentsége az alvás kezdeti szakaszán. A feltöltődés állapotát az órán láthatóvá tette a Polar, s mindehhez az elmúlt 28 nap adatait vette segítségül, hogy annak állapota hogyan viszonyul az elmúlt éjszakához.

Tehát az állapotunk függ a Training Loadtól, alvásminőségtől, alvás hossztól és a ANS charge-tól.

 

SLEEP PLUS

Az alváskövetéssel követhető lesz objektíven az alvásának szakaszai. A könnyű, mély és REM alvásokat és azok ciklusait a Polar Sleep Plus Stages követi és mutatja. Pontozza az alvásunkat és megmutatja az aranyközéputat, ehhez természetesen viselni kell az órát alvás közben is.

 

RELAX

A Serene ™ egy irányított mélylégzés, amely segít megnyugtatni testét és elméjét, és kezelni a stresszt. A mély légzésről ismert, hogy könnyű és hatékony módja a stressz kezelésének, rugalmasságának növelésére és a fókusz javítására. A Serene légzési gyakorlat meghívja Önt, hogy egy pillanatra pihenjen és megnyugodjon.

A Serene végigvezeti Önt a gyakorlaton: az óraképen megjelenő animáció és a rezgés-visszajelzés segít a rendszeres lassú légzési ritmus fenntartásában.

 

SZABADON
A Polar Ignite könnyű és elegáns működése 24 órás használatra optimalizált, s fontos, hogy a viselete is lehetővé tegye mindezt. A szolíd óranagyság, a csak 20mm szélességű óraszíj, s az elegáns egy gombos megjelenés könnyen kezelhetővé teszi az órát.

POLAR IGNITE


Az órát kétféle óraszíjhosszal gyártják:

 • Small: 130-185 mm csuklókerületben állítható, általában (99%) hölgyeknek, ennek a neve: SMALL
 • Regular: 155-210 mm csuklókerületben állítható, általában (80%) férfiaknak, ezt nem jelöltem külön

Az órákat kétféle óraszíj típussal gyártják:

 • Black-Silver, azaz fekete műanyag óraszíjas
 • White-Silver, Yellow-Black, Black-Copper és Pink-Rose szilikon óraszíjas modellek

 

ZERGE VÉLEMÉNYE

A POLAR IGNITE ÓRÁRÓL FEKETÉN- FEHÉREN

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK? Az Ignite órát olyan felhasználóknak ajánlom, akik a sportot nem a teljesítmény, hanem az egészség felöl közelítik meg. Mivel elég erős a mobilizációs és erősítő része az órának, így egy komplex testmozgásra épül, tehát bringa vagy/ és futás, s ezek mellett az erősítések. Rengeteg segítséget ad az óra a napi edzés (ami 2-4 edzés hetente) alatt, hiszen több edzéstípus közül választhatunk közvetlenül az órából. Így azoknak hasznos az óra, akik tudatosabban szeretnének edzeni, már egy kis tudományt is beengednek a testmozgás mellé.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Üzemideje GPS használattal legfeljebb 17 óra, okosóra használatban, napi pulzusméréssel 5 nap
 • Optikai pulzusmérés az óra hátlapjáról
 • Vékony csuklóra is használható kisóra
 • Könnyen használható edzéstervek az órából elérhetőek
 • Mobilitás és edzőtermi funkciók
 • Alváselemzése a legjobb a piacon

 

RÉSZLETESEBBEN

Az órát 2019 nyár végén dobták piacra, ami iszonyatos nagy űrt fog betölteni a Polar palettáján. A koncepciót fontos megértenünk véleményem szerint, hogy "mi miatt gyártották le ezt az órát- ezzel a szoftverrel? A Polar 2018-ra visszatért a pulzuskontrollos edzésekhez, amiben a legjobb a piacon és legnagyobb tapasztalattal is bír. Sajnos a Polar lassan lépett, így 2014-ig kizárólag OFFLINE edzésnaplózása volt, azaz a Polar nem látta ki mire használja az órát, s ez meglátszott a fejlesztésein, amik vakvágányok voltak. Az Vantage és Ignite modelleknél épp ezt hozták előtérbe, kíváncsiak lettek az emberre, így logikusan felépített órákat kapunk, akik különböző típusú embereknek lettek fejlesztve. Az Ignite-ra visszatérve fontos, hogy ez egy fitnesz óra - kardió óra, tehát igen erős az erősítő és mobilizáló funkciója. Kihasználja a szuper képernyőfelbontást is, bemutatja a gyakorlatokat. Az órában egy könnyen kezelhető edzéstervező is helyet kapott.

Nagyon fontos a koncepció, hogy egy fitnesz óra kapta meg a kültéri edzés adatait, azaz a beépített GPS-t. Így futásunk, bringázásunk, kajakozásunkba is bekerül távolsági, sebességi és pozíció adat. Ergo az óra nem futó órára épült súlyzós óra, hanem épp fordítva. A másik igen fontos dolog, hogy sok gyártó jött ki napi aktivitásmérővel, alvásmonitorozással, de a Polar véleményem szerint először a koncepcióra építette a hardvert és a szoftvert is, azaz egy ember köré épült, aki edz, alszik, napi aktivitási és paszivitásai vannak. Ez egy igen könnyű, kicsi, lapos óra, aminek viselése nem zavaró még egy vékony női csuklón sem. Alvásmonitorozása a legerősebb a piacon, s ez az első Polar, mely egybe kezeli az embert, azaz nem alvás külön, napi lépésszám külön és edzések külön, hiszen kihatással van egyik a másikra, hisz ugyanaz az ember vagyunk alvás és edzés közben is. Talán érdemes megnézni a kis promó videóját az órának, ahol nem a trendeknek megfelelő szabvány bemutatót láthatunk, hanem egy kis ízelítőt ahhoz az órához, aminél számításba vették azt az alapvető dolgot, hogy megfogalmazta a Polar: Kinek gyártjuk az órát?! Kimaradt, de nem akartam sem a pozitív sem a negatív dolgokhoz pakolni, hogy az óra egy gombos és érintőképernyős, ezt fontos kiemelnem, valaki szeretni, valaki nem... Az érdekességek közé sorolandó, hogy a Polar 2019 augusztusában megjelent Ignite modelljéhez a Polar nem gyárt óraszíjjat még ősszel sem, de kompatibilis vele a Garmin Quick Release 20mm óraszíj, de a Coros Apex 42 is, melynél igen nagy választékot láthatunk, s van több anyaghasználata és méretezése, ezt a KIEGÉSZÍTŐI fülön láthatjuk.

 

+ PLUSZ

 • Alváselemzése a legjobb
 • Erősítő edzésre is alkalmas
 • Bejövő hívások és sms-ek kijelzése
 • Mellkaspánti pulzusmérővel bővíthető
 • Szuper üzemidő GPS használattal
 • Könnyen cserélhető óraszíjjak
 • Tényleg szép színvariációk
 • Igen kicsi óra, mely lapos is
 • Kompatibilis vele 100%-ban a Garmin Quick Release 20mm óraszíj, mely előnye, hogy irdatlan nagy a választék

 

-MÍNUSZ

 • Nincs kézi köridő indítás csak automata (ez a koncepció miatt van így)
 • Nincs magyar nyelvű menü és szoftver (erről a finn gyártóknál alapból le kell mondani)
 • Nem folyamatos a pontos idő nézetben a számlap, csak gombnyomás vagy kézmozdulatra éled fel a képernyő

 


GYÁRI LEÍRÁS


KOMOLY FITNESZ ÓRA

A Polar Ignite egy vízálló fitneszóra, amely csuklós pulzusszámmérővel és beépített GPS-el rendelkezik. A Polar edzéssegítő órája az Ignite segít a folytonos fejlődést helyes úton tartani. Az Ignite az egész napodat monitorozza , s egybefűzi az edzéseket, a napi aktivitást és az alvást, melyek egymásra hatással vannak.

 

 

TALÁLKOZUNK AZ ALL-IN-ONE EDZÉSEKEN

Polar Ignite egy sokoldalú edzőpartner, mely gondoskodik az edzéstervezésről.

 

EDZENI KIÉGÉS NÉLKÜL = FITSPARK

Nincs több időpocsékolási megfelelő edzéstervet keresni - a FitSpark ™ edzési útmutató készen áll a személyre szabott edzésekre, amelyek a megfelelő edzésekből és regenerációkból tevődnek össze. Érdekessége, hogy minden nap többféle edzés közül választhatunk az órából, s nem lesznek monoton edzések. Legfőképp aerob edzésekből és erősítésekből áll az edzésmunka, hogy egy megfelelő mobilitásunk legyen minden sporthoz.

A terv megfelel a WHO ajánlásának, azaz 150 perc mozgást ajánl hetente, melyből 75 perc erős kardió pulzustartomány.

A FitSpark működése egyszerűen behívható, mely naponta 2-4 fajtájú edzést kínál, s azt kiválasztva is 1-3 típusú lehetőséget kínál.

 

CSOPORTOS EDZÉSEK
Egyszerű pulzusszám követés százalékos pulzusban is, s természetesen az elégetett kalóriákat is láthatjuk. Az edzések egyszerű összefoglalója az órából is, illetve a Polar Flow APP-on keresztül is nyomonkövethető.

 

NYOMONKÖVETÉS
A Polar Ignite beépített GPS-nek köszönhetően megmutatja merre futottunk, bringáztunk vagy más szabadtéri edzést végeztünk, könnyen nyomonkövethetjük a sebességet, távolságot és az útvonalat.

 

EDZÉSTERVEZÉS
A Polar Flow alkalmazás és a webszolgáltatás egy online edzésnaplója, az alvási, napi aktivitási és edzésmunkák itt látszódnak, kerülnek összesítésre. Személyes edzésterveket kérhetünk, létrehozhatunk egyéni edzéseket is, illetve megoszthatjuk azt könnyen edzőnkkel. Integrálhatóak az edzések, ha összekötjük a Polar Flow programot külső applikációval, legyen az Strava vagy a Training Peaks.

 

MI TÖRTÉNIK EGY NAP

A Polar Ignite betekintést ad a napi tevékenységekbe, lépésszámokba, alvásba és edzésekbe, s mindezt egy egységként kezeli.

 

SZUPERKOMPENZÁCIÓ

Az edzések fárasztóak, s sokszor nehezek a Nightly Recharge ™ mérés megmutatja, hogy mennyire áll helyre a stressz és az edzés az éjszaka folyamán, és segít abban, hogy a következő napon optimális választást végezzen a különböző edzéstípusok közül.

Az éjszakai alvás közbeni regeneráció nagyon fontos, s két összetevőn alapul, az érzésen, hogy hogyan is aludtál, ezt hívja a Polar Sleep Charge-nak, illetve az autonóm idegrendszer (ANS Charge) kipihentsége az alvás kezdeti szakaszán. A feltöltődés állapotát az órán láthatóvá tette a Polar, s mindehhez az elmúlt 28 nap adatait vette segítségül, hogy annak állapota hogyan viszonyul az elmúlt éjszakához.

Tehát az állapotunk függ a Training Loadtól, alvásminőségtől, alvás hossztól és a ANS charge-tól.

 

SLEEP PLUS

Az alváskövetéssel követhető lesz objektíven az alvásának szakaszai. A könnyű, mély és REM alvásokat és azok ciklusait a Polar Sleep Plus Stages követi és mutatja. Pontozza az alvásunkat és megmutatja az aranyközéputat, ehhez természetesen viselni kell az órát alvás közben is.

 

RELAX

A Serene ™ egy irányított mélylégzés, amely segít megnyugtatni testét és elméjét, és kezelni a stresszt. A mély légzésről ismert, hogy könnyű és hatékony módja a stressz kezelésének, rugalmasságának növelésére és a fókusz javítására. A Serene légzési gyakorlat meghívja Önt, hogy egy pillanatra pihenjen és megnyugodjon.

A Serene végigvezeti Önt a gyakorlaton: az óraképen megjelenő animáció és a rezgés-visszajelzés segít a rendszeres lassú légzési ritmus fenntartásában.

 

SZABADON
A Polar Ignite könnyű és elegáns működése 24 órás használatra optimalizált, s fontos, hogy a viselete is lehetővé tegye mindezt. A szolíd óranagyság, a csak 20mm szélességű óraszíj, s az elegáns egy gombos megjelenés könnyen kezelhetővé teszi az órát.