POLAR FS2c Black

PO-90027145

A Fitnesz kategória belépő modellje. Az első POLAR, ami már kódolt jeladóval jön. Előnye nagy számkijelzése, hátránya, hogy egy gombos.

Forgalomból kivont.

Technikai jellemzők

Cserélhető óraszíj

ÓRA ÜZEMMÓD

Pontos idő
Dátumkijelzés

PULZUSMÉRÉS

Átlag és max pulzus edzés alatt

MELLKASPÁNTOS PULZUSMÉRŐ ÖV

Kódolt jelátvitel
Mellkaspánti pulzusmérőben az elem élettartama
2500 óra

EDZÉS ELŐTTI FUNKCIÓK

Pulzuscélzóna beállítás

Egyéb érdekesség

Heart Touch (órát övhöz érintve plusz funkciók)

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

POLAR FS2c

 

A Polar FS2c mellkaspántja már kódolt, de még nem cserélhető elemes. Amit szeretünk benne, hogy nagy a számkijelzése, hátránya azonban, hogy 1 gombos, így a gomb lenyomásának  hosszával tudjuk variálni a kívánt funkciót. Van már benne dátum, és működik a hét napjainak kijelzése is. Ezt az órát azoknak szoktam ajánlani, akik keresnek a már meglévő kerékpáros órájuk mellé egy alkalmi karórát, amit esetleg futó edzésekhez is fel tudnak venni.

Az óra számkijelzése nagy, de egyszerre 1 funkciót tud megjeleníteni, s mivel 1 gombja van, így egy automatikus léptetés van az adatok közt, azaz látjuk a PULZUST, Stoppert, Pontos időt, s ezeket váltogatja az óra. Amennyiben megadunk neki egy pulzuscélzónát, úgy villogással és folyamatos csipogással jelzi, ha kiléptünk a kívánt pulzustartományból.

 
Amit nem tud: több pulzuszóna, visszaszámláló, köridők, grafikus számítógépre letöltés, OWN ZONE, százalékos pulzusmérés.

MIT TARTALMAZ A POLAR FS2c CSOMAG?

  • POLAR FS2c óra
  • POLAR T31c kódolt mellkaspánt

Termék kiegészítői