NaviGuide Magyarország microSD kártya

GZ33

Ez a kártya Magyarország digitális autóstérképét tartalmazza. Autópályák, főutak, mellékutak, folyók, tavak, valamint közel 4000 település részletes, utcaszintű térképe.

5 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Kosárba
A termék nincs boltunkban. Rendelés esetén 1 héten belül beszerezzük.
vissza a termékekhez

garmin_logo

Bizonyos autós vagy motoros készülék üzlethelyiségünkben vagy hivatalos viszonteladóinknál történt megvásárlásakor jár a termékhez a microSD verzió, melyet honlapunkról lehet díjmentesen frissíteni.

A térkép a PC-re telepíthetőséget leszámítva mindenben megegyezik a CD-s változattal.

 

 

A NaviGuide Magyarország útvonaltervező szoftver Garmin GPS készülékekhez.
Ez a szoftver Magyarország digitális autóstérképét tartalmazza. Megtalálhatók rajta az autópályák, főutak, mellékutak, folyók, tavak, valamint közel 4000 település részletes, utcaszintű térképe. A szoftver PC-n, és az arra alkalmas GPS készülékeken címkeresésre és útvonaltervezésre is használható. A Balatonról olyan hajózási térképet tartalmaz, melyen megtalálhatók a mélységjelző vonalak, kikötők, kikötői navigációs fények és a partmenti viharjelző rendszer fényei.

A térképszelvények betölthetők minden olyan Garmin GPS készülékbe, amely térkép fogadására alkalmas. A szoftver szintén alkalmas útpontok, útvonalak, trackek le -és feltöltésére a készülék és a számítógép között, valamint a GPS pozíció valós idejű megjelenítésére a számítógép monitorán. A TMC szolgáltatást támogató készülékek valós forgalmi információk alapján képesek az útvonal megtervezésére, elkerülve a forgalmi dugókat.

A térképen szintén megtalálható egy több mint 25.000 bejegyzésből álló POI adatbázis (Point of Interest - Érdekes pontok). Ebben szálláshelyeket, éttermeket, múzeumokat, határátkelőket, benzinkutakat, kórházakat és még sok hasznos információt talál a felhasználó. A térképek feltöltése után a GPS-ek keresés (Find) funkciójával könnyen és gyorsan megkereshető a kívánt adat.


 

 

Regisztráció


Figyelem! A szoftver használatának megkezdéséhez szüksége lesz egy „unlock" kódra, melyet Interneten keresztül tud beszerezni a www.garmin.hu/unlock weboldalon. A regisztrációhoz szükséges a CD sorozatszám, a GPS készülék belső azonosítója (Unit ID), valamint néhány személyes adat megadása. A regisztrációs folyamat csupán néhány percig tart, melynek végén megkapja az unlock kódot.

A GPS Unit ID az Ön GPS készülékének tíz számjegyből álló egyedi azonosítója. Az alábbi módon tudhatja meg ezt a számot.

Telepítse a szoftvert, majd futtassa a MapSource ikonra kattintva!
Kapcsolja be a GPS készüléket és csatlakoztassa a számítógéphez!
A szoftverben lépjen be a 'Segédprogramok' menübe és válassza a 'Készülékazonosító beolvasása' menüpontot. A szoftver kiolvassa a GPS-ből az azonosítót, melyet a regisztráció során kell megadnia.


Hardver és szoftver követelmények

Pentium processzor
Windows 98/ME/NT/2000/XP
minimum 128 MB RAM
300 MB üres terület
CD-ROM
egy szabad soros, vagy USB port (a GPS készüléktől függ)
256 színű videokártya (24 bites színmélység ajánlott)
Egér vagy egyéb mutató eszköz
PC összekötő kábel a GPS csatlakoztatására

--------------------------------------------------------------------------------

Felhasználói visszajelzések


A települések úthálózata és a közlekedési szabályok folyamatosan változnak. A javító szándékú felhasználói visszajelzéseket eddig is nagy örömmel fogadtuk, és lehetőségeinkhez mérten fel is használtuk a frissítésekben. Ezen szándékunk változatlan, továbbra is köszönettel fogadjuk az észrevételeket. A hibajelentések feldolgozását egyszerűsítendő, elkészítettünk egy online hibabejelentő oldalt, mely segítségével az Önök visszajelzései egyből a legjobb kezekbe, a térképészekhez kerülnek.


 

Szoftverfrissítés/NaviGuide Magyarország software update


Jelenlegi verziószám: 6.3

A 4.0-6.2-es verzióval rendelkezők ingyenesen tölthetik le/download now az 6.3-as frissítést

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 09:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák