iGPSPORT CAD70 szenzor ANT+/BT

IGSSPD70

Kerékpárra ANT+ és Bluetooth Smart kompatibilis pedálfordulatmérő szenzor a Bryton.

A termékből 5 darab felett van boltunkban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a mai vagy következő munkanapon indítjuk.
Specifikációk

TECHNIKAI ADATOK

MÁRKA
iGPSPORT
Gyártási ország
Modellév
2022
Súlya
7,8 gramm
Elemtípus / vagy akkumulátor
CR2025
Jótállás ( fogyasztóknak )
1 év

KERÉKPÁROS pedálfordulatmérő

Bluetooth Smart kompatibilis
ANT+ kompatibilis
Csomag része a pedálfordulatmérő?
Leírás

CAD70 PEDÁLFORDULATSZÁM MÉRŐ

A CAD70 pedálfordulatszám-érzékelő segít megtalálni az optimális fordulatszámot, így könnyebbé teszi a kerékpározást és hatékonyabbá az edzést. Az alacsony fogyasztású chipekkel az elem élettartama akár 300 óra is lehet. Az IPX7 vízálló segít az esős napokon is tekerni. A Bluetooth és az ANT+ kettős protokollú átvitel kompatibilis a főbb márkájú kerékpáros computerekkel, órákkal  és mobiltelefonos alkalmazásokkal.

 

Vízállósága IPX7, azaz kibírja a legnagyobb esőket, áthajthatsz a legmélyebb vízátfolyásokon, ha a szimmering a helyén van, nem lesz gond.

Az iGPSPORT CAD70 több dolgogban fejlesztették elődjéhez képest. vastagsága 30%-al csökkent, míg súlya 20%-al. Ezen kívül 4.0-s Bluetooth helyett 5.0-t használ. Ez számodra azt jelenti, hogy a hatótáv sokszorosára nőtt a szenzor és az óra közt illetve a jelátviteli gyorsaság is nagyságrenddel gyorsabb lett. Illetve egyszerre több eszköznek is tud sugározni.

Csomag | Jótállás

MIT TALÁLSZ A iGPSPORT CAD70 szenzor ANT+/BT CSOMAGBAN?

  • iGPSPORT pedálfordulatszám szenzor (CR2032-es elemmel)

 

Kiegészítői

Termék kiegészítői