GARMIN Vívosmart 4 BLACK LARGE

010-01995-23

Férfi méretű csuklóhoz való a Large vívosmart 4-as mozgásaktivitásos karkötő.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

33 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termék
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
Visszalépek a termékekhez

GARMIN VÍVOSMART 4

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Azon embereknek ajánlom, akiknek a sport nem a teljesítményről szól, akik változtatni szeretnének életmódjukon, s kell egy objektív visszajelzés, az egész napjukról, egész hetükről. Ha mozognak, úgy elegendő egy pulzusmérés, nincs szükség sebesség vagy távolságmérésre. Akiknek egy olyan okosóra elég, ahol látom ki hív telefonon, mit írtak sms-sben vagy e-mailben. El tudom utasítani a hívást előre megírt sablon sms-el, aki nem szeretne 2-3 naponta töltőre tenni egy okoskarkötőt, hiszen ez  a karkötő 7 napot bír egy feltöltéssel. 

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Extravékony karkötők közt is, de igen jól olvasható kijelzője van
 • Üzemideje egy hét, okosóra használatban, napi pulzusméréssel
 • Optikai pulzusmérés az óra hátlapjáról
 • Bluetooth és kábeles szinkronizáció
 • Vékony csuklóra is használható kicsi karkötő
 • Alvásmonitorozása a legfejlettebb, melynél a véroxigénszintet is láthatjuk, és riasztást is állíthatunk
 • Body battery

 

 

RÉSZLETESEBBEN

Egy egyszerű karkötő, mely három részből áll. 1. Napi aktvitásmérés, melynél a napi lépésszám, pulzusmérés, alvásmonitorozás, napi aktivitásmérés, napi emeletszámláló nézi és összegzi objektíven a napunk. 2. Sport közben kiterjesztett pulzusmérés, melyet letölthetünk idő alapon, s láthatjuk milyen intenzív edzésünk volt. 3. Okoskarkötő, melynél nemcsak a bejövő hívások, sms-ek, csillagozott vagy VIP-es e-mailek jelennek meg, de a bejövő hívást elutasíthatjuk előre megírt sablon üzenettel is, hogy tovább végezhessük tevékenységünk, ugyanakkor visszajelezzük a hívónak jelenlétünk. A Bady Battery nem más, mint a testünk energiatartaléka, mely összefésül és láthatóvá tesz pár adatot egy 100-as skálán. Figyelembe veszi a pulzusvariabilitást, stresz-szintet, edzéseinket és az alvásminőséget. A pihenés feltölti, a nyugtalan alvás, stressz, fárasztó edzések csökkentik.

 

+ PLUSZ

 • Egyszerű működés
 • A legkisebb karkötő a piacon
 • Tiszta képernyő, olvasható kijelző, jó felbontás 
 • Magyarnyelvű menürendszer
 • Aktivitásmérés
 • Bejövő hívások és sms-ek kijelzése
 • Híváselutasítás üzenetekkel
 • Véroxigénszint mérés alvás közben is
 • Body Battery funkció

 

-MÍNUSZ

 • Bővíthetősége nincs, még mellkaspánttal sem
 • Nincs benne csipogás, csak rezgési figyelmeztetés
 • Nincs benne távolság vagy sebességmérés, nincs GPS

 


 

GYÁRI LEÍRÁS

Tevékenységkövetés, pulzusszámméréssel

 • Kecses, okos tevékenységkövető, mely divatos kialakításával és a stílusos, fém betéttel illeszkedik öltözékéhez
 • Fejlett alváskövetés REM szakaszok figyelésével és véroxigén szaturációs szint nyomon követésével a csuklón mérő pulzoximéterrel
 • Állóképesség és egészség figyelemmel tartása csuklón mérő szívritmusmérővel, egész napos stressz-szint követéssel, lazító légzésgyakorlatokkal, VO2 max becsléssel és Body Battery™ energiaszint becsléssel
 • Különálló időzítők sétához, futáshoz, erősítős edzésekhez, jógához, medencés úszáshoz és egyebekhez
 • Rezgéses figyelmeztetés riasztásokra, okostelefonos értesítésekre, szöveges üzenetekre és egyebekre*
 • Akár 7 napos akkumulátoros üzemidő (alváskori puzoximéteres mérés nélkül)

*kompatibilis mobiltelefonnal használva. ( zerge.info/BLE )

 

 

Hangsúlyozza ki egészséges életvitelét a vívosmart 4 tevékenységkövetővel. Ez a kecses, úszásra is alkalmas készülék számos fitnesz alkalmazással előre betöltve érkezik, így társa lesz egy egészségesebb, aktívabb életstílus mellett is. A csuklón mérő pulzoximéter segít megbecsülni vérének oxigén telítettségét még alvás közben is, vagy bármikor a nap folyamán. Méri továbbá a szívritmusát, légzésgyakorlatokkal segít ellazulni, és megbecsli VO2 max értékét is. Ezen felül a Body Battery energiafigyelő alkalmazással azt is láthatja, mikor áll készen egy újabb megmérettetésre vagy célszerűbb esetleg pihennie. Medencés úszáshoz vagy zuhanyzáshoz is viselheti, hiszen a vívosmart 4 ellenáll a víznek, az akár 7 napig működő akkumulátorával pedig biztosítja, hogy ne kelljen levennie naponta tölteni.

 

Stílusos, okos kialakítás
Ez a kecses csuklón viselhető tevékenységkövető számos színben érhető el, így igazodik stílusához. A fém betét kihangsúlyozza a könnyen leolvasható, fényes kijelzőt, mely csak akkor kapcsol be, ha szüksége van rá. Ha pedig bekapcsol, a beépített fényérzékelő úgy állítja a megvilágítást, hogy az mindig jól látható legyen. Legyen akár az irodában, az edzőteremben, a medencében vagy bárhol, a vívosmart 4 az ideális társ.

 

PULSE Ox PULZUSMÉRÉS
A pulzoximéter a vívosmart 4-ben segít megbecsülni testének véroxigén-telítettségét, mely számos körülmény hatására változik. Ez az érték rálátást ad arar, hogy teste hogyan használja fel az oxigént. Kapcsolja be éjszakára az SpO2 funkciót, így láthatja, hogyan reagál teste alvás közben.

 

FEJLETT ALVÁSELEMZÉS


Az alvás fontos az általános egészsége, állóképessége és fizikai teljesítménye szempontjából. Hogy lássa, hogyan alszik, a vívosmart 4 mutatja, mikor aludt felületesen, mélyen vagy volt éppen REM szakaszban az éjszaka során. Még több információért kapcsolja be a pulzoximéteres figyelést. Ha felébredt, egyszerűen áttekintheti és összehasonlíthatja alvását a Garmin Connect™ Mobile alkalmazásban.


ENERGIAELEMZÉS


A Body Battery energiamonitor a vívosmart 4-ben a stressz, szívritmus-variabilitás (HRV), alvási adatok és tevékenyégkövetést figyelembe véve számolja ki teste energiatartalékát, így annak megfelelően tervezheti napjait. A magasabb szám azt mutatja, hogy készen áll erősebb kihívásra is, míg az alacsonyabb érték azt jelzi, talán egy picit pihennie kellene. Abban is segíthet, hogy a hét során megértse szervezete energiafelhasználását, így láthatja, hogy a korábbi napok miként hatnak az aktuális állapotára.

 


STRESSZ


Valószínűleg néha stresszes napja során. De azt tudja, hogy mennyire? A vívosmart 4 mutatja, ha nyugodt, kiegyensúlyozott vagy éppen feszült napja van. A szívritmus-variabilitás figyelésével (az idő, mely két szívverés között eltelik) a vívosmart 4 kiszámítja és megjeleníti a stressz-szintjét. Opcionálisan beállítható egy lazító légzésgyakorlat emlékeztetés a Garmin Connect Mobile-ban. Ekkor egy rezgéses figyelmeztetés jelzi, ha célszerű néhány lélegzetvétellel ellazulni. A légzésgyakorlat végigvezeti a Fourfold technikán, így segít megnyugodni.


AKTÍVABB ÉLET


A vívosmart 4 minden nap személyreszabott lépéscélokat határoz meg, majd mutatja, hol tart a folyamatban. Ezen felül figyeli a megmászott emeleteket, elégetett kalóriát, intenzív mozgással töltött időszakokat. Ha túl sokáig maradt tétlen, egy riasztás erre is figyelmeztetheti.

 

EDZÉSELEMZÉS
Az előre betöltött tevékenységekkel elemezheti gyakorlatait. Ha erősítős edzést végez, számolja ismétléseit és a köztük eltelt pihenőidőt. Ha elfelejti elindítani az adzést a Move IQ™ funkcióval a vívosmart 4 automatikusan felismeri az olyan mozgásokat, mint a séta, úszás, biciklizés vagy elliptikus tréner. Ha végzett, elemezheti adatait a Garmin Connect felületen, ahonnan meg is oszthatja ezeket barátaival, ismerőseivel.

 

NAPI NYOMONKÖVETÉS


Az Elevate™ szívritmusmérővel a vívosmart 4 a csuklóján rögzít adatokat és becsli meg VO2 max értékét, így jobb rálátása lesz állóképességére. Általánosságban az aerobic fitneszgyakorlatokkal emelhető a VO2 max érték. A VO2 max adatokon alapulva a vívosmart 4 képes megbecsülni fitnesz-korát, melyet idővel csökkenthet kemény munkával és gyakorlatokkal. További segítségként a vívosmart 4 képes felismerni szívritmusa hirtelen változását az előre megadott határértékeken túl, például ha 10 percig tétlen volt, majd a pulzusa megugrott és a határértéken felül marad, akkor riasztást kap.


KAPCSOLÓDVA


A vívosmart 4 tevékenységkövetővel a csuklóján nem marad le semmilyen üzenetről vagy telefonhívásról. Láthatja az időjárást, irányíthatja telefonja zenelejátszóját, megkeresheti Bluetooth hatósugáron belül a telefonját, vagy a közösségi oldalakról kaphat értesítéseket.


MEGOSZTÁS, VERSENYEK

Könnyen figyelemmel kísérheti tevékenységeit és elért céljait a vívosmart 4-gyel. Készüléke automatikusan szinkronizál a Garmin Connect felülettel, ahol áttekintheti fejlődését, elemezheti tevékenységeit és kihívásokban vehet részt. A Garmin Connect ingyenes és elérhető telefonjáról vagy webböngészőkből.

 

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 09:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu