GARMIN vívomove 3 Black

010-02239-21

Férfiaknak szánt aktivitásmérő analóg és digit óra, fekete színű házzal, fekete acél lünettával.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

82 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Kosárba
A termék újdonság, nem jelent meg. Boltunk már leadott rendelést, így foglalási sorrendben értesítünk mindenkit a beérkezéséről. Várható érkezés: 2019 szeptember - október
Visszalépek a termékekhez

GARMIN VÍVOMOVE 3

Hybid okosóra, aktivitásmérő és pulzusmérő férfi óra

  • Hagyomásnyos mutatóval rendelkező óra
  • OLED érintőképernyős, mely látható, amint hozzáérünk és funkcióban van
  • Okosóra működés, értesítésekkel kényelmesen
  • Aktivitásmérője figyel az egészségi adatokra aktivitás és alvás közben is
  • Telefonnal összekapcsolva loggolja és mutatja a távolságot, sebességet outdoor sportoknál
  • Akkumulátoros óra, emly egy töltéssel akár 5 napot tud okosóra módban és további egy hét, amikor csak a mutatók működnek.

 

ELEGÁNSAN

A vívomove 3 férfi okosóra ötvözi az analóg órák hagyományos megjelenését, de megkapjuk az okosórafunkciókat, melyek megkönnyítik a tevékeny napokat. Két színben elérhető ebben a méretben.

 

 

NINCS TELEFON

A munkahelyi tárgyalásoknál sem kell lemaradnod a telefonos értesítésekről, mivel órádon láthatóak, de nem zavarnak mégsem az értesítések. Így telefonod zsebedben vagy táskádban maradhat, illetve bluetooth kapcsolat pár tíz méterre is elér a telefonodtól.

Rejtett kijelző Okos értesítések Naptár
A mutatók valósak, s alatta egy érintőképernyő van OLED kijelzővel. Amint érintőképernyőn keresztül kezeled az órát a mutatók beállínak 3óra 15 percre, hogy ne zavarjanak.

Könnyed a napod, mégis képben leszel. Az óra mutatja az sms-ket, bejövő hívásokat és e-maileket, sőt Androidos telefonoddal használva sablon üzenetekkel is válaszolhatsz az órán keresztül.

Különálló Widget a naptár, mellyel átládod az aznapi teendőid.

 

ÖNISMERET

Ezen okosóra használatávol rengeteg objektív adatot tudsz meg önmagadról, csuklón mérve becsli meg a pulzoximetriát, jelzi tested energiatartalékát (Body Battery™). A vívomove 3 a stresszt, alvást, pulzus, hidratációt és számos egyebet is figyel.

 

 

MOZOGJ

Okostelefonnal összekapcsolva bluetoothon, annak GPS vevőjét használva rögzítheted a futásod vagy a sétád távolságát és tempóját. A csuklós pulzusmérés természetes, de olyan edzésekhez is jó társ az óra, mint a mint a jóga, erősítős edzések, kardió, medencés úszás.

 

 

VÁLTOZTASS

A vívomove 3 kompatibilis az általános 18 mm-es, gyors kioldású szíjakkal, melynél rengeteg szín és kivitel közt választhatsz.

 

MEGOSZTÁS ÉS KIHÍVÁS

A Garmin Connect alkalmazás a szoftvere minden garmin órának, itt megoszthatjuk tevékenységeinket, kereshetünk kihívásokat, s természetesen létrehozhatunk csoportokat is, ahol láthatjuk egymás edzéseit.

Tevékenységkövetés Body battery Stresszszint mérés

A napi lépésszám mellett látható lesz a megmászott emeletszám és az intenzíven töltött percek is, mely heti összesítőbe is bekerülnek.

Testünk energiaszintje látható, mikor töltődik és mikor merül. Ehhez beoszthatjuk a relax időket és az edzés időket is.

Láthatóvá válik az aktuális és a napi stresszszinted is. Relaxációs emlékeztető segít ellazulni 2-3 perces irányított légzőgyakorlattal.
Csuklós pulzusmérés Vízháztartás Alvásmonitorozás

Az óra folyamatosan méri és mutatja a pulzust, s beállítható határérték felett jelez. Természetesen a pulzusmérés edzés közben is a legfontosabb adattal segít az intenzitás kiválasztásában.

Naplózd folyadékbeviteleid, az óra naplózza a becsült folyadékvesztésed, ennek egyensúlya segít hidratáltnak maradni.

Lásd egészben szervezeted objektív működését. Látható lesz alvásidőd, REM fázisaid, avgy lébren töltött perceid, melyből következtethetsz min kell változtatnod. Alvás során is nézi a szervezeted oxigénfelhasználását a pulzoximéter..

 

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 09:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu