GARMIN Vívofit 4 Pöttyös

010-01847-12

Napi aktivitást és alvást monitorozó karkötő. Telefon és számítógép kompatibilis. Lépést, kalóriát, távolságot és alvásmélységet is mér.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

26 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termék
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
Visszalépek a termékekhez

GARMIN Vívofit 4 aktivitásmérő okoskarkötő

 

EGYSZERŰEN

Kifejezetten a napi aktivitásmérés kerül előtérbe ennél a karkötőnél. Aki objektíven szereté látni az alvásidőket vagy a napi lépésszámot, illetve fittsége érdekében bringázik vagy fut, az óra ezt is automatikusan használja a Move IQ segítségével.

A karkötő okostelefonnal rendelkező gyerekeknek is hasznos lehet, hiszen megmarad a kütyüviláguk, de objektív látható lesz a napi mozgásuk és alvásunk.

 

  • Mutatja a lépéseket, elégetett kalóriát, alvást, valamint azt, hogy menyi lépés szükséges a napi lépéscélunk eléréséhez
  • A Garmin Move IQ™ segítségével automatikusan érzékeli az adott sportolásunk edzés közben
  • Automatikus szinkronizál a Garmin Connect app-ra, ahol áttekinthetjük napi aktivitásunk, edzéseink
  • Folyamatosan olvasható színes kijelző, vízálló úszáshoz is használható karkötő
  • Elemes működés, emlyet nem kell hetente töltögetni és így is 1 évig üzemel

 

 

Motivációt és fejlődést biztosít Még több módon múlhatja felül előző napi teljesítményét, ebben segíti a vívofit 4. Tevékenységkövetés újratöltés nélkül. Akár 1 éven át működik elemről, így egész nap ideális viselet, mely ráadásul automatikusan felismeri tevékenységeit és kategorizálja azokat a Move IQ funkcióval.

 


EGÉSZ NAP

A vívofit 4-et a tölthető karkötők világában úgy tervezték meg, hogy 1 évig ne kelljen kábelesen tölteni, mindezt 2db gombelem segítségével. A karkötőnek, így nem esnek ki 2-3 naponta sem töltési órák, s nincs olyan, hogy lemerül. Képernyőjét ettől független folymatosan olvashatóvá tette a garmin. Képernyőjét egyéni színsémákkal, míg az óraszíjjat cserélhető pántokkal gondolta a garmin, így minden esetben hozzánk öltöztethetjük a Vívofit 4-et. Fontos, hogy úszás, zuhanyzás közben sem kell lemondanunk a vívofit 4 használatáról. 

 

 


KÉZEN KÉZNÉL

A vívofit 4-en sok kényelmi funkció van. Ha nem találjuk a telefonunk, megcsörgeti azt. Ha az időjárásra vagyunk kíváncsiak, nem kell a telefont nyomkodnunk, hisz a karkötőn is olvashatjuk. Beállíthatunk riasztásokat, elintéznivalókat is, melyek tervezhetőbbé teszik életünk.

 

MOZGÁSBAN

A vívofit 4-en nem kell elindítani egy edzést, nem kell kiválasztani egy sportágat, hiszen a Move IQ automatikusan felismeri és indítja a mérést, ha ciklikus mozgást észlel. Bekategorizálja a tevékenységünk, hogy épp gyaloglunk, futunk, bringázunk, vagy az ellipszis traineren suhanunk. Az óra álltal rögzített adatokat a Garmin Connect felületen nézhetjük meg. Beállíthatjuk a lépéshosszunk is, főként, ha egy tempóban futunk, s ekkor egész jól kiszámolja a lépésszám és a lépéshossz adatból a távolságot

 

TESTRE SZABVA

A vívofit 4 segít az ébredésben és az indulásban. A lépések, távolság, elégetett kalória és alvás követésén túl az inaktív időtöltést is figyeli. Inatktivitáskor a garmin által bevezetett vizuális vonal elindul, emlyet csak mozgással lehet inaktivizálni. A lépésszámunkat követhetjük, s ha nem nyúlunk bele a programba, úgy is egyre több a meglévő hetekre épülő és elvárható lépésszám lesz az új elérendő cél.

 

MEGOSZTÁS

A vívofit 4 bluetooth smart rendszeren keresztül szinkronizál telefonunkkal automatikusan. A megújult Garmin Connect APP és program egyszerűen kezelhető, s mint minden Garmin, itt is magyar nyelven láthatunk mindent. Természetesen kihívhatunk ismerősöket is egy heti lépésszám csatára, de csatlakozhatunk is automatikus kihívásokhoz.

 

CSALÁDBAN

A Toe-To-Toe™ segítségével gyermekeit is kihívhatja. A Toe-To-Toe magyarul toporzékolás egy vicces kihívás, melynél az nyer, aki az adott idő alatt a legnagyobb lépésszámot tudja letoporzékolni. A vívofit 4 vezeték nélkül tud kapcsolatot létesíteni a közeli vívofit jr. 2 készülékekkel vagy más vívofit 4-ekkel, melyekkel azonnal lépésversenyt tud indítani. Azonnal látható lesz az adott idő alatt megtett lépések száma, valamint az, hogy ki nyert.

 

 

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 09:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu