GARMIN VIRB XE videokamera

010-01363-10

A VIRB XE beépített gps-es akciókamera, melyhez szinte minden garmin szenzor használható. Beépített gyorsulásmérője, vízálló kivitele teszi mindenre használhatóvá.

Forgalomból kivont.

ÓRA ÜZEMMÓD

Pontos idő
Dátumkijelzés

PULZUSMÉRÉS

Kalóriamérés

MELLKASPÁNTOS PULZUSMÉRŐ ÖV

Szigorúan kódolt 2,4GHz-es jelátvitel
Kódolt jelátvitel
Cserélhető elemes
Mellkaspánti pulzusmérőben az elem élettartama
CR2032
Textil kényelmes mellkaspánt
opciós

EDZÉS ELŐTTI FUNKCIÓK

Auto start, stop, pause rögzítés

EDZÉS UTÁNI FUNKCIÓK

WIFI (automatikus edzésletöltés/ szoftverfrissítés ismert WIFI hálózaton)

OKOSTELEFON FUNKCIÓK

Készülék edzésen kívüli működési beállítása
Edzéstervezés (3G)

SZÁMÍTÓGÉPES KAPCSOLAT

Adatátviteli eszköz a csomag része?
PC kompatibilis
MAC kompatibilis

Kép és video beállítás

Digitális vízszint kalibrálás
Látótér beállítások
Wide, Zoom, Ultra -Zoom
Fordított tájolás
Képstabilizátor

Kép és fotó

Ismétlődő felvétel készítés
Lencse korrekció
Beépített fényképezőgép
Fényképkészítési módok
12MP (4:3) 4664x3496, 12MP (16:9) 4664*2632, 8MP (4:3) 3264*2448
Időzített expozíció
off, 2-5-10-30-60 sec

Videó

Beépített Video
Beépített mikrofon
beépített vagy külső mikrofon, mely lehet kábeles vagy Bluetooth audio
Videó módok
MP4 / 1440p HD video: 30 fps | 1080p HD video: 60, 50, 48, 30, 25, 24 fps | 960p HD video: 100, 60, 50 fps | 720p HD video: 120, 100, 60, 50, 30, 25 fps | 480p (slow motion): 240 fps
Loop funkció (folyamatos hurok felvételt készít)
off, 5-10-20-30 perch állítható
Hangerő állítása
Fejhallgató csatlakozás

KERÉKPÁROS sebességmérő

Kerékpáros sebességmérő típusa
Garmin ANT+ kerékpáros sebességmérő szenzor
Betanítható sebességszenzorok száma az órán
1
Automata Start- Stop

KERÉKPÁROS pedálfordulatmérő

Kerékpáros pedálfordulatmérő típusa
ANT+
Órán betanítható pedálfordulatmérők száma
1

HEGYI FUNKCIÓK

külső hőmérő szenor (garmin tempe) kapcsolható

JÁRMŰ GPS

Motorra is ajánlott
Fejhallgató vonali kimenet

GARMIN VIRB XE VIDEOKAMERA

 

A VIRB XE akciókamera részletekben gazdag, nagy felbontású, széles látószögű felvételeket készít akár 1080p60 videófelbontásban vagy 12 megapixeles fénykép módban, akár 30 képkockát másodpercenként. A legkeményebb környezeti hatásokat figyelembe véve tervezték, így például a VIRB XE akár 50 méteres mélységbe is meríthető külön tok nélkül, miközben kristálytiszta hangot vesz fel. A Garmin GPS-es tapasztalatával és a G-Metrix móddal rávetítheti felvételére hogy milyen gyorsan, milyen messze, milyen magasan és milyen intenzíven is ment valójában.

 

 

 

 

Professzionális videófelvételek

Köszönhetően a lenyűgöző, nagyfelbontású videófelvételnek 1440p30, 1080p60 és 720p120 felbontásokban, a VIRB XE készen áll arra, hogy ragyogó részletességgel örökítse meg élményeit. Egyedi, teljesen üveg lencséjével, nagy felbontásával, nagyítási szintjeivel, valamint a nagy sebességű felvételével, mely akár 240FPS is lehet (480p felbontásnál), a VIRB XE biztosítja a legjobb felvételt. A kézi beállításoknak köszönhetően módosíthatja a fehéregyensúlyt, expozíciós időt, így még jobban személyre szabhatja a felvételt.

 

Magas minőségű fényképek

A különálló fényképező gombbal széles látószögű, 12 megapixeles fényképeket készíthet, akár 30 kockát másodpercenként. Akár akkor is fotózhat, ha közben videófelvételt készít. A VIRB XE beállítható automatikus fényképezésre, ekkor akár 120 másodpercenként is készíthet felvételt. A kiterjesztett Timelapse módban a VIRB XE energiatakarékos üzemmódra vált, így a hosszú felvétel esetén maximalizálhatja az akkumulátoros üzemidőt.

 

G-Metrix

Rögzítsen többet, mint csupán a pillanat videó változatát a G-Metrix segítségével. A VIRB XE beépített Garmin GPS-t, gyorsulásérzékelőt, irányérzékelőt és számos egyéb, vezeték nélküli szenzor csatlakoztatási lehetőségét tartalmazza. Élje át újra az élményeit nagyobb felbontásban, mint eddig bármikor az ingyenes mobilos és számítógépes alkalmazásainkkal, mely automatikusan rávetíti a műszereket, grafikonokat és egyéb adatokat, hogy jobban átélhesse a kalandot.

 

Gumírozott és merülésre kész

A VIRB XE merülésre kész (akár 50 méterig) anélkül, hogy bármilyen külső tokra lenne szükség. Ellenálló, kis méretű és kész ellenállni az elemeknek, még úgy is, hogy a mikrofonja kristálytiszta hangot vesz fel (amire a tokozott kamerák nem képesek). Köszönhetően a hidrofób, sima, üveg lencsének, a víz alatti felvételek is pengeélesek, és a merülést és víz felé emelkedést sem zavarják meg a vízcseppek.

 

Beépített Wi-Fi®

Csatlakoztasson egy vagy több VIRB XE kamerát a Garmin VIRB® Mobile alkalmazásához arra alkalmas okostelefonján¹ vagy tabletjén. Ezzel lehetősége lesz beállítani felvételeit több kamerán egyidejűleg, visszajátszhatja a felvett jeleneteket, rávetítheti a G-Metrix adatokat a videóra és feltöltheti őket a felhőbe. A VIRB XE akár arra alkalmas Garmin készülékről is beállítható, vezérelhető.

 

Képstabilizáció

A VIRB XE a kamera mozgását elemző érzékelőkkel rendelkezik, melyeknek köszönhetően a felvétel mindig stabil marad. Az elektronikus képstabilizátor csökkenti a kamera remegését és az elmosódott felvételeket akkor is, ha éppen durva terepen halad.

 

Bluetooth-előkészített hang

A Bluetooth 4.0 rendszernek köszönhetően a VIRB XE vezeték nélküli headsethez vagy mikrofonhoz is csatlakozhat, így nagy felbontásban rögzítheti a hangokat és beszédet is. Legyen akár csak távolabb a kamerától vagy a motoron rögzítse a beszédet, a VIRB XE biztosítja, hogy ne maradjon le semmi.

 

Távirányítási rendszer

A VIRB XE élvezi a Garmin ökorendszer minden előnyét, a könnyű és kibővített kameravezérlésért. Irányítsa és kezelje az opcionális VIRB távvezérlővel a VIRB XE készülékét, vagy használjon hordozható Garmin navigációt, fitneszkészüléket vagy másik VIRB kamerát.

 

Több kamera szinkronizálása

A Garmin GPS-ek erejét kihasználva a VIRB XE egyszerűsíti a bonyolult, több kamerás felvételeket, automatikus szinkronizálásának köszönhetően, így képkockánkénti pontossággal vehet fel egyszerre több nézőpontból. Használja a VIRB Edit programot a folyamatos átmenetekhez a kamerák között, elkerülve az időigényes igazításokat és beállításokat.

 

Egyérintéses felvétel

A VIRB XE a könnyű kezelhetőséget figyelembe véve lett kifejlesztve, így a kamera tetején található kapcsolóval indíthatja a felvételt vagy készíthet fotót. Egy kesztyűben is jól érezhető kapcsolás a kapcsolón és a felvétel elindul még akkor is, ha a kamera előtte ki volt kapcsolva.

 

Filmezzen tovább a gumírozott tápellátással

A VIRB XE vízhatlan tápcsatlakozással rendelkezik, így könnyedén csatlakoztathatja külső áramforráshoz olyan zord környezeti viszonyok között is. A teljes rugalmasság érdekében a VIRB XE újratölthető, cserélhető lítium-ion akkumulátorral rendelkezik.

 

VIRB Követés

A VIRB Tracking megmutatja a kamera utolsó pozícióját, így könnyedén megtalálhatja. A VIRB Tracking arra alkalmas Garmin készülékkel vagy okostelefonnal használható¹.

 

Lenyűgöző videó könnyedén

A VIRB Edit, az ingyenes szerkesztőprogramunk automatikusan generál nagyszerű, könnyedén megosztható videókat az élményeiről, köszönhetően a VIRB által rögzített G-Metrix adatoknak. Választhat manuális vezérlést is, ekkor szerkesztheti a felvételt, módosíthatja a G-Metrix műszereket, zenét adhat hozzá és könnyedén válthat kamerák képe között. A VIRB Edit segít a kamera szoftverét naprakészen tartani.

 

Tartók

Számos különböző tartó segít a kamera biztos rögzítésében. Az íves vagy sima felületre ragaszthatótól a kormányra, sisakra, mellkasra vagy egyéb helyekre rögzíthető változatokig minden megtalálható. A VIRB tartók professzionális, csúszásbiztos Allen rögzítéssel bírnak a maximális nyomatékért és ellenálló felszerelésért.

 

¹Kompatibils Bluetooth® Smart Ready telefonokkal; vegye fel a kapcsolatot szolgáltatójával bővebb információkért.

Az iPhone az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Az Android Google Inc. védjegye. A Bluetooth szó és logó a Bluetooth SIG, INC. védjegye. A Wi-Fi® a Wi-Fi Alliance Corporation védjegye.

MIT TARTALMAZ A GARMIN VIRB XE CSOMAG?

 • VIRB XE akciókamera
 • Adapter számos egyéb tartókonzolhoz (2 részből áll, lsd. kép jobb felső sarka)
 • Lapos felületre rögzíthető tartó
 • Íves felületre rögzíthető tartó
 • Virb X töltőkábel
 • Lítium-ion akkumulátor
 • Szerelő imbuszkulcs
 • Hosszú állítócsavarfej
 • Használati útmutató
 • számla

a termékre 1 év garancia van.

 

 

GARANCIA

A komplett csomagra 1 év garancia van, melyet a számlával és a jótállási jeggyel igazolni kell.  Nálunk vásárolt termékeknél ez visszakereshető rendszerünkben. A termék jótállását a Navi-Gate Kft-nél vagy a Zergesport Kft-ben (nálunk) lehet érvényesíteni. 2014-2015-ös átalagos garanciális szervizidőnk 1 nap volt, mely vagy szoftverfissítéssel megoldható vagy készülékcserével megoldódott. A termékeknek szervize nincs, így hiba esetén újjat adunk ismét 1 év garanciával. 

 

GARANCIÁN TÚL

Két megoldás jöhet számításba

 1. Szoftveres hibákat továbbra is ingyenesen oldjuk meg, amenniyben megoldható.
 2. Fix díjas csere vehető igénybemely ennél a terméknél 82 900 Ft. Tehát ezen összegért és a hibás eszköz leadásával egy új készüléket kap ismét 1 év garanciával.

 

FONTOS

A nem nálunk vásárolt, illetve nem Navi-Gate Kft viszonteladói hálózatán keresztül vásárolt termékre garanciát, szervizelést, supportot nem vállalunk és a termékkel nem áll módunkban foglalkozni. Ezen eszközök garanciáis vagy egyéb hibájával a vásárlás helyén érdeklődhet, illetve a vásárlás időpontjában kapott támogatási rendszer szerint történik ennek megoldása.​

 

0_ingyenes

Termék kiegészítői

Garmin Tripod mount

VIRB kamerához fej

Hasonló termék

Szoftver
icon VIRB Video szerkesztő program
icon Virb telefonos APP
Használati útmutató
icon _VIRB X (user manual) .pdf 1.6 MB