Garmin Varia™ RVR315 hátsó radar

010-02253-00

Nyeregcsőre rögzíthető radar jelzi a telefonodon vagy az arra aklalmas garmin készüléken a forgalmat.

53 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Kosárba
A termék most van a boltban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a következő munkanapon indítjuk.
Visszalépek a termékekhez

Garmin Varia™ RVR315 hátsó radar

 

A radar tudja mi az, ami hátulról közeledik, miközben tekerünk, így nagyobb biztonsággal közlekedhetünk. Egy radar, mely több megjelenést is enged. Párosítható kompatibilis garmin készülékkel vagy okostelefonnal illetve mindkettővel egyszerre. A Varia™ alkalmazás az, amit használhatunk, ha az elsődleges kijelzőnk a telefonunk.  Kicsi, könnyen felszerelhető, szinte bármilyen kerékpárra. Egy akkumulátor feltöltéssel, akár 7 órát is üzemel.

 

 

 

MAXIMÁLIS TUDATOSSÁG

TÖBBFÉLE PÁROSÍTÁS

VARIA ALKALMAZÁS

Képi és hangjelzéssel történő riasztás az akár 140 méterről közeledő jűrművekre Ez a radar zökkenőmentesen működik az Edge kerékpár kompjúterekkel a Fénix sorozattal vagy a kompatibilis okostelefonnal illetve a házzá kapcsolható opcionális radarkijelzővel. Ez az okostelefon-alkalmazás segít növelni tudatosságát azáltal, hogy grafikákat kínál - plusz hangjelzéseket és vibrációs riasztásokat -, amelyek jelzik a közeledő autók helyzetét és sebességét.

ÜZEMIDŐ

KÜLSŐS ALKALMAZÁS

KOMPAKT KIALAKÍTÁS

Egy feltöltéssel 7 órát üzemel a radar.  Kompatibilis okostelefonnal történő használat esetén a Varia radar integrálódik kedvenc alkalmazásaihoz, például a GPS-hez, hogy a térképeket a radar riasztásokkal átfedje.

Könnyen felszerelhető ez a lámpa szinte bármilyen kerékpár nyeregcsövére. A függőleges kialakítás nem zavarja a lábmunkát, így biztosítja a láthatóságot a kényelem megtartásával.

 

 

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 9:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu