Garmin Varia™ RTL 515 hátsó lámpa radarral

010-02375-00

A legújabb fejlesztésű hátsó lámpába épített autó-radar, amely a mögöttünk közeledő autós forgalmat mutatja arra alkalmas Garmin készüléken

A termékből 5 darab felett van boltunkban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a mai vagy következő munkanapon indítjuk.

Garmin Varia™ RTL 515 hátsó lámpa radarral

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Azon bringásoknak akik a közúton sokat bringáznak, s nem szeretnének felkenődni egy autó orrára sem. Tudni akarják hátranézés nélkül, hogy a teherautó mögött van e még autó, illetve jelezni feléjük nappal is, hogy egy bringás van előttük.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

  • Brutál fényerő nappal is, emiatt az autók plusz 1-1,5méterrel kerülnek messzebről
  • Látható lesz minden közeledő gépjármű az Garmin EDGE vagy Wahoo Elemnt kompjútereden.

 

RÉSZLETESEBBEN

Az önvezető autóknál már elterjedt az, hogy az autó látja a forgalmat, sőt azt is, ami takarásban van. Ez látható lett a bringásoknak is ezzel a radarral, bár hátrafelé. Ez össze van kötve lámpa funkciókkal, azaz a lámpa is lereagálja a közeledő autósoknak, hogy az úton vagyunk.

 

+ PLUSZ

  • Biztonságban lehet a közutakon
  • Hátranézés nélkül kerülheted a kátyúkat balról is
  • Mutatja az autós forgalmat az EDGE készülékeden, s kiemeli a gyorshajtókat
  • A gyors hajtó autósoknak igen erős és zavaró fényvillanásokat ad, hogy messziről lásson

 

-MÍNUSZ

  • Ára
  • Nagyon csepp-ovál alakú triatlonos bringa nyeregcsövére nem tehető fel kúltúráltan,azazkétgumikarikakellhozzá

GYÁRI LEÍRÁS

A lámpába lévő radar tudja mi az, ami hátulról közeledik, miközben tekerünk, így nagyobb biztonsággal közlekedhetünk. Egy radar, mely több megjelenést is enged. Párosítható kompatibilis garmin / wahoo készülékkel vagy okostelefonnal illetve mindkettővel egyszerre. A Varia™ alkalmazás az, amit használhatunk, ha az elsődleges kijelzőnk a telefonunk.  Láthatóak vagyunk. A nappali fény erős láthatósága lehetővé teszi, hogy a közelítő járművek akár 1,5 km távolságbból is láthassanak. Kicsi, könnyen felszerelhető, szinte bármilyen kerékpárra. Nappali villogó üzemmódban egy akkumulátor feltöltéssel, akár 16 órát is üzemel.

 

MAXIMÁLIS TUDATOSSÁG

Képi és hangjelzéssel történő riasztás az akár 140 méterről közeledő jűrművekről.

TÖBBFÉLE PÁROSÍTÁS

Ez a radar zökkenőmentesen működik a Garmin Edge kerékpár kompjúterekkel a Fénix sorozattal vagy a kompatibilis okostelefonnal illetve a házzá kapcsolható opcionális radarkijelzővel. (2020-tól Wahoo Elemnt kopjúterekkel is)

VARIA ALKALMAZÁS

Ez az okostelefon-alkalmazás segít növelni tudatosságát azáltal, hogy grafikákat kínál - plusz hangjelzéseket és vibrációs riasztásokat -, amelyek jelzik a közeledő autók helyzetét és sebességét.

MEZŐNY ÜZEMMÓD

A Varia ™ RTL515 többféle üzemmódban használható, beleértve a mezőny üzemmódot is, amely alacsony intenzitású vakut biztosít, mely a mögötted lévő bringásoknak nem lesz zavaró. 

SUPERIOR VISIBILITY

A lehető leghamarabb figyelmezteti az autósokat, hiszen nappali fényviszonyoknál is 1,5km-ről látható a lámpa villogása

KOMPAKT KIALAKÍTÁS

Könnyen felszerelhető ez a lámpa szinte bármilyen kerékpár nyeregcsövére. A függőleges kialakítás nem zavarja a lábmunkát, így biztosítja a láthatóságot a kényelem megtartásával.

KÜLSŐS ALKALMAZÁS

Kompatibilis okostelefonnal történő használat esetén a Varia radar integrálódik kedvenc alkalmazásaihoz, például a GPS-hez, hogy a térképeket a radar riasztásokkal átfedje.

ÜZEMIDŐ

Nappali folyamatosan világító üzemmód esetén is egy feltöltéssel 16 órát üzemel a hátsó lámpa. 

.

Kep