Garmin Swim 2 Whitestone

010-02247-11

Kifejezetten úszáshoz használható fehér színű óra, mely úszásnemet, sebességet, távolságot, csapásszámot is számol nyílt vízen és medencében is.

Utolsó darab a boltunkban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a mai vagy következő munkanapon indítjuk.
photo

Garmin Swim 2 Whitestone

93 900 Ft
93 900 Ft
icon Kosárba

GARMIN SWIM 2

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Úszás, úszás, úszás. Ha a víz a lételemed és az adatok birtokába szeretnél lenni, úgy a Swim 2 jó választás, legyen az medencés vagy nyílt vízi úszás. Fontos, hogy használható szárazföldön is, ekkor a beépített GPS és a pulzusmérés lesz funkciója. Ne várjunk tőle sokat szárazföldön, hiszen a legbutább Forerunner modell tudásáig megy el a Swim 2-nél a Garmin.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • legnagyobb tudású nyíltvizi úszó óra
 • legnagyobb tudású medencés úszós óra

 

RÉSZLETESEBBEN

A Swim 2 a SWIM utódja, de mégis nagyban eltér tőle. Lett benne GPS és optikai pulzusmérés, illetve okosóra használat és napi aktivitásmérés. Lényegében a csúcs Forerunner 945 óra úszó tudását kapta meg és mellé az aktivitásmérését és egy alap GPS-es tudást. Tehát tud pár alap szárazföldi edzést (futás, kerékpár és kardió profilt) bár külső szenzorokból csak a pulzusmérőt lehet hozzátanítani, így nincs sebesség vagy pedálfordulatszenzor vagy hőmérő kompatibilitása. Ezen szárazföldi sportoknál nem sok mindent állíthatunk, azaz GPS van (idő táv, bejárt útvonal) vagy nincs, illetve az auto-pause-t is használhatjuk, mely beállítható sebességhez is. Üzemideje GPS-el 13 óra, ha be van kapcsolva a csuklós pulzusmérés, s kb. 15-17 óra, ha nem mérünk pulzust, vagy külső mellkaspántot használunk. 3 napot tud okosóraként, csuklós pulzusméréssel és medencés úszással. 7 napot tud okosóraként. Az óra 42mm-es koronaátmérőjével és 11,4mm-es vastagságával egy igen kis órának minősül. Az okostelefonos kapcsolata nem teljesértékű, ami azt jelenti, hogy a bejövő hívásokat és értesítéseket tudja, de előre megírt sablonüzenetek nem választhatók ki válaszként, illetve beépített widgetek vannak csak: naptár, óra, edzettségi szint, bady battery, napi Pulzus, okostelefon zenevezérlése, stressz, előzmények, értesítések, lépések, időjárás, utolsó edzések. Vezérlőmenüje is testre szabható, melynél a telefonkeresés, ébresztő hozzáadás, szinkronizáció, bluetooth kapcsolat ki-be kapcsolás található. Úgy gondolom érdemes átnézni az úszás közbeni funkcióit a használati útmutatóban, s ezt amiatt nem részletezném, mert sokatok használja speciálisan az úszást fejlesztésre, de drillt, az automatikus úszásnemfelismerést, a pihenőket természetesen gyönyörűen használja a Swim 2, s természetesen edzésterv is használható. Külön megemlítem a kritikus úszási sebességet, mely neve ellenére épp nem kritikus. Egy teszt lefuttatása úszás közben megállapítja azt a tempót, mely fenntartható hosszan, s ez lesz a kritikus sebesség, mely alatt és felett végzett edzésmunkák aránya fog gyors javuláshoz juttatni sebességben.

 

+ PLUSZ

 • szárazföldön is használható alapsportokhoz
 • kritikus úszási sebesség nem rossz fejlesztés
 • nyílt vízi és medencés funkciók

 

-MÍNUSZ

 • csak ANT+ pulzusmérő szenzorral használható

GYÁRI LEÍRÁS

Beépített GPS-es óra, mely fő sportja az úszás

 • Víz alatti csuklós pulzusmérés, mely fejleszthető mellkaspánti pulzusméréssel is
 • Medencés úszásnál: rögzíti a távolságot, a tempót, csapás számot, úszásnemet és a SWOLF-t
 • Nyílt vízi úszásnál: GPS-es távolságmérés folyókban, tengerben, tóban, vagy óceánban; távolság, tempó, csapásszám, SWOLF, csapásszám/táv
 • Online edzésnaplózás, úszás edzéstervek a Garmin Connect™ segítségével
 • Akkumulátoros óra üzemideje: 1 hét okosóra üzemmódban, 13 óra GPS és csuklós pulzusmérés használatával, 72 óra medencés úszás és csuklós pulzusméréssel.

ÚSSZÁL BÁRHOL, EDZÉL MINDENHOL.

A Garmin Swim 2 egy úszóknak készült GPS-es okosóra, amely a pulzus, távolság, csapásszám, SWOLF és egyebek nyomon követésére készült a medencében és a nyílt vízben.

A csuklós pulzusmérés miatt nincs szükség mellkaspántra.

Beállítható szinte bármilyen visszajelzés, drill edzéshez is, mely a fejlődést segíti.

Tudja mikor kell lassítani vagy gyorsítani a tempót a kritikus sebességnél.

Az óra automatikusan megáll, ha megállunk, így egyszerű a használata.

Saját edzéseket is tervezhetünk az úszáson kívül.

Az akkumulátor akár 1 hetet is üzemel töltés nélkül.

Kep

Tedd első helyre
az úszási
teljesítményed.

CSUKLÓS PULZUSMÉRÉS

Használható az óra mellkaspánt nélkül is pulzusmérésre. Ellenőrizhető a pulzus úszás közben, pihenőidőben, majd elemezze a Garmin Connect ™ alkalmazáson keresztül.

NYÍLT VIZI ÚSZÁS 

A beépített GPS használatával tavakban, óceánokban és folyókban is edzhetünk, miközben rögzíti a távolságot, ütemet, csapásszámot és SWOLF-t.

MEDENCÉS ÚSZÁS

Merüljön be a medencébe és kezdje el rögzíteni a távolságot, az ütemet, a csapásszámot, úszásnemet és a SWOLF-ot; használja ki a medencés üzemmód fejlett funkcióinak előnyeit, beleértve az automatikus pihenést is.

KRITIKUS ÚSZÁSI SEBESSÉG

Irányítsa edzését és kövesse nyomon a fejlődést, amikor ismeri a kritikus úszási sebességet, amely megközelíti az anaerob küszöbhöz tartozó sebességet.

DRILL NAPLÓZÁSA

Kövesse nyomon az időt és a távolságot olyan gyakorlatokhoz, mint lábtempózás, egykarú úszás vagy siklás.

AUTOMATIKUS PIHENŐ

Ha szünetre van szüksége, a Garmin Swim 2 okosóra segítségével kétféle időmérővel követheti nyomon pihenőidőt.

ÜTEM RIASZTÁSOK

A körökön alapuló ingerlési riasztások megkönnyítik a célon tartást és a célok elérését.

MEDENCÉS ÚSZÓEDZÉS

Készítse el saját egyéni edzéseit a Garmin Connect alkalmazásban, és vigye át azokat az órára, hogy edzhessen.

TELJESÍTMÉNY KÖVETÉS

Kövesse nyomon a pulzus-zónákat, a kalóriákat, az aerob és anaerob edzéshatást és egyebeket, hogy okosabban és keményebben edzen.

Kep

Légy energikus

STRESSZ KÖVETÉS

Tudja meg, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott vagy stresszes napja van-e. A relaxációs emlékeztetők rövid légzési tevékenységgel készülnek a helyrebillenéshez.

BODY BATTERY™

Kövesd figyelemmel tested energiatartalékait, így láthatod, hogyan töltődsz fel, s mikor merülsz jobban. Ezáltal az edzéseid optimális időpontban kezdheted.

AKTIVITÁSMÉRÉS

Edzésen kívül a Garmin Swim 2 nyomon követi a lépéseket, az emeleteket, az intenzitási perceket és még sok mást.

BEÉPÍTETT SPORTPROFILOK

Egyedileg állíthatod be a különböző sportoknak a kijelzőit, automata működéseit, használt mértékegységeit. Így futásnál a tempó, bringán a sebesség lesz használva, illetve bringán egy automata start-stop, futásnál egy kilóméteres időzítő lesz használható.

Kep

BÁRHOL IS VAGY,
KAPCSOLATBAN
MARADHATSZ.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

Megadhatod edzésen kívül, edzés alatt és pihenő időben is, hogy mely értesítéseket jelezze az órád. Így sms-ek, e-mailek, hívások és zárolt képernyős értesítéseket is megkaphatod.

MULTI-GNSS

Többféle műholdas navigációs rendszerrel használhatod, az alap GPS mellett a GLONASS és Galileo segít a pontosabb méréshez.

GARMIN CONNECT KÖZÖSSÉG

Edzéseid és versenyeid a Garmin Connect alkalmazásba töltődnek fel. Ha nyilvánossá hozod, úgy sok csoport tagja lehetsz, vagy létrehozhatsz egyet barátaidnak is. A megosztással ösztönözheted magad új edzésekkel és útvonalakkal.

ÜZEMIDŐ

Többféle üzemidő létezik, 13 óra üzemidőre számolhatunk GPS és csuklós pulzusmérő használatával, 72 órát csuklós pulzusméréssel edzés közben (medencés úszás). Okosóraként 1 hetet működik az óra egy feltöltéssel.

A Garmin Connect alkalmazás lesz az online edzésnaplód, melyen mindent átláthatsz, tervezhetsz.

A Garmin Connect IQ-ban letölthetünk különböző teljesítmény mutatókat.

GARMIN SWIM 2

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Úszás, úszás, úszás. Ha a víz a lételemed és az adatok birtokába szeretnél lenni, úgy a Swim 2 jó választás, legyen az medencés vagy nyílt vízi úszás. Fontos, hogy használható szárazföldön is, ekkor a beépített GPS és a pulzusmérés lesz funkciója. Ne várjunk tőle sokat szárazföldön, hiszen a legbutább Forerunner modell tudásáig megy el a Swim 2-nél a Garmin.

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • legnagyobb tudású nyíltvizi úszó óra
 • legnagyobb tudású medencés úszós óra

 

RÉSZLETESEBBEN

A Swim 2 a SWIM utódja, de mégis nagyban eltér tőle. Lett benne GPS és optikai pulzusmérés, illetve okosóra használat és napi aktivitásmérés. Lényegében a csúcs Forerunner 945 óra úszó tudását kapta meg és mellé az aktivitásmérését és egy alap GPS-es tudást. Tehát tud pár alap szárazföldi edzést (futás, kerékpár és kardió profilt) bár külső szenzorokból csak a pulzusmérőt lehet hozzátanítani, így nincs sebesség vagy pedálfordulatszenzor vagy hőmérő kompatibilitása. Ezen szárazföldi sportoknál nem sok mindent állíthatunk, azaz GPS van (idő táv, bejárt útvonal) vagy nincs, illetve az auto-pause-t is használhatjuk, mely beállítható sebességhez is. Üzemideje GPS-el 13 óra, ha be van kapcsolva a csuklós pulzusmérés, s kb. 15-17 óra, ha nem mérünk pulzust, vagy külső mellkaspántot használunk. 3 napot tud okosóraként, csuklós pulzusméréssel és medencés úszással. 7 napot tud okosóraként. Az óra 42mm-es koronaátmérőjével és 11,4mm-es vastagságával egy igen kis órának minősül. Az okostelefonos kapcsolata nem teljesértékű, ami azt jelenti, hogy a bejövő hívásokat és értesítéseket tudja, de előre megírt sablonüzenetek nem választhatók ki válaszként, illetve beépített widgetek vannak csak: naptár, óra, edzettségi szint, bady battery, napi Pulzus, okostelefon zenevezérlése, stressz, előzmények, értesítések, lépések, időjárás, utolsó edzések. Vezérlőmenüje is testre szabható, melynél a telefonkeresés, ébresztő hozzáadás, szinkronizáció, bluetooth kapcsolat ki-be kapcsolás található. Úgy gondolom érdemes átnézni az úszás közbeni funkcióit a használati útmutatóban, s ezt amiatt nem részletezném, mert sokatok használja speciálisan az úszást fejlesztésre, de drillt, az automatikus úszásnemfelismerést, a pihenőket természetesen gyönyörűen használja a Swim 2, s természetesen edzésterv is használható. Külön megemlítem a kritikus úszási sebességet, mely neve ellenére épp nem kritikus. Egy teszt lefuttatása úszás közben megállapítja azt a tempót, mely fenntartható hosszan, s ez lesz a kritikus sebesség, mely alatt és felett végzett edzésmunkák aránya fog gyors javuláshoz juttatni sebességben.

 

+ PLUSZ

 • szárazföldön is használható alapsportokhoz
 • kritikus úszási sebesség nem rossz fejlesztés
 • nyílt vízi és medencés funkciók

 

-MÍNUSZ

 • csak ANT+ pulzusmérő szenzorral használható

GYÁRI LEÍRÁS

Beépített GPS-es óra, mely fő sportja az úszás

 • Víz alatti csuklós pulzusmérés, mely fejleszthető mellkaspánti pulzusméréssel is
 • Medencés úszásnál: rögzíti a távolságot, a tempót, csapás számot, úszásnemet és a SWOLF-t
 • Nyílt vízi úszásnál: GPS-es távolságmérés folyókban, tengerben, tóban, vagy óceánban; távolság, tempó, csapásszám, SWOLF, csapásszám/táv
 • Online edzésnaplózás, úszás edzéstervek a Garmin Connect™ segítségével
 • Akkumulátoros óra üzemideje: 1 hét okosóra üzemmódban, 13 óra GPS és csuklós pulzusmérés használatával, 72 óra medencés úszás és csuklós pulzusméréssel.

ÚSSZÁL BÁRHOL, EDZÉL MINDENHOL.

A Garmin Swim 2 egy úszóknak készült GPS-es okosóra, amely a pulzus, távolság, csapásszám, SWOLF és egyebek nyomon követésére készült a medencében és a nyílt vízben.

A csuklós pulzusmérés miatt nincs szükség mellkaspántra.

Beállítható szinte bármilyen visszajelzés, drill edzéshez is, mely a fejlődést segíti.

Tudja mikor kell lassítani vagy gyorsítani a tempót a kritikus sebességnél.

Az óra automatikusan megáll, ha megállunk, így egyszerű a használata.

Saját edzéseket is tervezhetünk az úszáson kívül.

Az akkumulátor akár 1 hetet is üzemel töltés nélkül.

Kep

Tedd első helyre
az úszási
teljesítményed.

CSUKLÓS PULZUSMÉRÉS

Használható az óra mellkaspánt nélkül is pulzusmérésre. Ellenőrizhető a pulzus úszás közben, pihenőidőben, majd elemezze a Garmin Connect ™ alkalmazáson keresztül.

NYÍLT VIZI ÚSZÁS 

A beépített GPS használatával tavakban, óceánokban és folyókban is edzhetünk, miközben rögzíti a távolságot, ütemet, csapásszámot és SWOLF-t.

MEDENCÉS ÚSZÁS

Merüljön be a medencébe és kezdje el rögzíteni a távolságot, az ütemet, a csapásszámot, úszásnemet és a SWOLF-ot; használja ki a medencés üzemmód fejlett funkcióinak előnyeit, beleértve az automatikus pihenést is.

KRITIKUS ÚSZÁSI SEBESSÉG

Irányítsa edzését és kövesse nyomon a fejlődést, amikor ismeri a kritikus úszási sebességet, amely megközelíti az anaerob küszöbhöz tartozó sebességet.

DRILL NAPLÓZÁSA

Kövesse nyomon az időt és a távolságot olyan gyakorlatokhoz, mint lábtempózás, egykarú úszás vagy siklás.

AUTOMATIKUS PIHENŐ

Ha szünetre van szüksége, a Garmin Swim 2 okosóra segítségével kétféle időmérővel követheti nyomon pihenőidőt.

ÜTEM RIASZTÁSOK

A körökön alapuló ingerlési riasztások megkönnyítik a célon tartást és a célok elérését.

MEDENCÉS ÚSZÓEDZÉS

Készítse el saját egyéni edzéseit a Garmin Connect alkalmazásban, és vigye át azokat az órára, hogy edzhessen.

TELJESÍTMÉNY KÖVETÉS

Kövesse nyomon a pulzus-zónákat, a kalóriákat, az aerob és anaerob edzéshatást és egyebeket, hogy okosabban és keményebben edzen.

Kep

Légy energikus

STRESSZ KÖVETÉS

Tudja meg, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott vagy stresszes napja van-e. A relaxációs emlékeztetők rövid légzési tevékenységgel készülnek a helyrebillenéshez.

BODY BATTERY™

Kövesd figyelemmel tested energiatartalékait, így láthatod, hogyan töltődsz fel, s mikor merülsz jobban. Ezáltal az edzéseid optimális időpontban kezdheted.

AKTIVITÁSMÉRÉS

Edzésen kívül a Garmin Swim 2 nyomon követi a lépéseket, az emeleteket, az intenzitási perceket és még sok mást.

BEÉPÍTETT SPORTPROFILOK

Egyedileg állíthatod be a különböző sportoknak a kijelzőit, automata működéseit, használt mértékegységeit. Így futásnál a tempó, bringán a sebesség lesz használva, illetve bringán egy automata start-stop, futásnál egy kilóméteres időzítő lesz használható.

Kep

BÁRHOL IS VAGY,
KAPCSOLATBAN
MARADHATSZ.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

Megadhatod edzésen kívül, edzés alatt és pihenő időben is, hogy mely értesítéseket jelezze az órád. Így sms-ek, e-mailek, hívások és zárolt képernyős értesítéseket is megkaphatod.

MULTI-GNSS

Többféle műholdas navigációs rendszerrel használhatod, az alap GPS mellett a GLONASS és Galileo segít a pontosabb méréshez.

GARMIN CONNECT KÖZÖSSÉG

Edzéseid és versenyeid a Garmin Connect alkalmazásba töltődnek fel. Ha nyilvánossá hozod, úgy sok csoport tagja lehetsz, vagy létrehozhatsz egyet barátaidnak is. A megosztással ösztönözheted magad új edzésekkel és útvonalakkal.

ÜZEMIDŐ

Többféle üzemidő létezik, 13 óra üzemidőre számolhatunk GPS és csuklós pulzusmérő használatával, 72 órát csuklós pulzusméréssel edzés közben (medencés úszás). Okosóraként 1 hetet működik az óra egy feltöltéssel.

A Garmin Connect alkalmazás lesz az online edzésnaplód, melyen mindent átláthatsz, tervezhetsz.

A Garmin Connect IQ-ban letölthetünk különböző teljesítmény mutatókat.