GARMIN Swim 2 Whitestone

010-02247-11

Kifejezetten úszáshoz használható óra, mely úszásnemet, sebességet, távolságot, csapásszámot is számol nyíltvizen és medencében

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

85 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Kosárba
A termék most van a boltban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a következő munkanapon indítjuk.
Visszalépek a termékekhez

GARMIN SWIM 2

 

Beépített GPS-es óra, mely fő sportja az úszás

  • Víz alatti csuklós pulzusmérés, mely fejleszthető mellkaspánti pulzusméréssel is
  • Medencés úszásnál: rögzíti a távolságot, a tempót, csapás számot, úszásnemet és a SWOLF-t 
  • Nyíltvizi úszásnál: GPS-es távolságmérés folyókban, tengerben, tóban, vagy óceánban; Távolsá, tempó, csapásszám, SWOLF, csapásszám/táv 
  • Online edzésnaplózás, úszás edzéstervek a Garmin Connect™ segítségével
  • Akkumulátoros óra üzemideje: 1 hét okosóra üzemmódban, 13 óra GPS és csuklós pulzusmérés használatával, 72 óra medencés úszás és csuklós pulzusméréssel.

 

Bárhol úszhat, mindenhol edzhet a Garmin Swim 2-vel, a GPS úszó okosórával. Használja a medencében vagy a nyílt vízben, hogy figyelemmel kísérje a víz alatti pulzusát a csuklóján és nyomon kövesse a távolság, a tempó, az ütemszám, az csapásszám, úszásnem típusát.

 

PULZUSMÉRÉS

Garmin Swim 2 csuklóról méri a pulzust a nap 24 órájában, illetve edzés alatt is. Fontos, hogy az óra vízben is tudja a csuklós pulzusmérést. Természetesen fejleszthető mellkaspánti pulzusméréssel, mely pontosabb a vízben ekkor a HRM-SWIM vagy a HRM-TRI modellekkel használható.


 

MEDENCE ÉS NYÍLTVÍZ

Az úszó edzés nyomon követése vízben a SWIM2 feladata. A beépített GPS használatával nyíltvizen rögzíti a távolságot (kizárólag gyors és hátúszás), a tempót, a csapásszámot, SWOLF-ot, csapás hosszát az úszás hatékonyságának méréséhez. Medencében meg kell adni a medence hosszt, majd feliseri a fordulókat az úszásnemet. Az óra automatikusan felismeri apihenőidőt és az úszást is, ninc szükség gombnyomásra.

SPECIÁLIS ÚSZÁSI FUNKCIÓK

Fejlett funkciókat is használhatunk a távolsági adatokon kívül. Ha az anaerob küszöb értéket elérjük sebességben, az óra jelez. Az edzéstervezés jelez célon maradni, így megkönnyíti azok elérését. A DRILL lehetővé teszi az ugrások, az egykaros úszásgyakorlatokat és a lábtempósat is. 2 különböző pihenő időt is használhatunk.

VÍZBE TERVEZVE

A Garmin Swim 2-t úgy tervezték, hogy ne lassítsa a vízben az úszásod - vékony és könnyű. A folyamatosan látható, színes Garmin Chroma Display ™ technológia, amely egyszerű olvasást tesz lehetővé, még közvetlen napfény esetén is. A megbízható ötgombos felülettel könnyedén elindíthatja az edzéseket, megnézheti a különféle adatokat, naplózhatja a drilleket vagy megváltoztathatja beállításait anélkül, hogy aggódna a beázás miatt.


 

KAPCSOLATBAN

A kompatibilis okostelefonnal való párosítás után kapcsolatban maradhat az intelligens értesítésekkel és az automatikus edzésfeltöltéssel a Garmin Connect app segítségével. Az alkalmazás lehetővé teszi a részletes mutatók megtekintését, és fejlődés nyomon követését. Az edzés adatait megoszthatja edzőivel, edzőbarátokkal vagy barátaival és családjával is.

 

 

24 ÓRÁS VISELET

Az úszási képességein túl a Garmin Swim 2 intelligens óra napi aktivitásmérést is kínál, amelyek miatt kiválóan alkalmas az egész napos viseletre. Az olyan szolgáltatások, mint az egész napos stresszkövetés és a fejlett alvásfigyelés, segítenek az úszóknak az egészségi állapotuk kezelésében, mivel kritikus betekintést nyújtanak az edzés maximalizálásához. Állítsa be a mozgó célokat, kövesse a lépéseket, ellenőrizze a test tartalékait, végezzen irányított légzést.

 

 

FUTÁS ÉS MÁS

A Swim 2 egy úszóknak való óra. Viszont olyan sportágak is elérhetőek, mint a futás, kerékpár vagy kardiózás. Beépített GPS-nek köszönhetően sebességet/ tempót és távolságot mér. Megmutatja merre sportoltunk, sőt kapcsolhatunk hozzá bármilyen ANT+ vagy Bleutooth Smart kompatibilis mellkaspánti övet is. Speciális futó vagy kerékpáros szenzorokat nem kezel a Swim 2.

 

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 09:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu