Garmin GPSMAP 62s

010-00868-01

A garmin GPSMAP62s már külső micro SD kártyával is bővíthető, így nem a készülék memóriáját terheljük a terképinformációk adatbázisával.

Forgalomból kivont.
Specifikációk

ÓRA ÜZEMMÓD

Pontos idő
Dátumkijelzés

MELLKASPÁNTOS PULZUSMÉRŐ ÖV

Szigorúan kódolt 2,4GHz-es jelátvitel
Kódolt jelátvitel
Cserélhető elemes
Textil kényelmes mellkaspánt

EDZÉS ELŐTTI FUNKCIÓK

Mintavételezési idő
másodpercenkénti vagy inteligens

SZÁMÍTÓGÉPES KAPCSOLAT

Adatátviteli eszköz a csomag része?
Illesztőprogram neve
Garmin Express
PC kompatibilis
MAC kompatibilis
Magyarnyelvű a szoftver

NAVIGÁCIÓS FUNKCIÓK

Kiírja a koordinátákat
Nyomvonal és több POI pont megjelenítése egyszerre
Feltölthető útvonalkövetés
Útvonalak
200
Térkép megjelenítése az eszközön
Nagyítás, kicsinyítés
Térképállomány mögött adatbázis használható

GPS FUNKCIÓK

Ár/Apály adatbázis:
Nap/Hold adatbázis
Területmérés
Kültéri GPS-játékok
nem

KERÉKPÁROS sebességmérő

Kerékpáros sebességmérő típusa
GSC10, de nem jegyzi, csak jelzi
Betanítható sebességszenzorok száma az órán
1

KERÉKPÁROS pedálfordulatmérő

Kerékpáros pedálfordulatmérő típusa
GSC10, de nem jegyzi, csak jelzi
Órán betanítható pedálfordulatmérők száma
1

HEGYI FUNKCIÓK

Magasság és szintemelkedésmérés (barometrikus)
Szintesesésmérés
Barométer
külső hőmérő szenor (garmin tempe) kapcsolható

HALÁSZ - VADÁSZ FUNKCIÓK

Vadász/Halász adatbázis
Leírás

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

GARMIN GPSMAP62S

 

Az új fejlesztésű GPSMAP 62s kézi navigációs eszköz 5,1 centiméteres képátlójú, napfénynél is olvasható, 65000 színű kijelzővel, BirdsEyeTM Műholdas felvétel (előfizetés szükséges) és Saját térképek támogatással rendelkezik. A 3 tengelyes iránytű, barometrikus magasságmérő, gumírozott és vízhatlan tokozás, valamint a quad helix antenna rendkívüli helymeghatározást ötvöz a kecses kialakítással.


Felfedezés

A GPSMAP 62s beépített domborzatárnyékolt alap világtérképpel érkezik. A fénykép navigációt használva a Garmin ConnectTM oldalról geokódolt fotókat tölthet le és navigálhat hozzájuk.


Ismerje az irányt

A GPSMAP 62s beépített, 3 tengelyű elektronikus iránytűvel rendelkezik, mely akkor is megmutatja az irányt, ha a készülék nincs szintben tartva. A barometrikus magasságmérő folyamatosan követi a nyomásváltozást, mely segítségével meghatározza az aktuális magasságot. A barometrikus nyomás változását követve a hozzáértők akár a várható időjárást is meg tudják becsülni.


Vezeték nélküli megosztás

A GPSMAP 62s vezeték nélküli megosztásának köszönhetően pontjait, nyomvonalait, útvonalait és geoládáit külön kábel nélkül küldheti át hasonló készüléket használó ismerőseinek. A pontok megosztása egyszerű, csupán a "Küldés" gombot kell megnyomnia.


Tartsa meg a pozíciót

Nagy érzékenységű, quad helix, WAAS/EGNOS előkészített GPS vevőja és HotFixTM műhold pozíció becslésével a GPSMAP 62s gyorsan határozza meg a helyzetét és pontosan meg is tartja akár sűrű lombozat vagy nagy épületek környékén is.


További térképek

Könnyű további térképeket betölteni, köszönhetően a Garmin széleskörű részletes hajós-, topográfiai- és autós térképeinek, melyek microSD kártyán vásárolhatók meg. Csak dugja be a BlueChart® g2 előre feltöltött kártyát, és máris nagyszerű részletességgel láthatja a környező vízrajzot, vagy a szárazföldön csak tegye be a City Navigator NT® térképet és máris fordulóról-fordulóra navigálhat. A kártyafoglalat vízhatlan tokozáson belül található, így nem kell aggódnia, hogy beázik. A GPSMAP 62s támogatja továbbá a BirdsEyeTM Műholdas képek kezelését (előfizetés szükséges), így a térképei felett letölthető műholdas-fotó rétegeket is láthat. Mindezek felett a 62s kompatibilis a Custom Maps, díjmentes programmal, mely segít papírtérképeit betölthető térképekké alakítani.


Csatlakozás

Elemezné a bejárt túrát és utat? Egyszerűen csatlakoztassa készülékét a számítógépéhez és a Garmin ConnectTM Internetes oldal használatával részletes információkat tekinthet meg a készüléken rögzített adatokról. Ez a központi hely segít rendszerezni az információkat, melyeket akár a GoogleTM Earth felületén is átnézhet. Fedezze fel Garmin felhasználók millióinak feltöltött adatait, vagy ossza meg élményeit a Twitter® vagy a Facebook® oldalon. Könnyű elkezdeni, menjen ki, fedezzen fel és osszon meg másokkal.


Szórakozás

A GPSMAP 62s támogatja a geocaching GPX állományait, így egyszerűen tölthet le geoládákat készülékére. A papír nélküli navigáció nem csak környezettudatos, de jóval hatékonyabb is. A GPSMAP 62s tárolja és megjeleníti a fontos információkat, úgymint helyszín, terep, nehézség, tippek és a láda leírása, így nincs szükség többet kézzel beírni vagy nyomtatott lapokat cipelni. Csak töltse fel a GPX állományt a készülékre és már indulhat is. Kecses és könnyű, így a 62s az ideális társ a kirándulásoknál.

 

Miben más a GPS MAP62-től?

 • microSD kártyával bővíthető
 • van benne elektromos iránytű
 • van benne Barometrikus magasságmérő
 • van benne kjészülékről készülékre adatátvitel

Miben más a GPSMAP62st-től?

 • nincsenek előre feltöltött térlképei
 • 500mb helyett 1,7Gb a map 62s belső memóriája
Csomag | Jótállás

MI VAN A GARMIN GPSMAP62S DOBOZÁBAN?

 • GARMIN GPSMAP62s
 • Karabineres tartó
 • USB kábel
 • Magyar használati útmutató
 • Magyar garancia
 • AJÁNDÉK  MicroSD kártya

Kiegészítői

Termék kiegészítői

Hasonló termék

Hasonló termék

SEGÉDLET
Egyéb
icon Garmin FR410 készülékfrissítés
Szoftver
icon Garmin Express eszközkarbantartó (PC/MAC)