Garmin Forerunner 110 Red Bundle

GA-010-00863-11

A Garmin első alap beépített GPS-es futóórája volt a 110. Sok kis bosszantó hiba jellemezte még, de az irány jó volt

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

69 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termék
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
Visszalépek a termékekhez

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

GARMIN FORERUNNER 110 Bundle

A Forerunner 110 óra egy egyszerűen használható beépített GPS -es óra, mely magyar nyelvű menüvel is és számítógépes kapcsolattal rendelkezik. Két pulzusmérős modell létezik a Pink női és a Black-Red férfi.

Mivel GPS-el szerelt, mindig tudni fogja milyen messze és milyen gyorsan jutott el - további kiegészítők nélkül is. Gyakorlatilag nem szükséges beállítani az eszközt, csak nyomja meg a Start gombot és indulhat is.


JÓ TUDNI

A GARMIN FR110 HRM órához merev cserélhető elemes pulzusmérő mellkaspánt jár. Az óra megjeleníteni a következő adatokat tudja edzés közben: Pontos idő, dátum, stopper, átlagsebesség, pulzus, akumulátortöltöttség, résztáv hossza, résztáv ideje. Beállítható automata köridő rögzítés is, de manuálisan gombnyomásra is rögzíthetünk szakaszokat.

Amint az óráról az edzéseket/ adatokat felvittük a gépre a hozzá való kábel segítségével, több dolgot is láthatunk: szintemelkedés, szintesés, maximális és minimális magasság, sebesség, kalóriaszám. Megjelenik google térképen a garmin programon belül a bejárt útvonal, s az útvonalon láthatjuk, hol milyen sebességgel és milyen pulzussal edzettünk.

Beltéri edzéseknél a GPS-t ki lehet kapcsolni, de erre figyelmeztet is az óra.

Fontos, ha pulzusmérővel használjuk az órát, nem tudunk pulzuszónát beállítani, erre csak a GARMIN FR210-es képes.

Az órához nem lehet FootPOD -ot csatlakoztatni, szintén arra csak az FR210 képes.


 
EDZ OKOSABBAN, NE CSAK KEMÉNYEN

Akár valamilyen komolyabb cél eléréséért küzd, vagy csak fittebb szeretne lenni, a pontos edzési adatok kulcsfontosságúak. A Forerunner 110 GPS-t használ, hogy pontosan rögzítse a távolságot, időt és a köröket. Minden futás adata eltárolódik a belső memóriában, így bármikor újra megtekintheti az utolsó heti vagy havi edzéseit. Akár fel is töltheti a Garmin ConnectTM weboldalra, hogy jobban elemezhetőségért.

 

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Most már semmi sem állhat Ön és a futás közé. A Forerunner 110 az eddigi legegyszerűbb fitnesskészülékünk. A dobozból kivéve és feltöltve, a műholdak bemérését követően és néhány kérdést megválaszolva azonnal használható. Nyomja meg a Startot, ha befejezte, akkor csak a Stop gombot. Igen, ennyire egyszerű.

 

MENJ A SZÍVED UTÁN

A Forerunner 110 egyes változatai(férfi fekete/piros és női szürke/pink) alaptartozékként szívritmusmérőtis tartalmaznak, így ellenőrizheti a percenkénti szívverését. A kalóriaszámítás is a szívritmus alapján történik, így pontosan követheti az elégetett kalóriákat. Ha szívritmusmérő nélküli Forerunner 110-et vásárol, külön is megveheti a kiegészítőt, vagy bármilyen *ANT+ TM rendszerű pulzusmérőt használhat.

 

ELEMZÉS, MEGOSZTÁS

A kezdő és a haladó futók tudják, hogy az adatok elemzése motíváló lehet, valamint a fejlődéshez szükséges információkat tartalmaz. Az adatok követése egyszerű a Garmin Connect használatával, mely a weboldalunk az ingyenes elemzéshez és megosztáshoz. Csak töltse fel a Garmin Connectre a PC vagy Mac gépével, azonnal láthatja a bejárt utat a térképen, áttekintheti az edzés összegzését, vagy akár célokat állíthat be.

 


GYORS ÉS PONTOS

A Forerunner 110 HotFixTM műholdbecslési funkciójával gyoran megállapítja a helyzetét, így nagyon hamar megkezdheti az edzést. A nagy érzékenységű GPS vevőnek köszönhetően még magas épületek vagy sűrű lombozat alatt is megtartja a kapcsolatot.

 

* az ANT+ vezeték nélküli rendszer ennél a Forerunner típusnál kizárólag szívritmus mérésére használható, egyéb ANT+ eszközök nem támogatottak.

 

Használhatja az ingyenes TRACKABEE túra és versenymegosztó portált, így ismeretlen helyeken is jókat edzhet.


 

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 9:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu