GARMIN EDGE 520 PLUS

010-02083-10

Bringás GPS, térkép, letölthető útvonal, magasságmérés, vezérelhető komplex edzések, szenzorokkal bővíthető és kompakt kis méret. LIVE STRAVA

icon Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
photo

GARMIN EDGE 520 PLUS

99 900 Ft

GARMIN EDGE 520 PLUS

Kerékpáros komputer 3 féle csomagban

 • 520 PLUS
 • 520 PLUS Bundle
 • 520 PLUS Mountain Bike Bundle

 

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Leginkább az elkötelezett, teljesítménycentrikus embereknek ajánlom, természetesen kerékpározáshoz. A maximalista komputer az edzéstervezésre, terhelésre követésre és elemzésre épül. Kompakt mérete nem zavaró, ám a térkép megjelenítése nem a full navigációra épül. Akinek csak ritkán kell a navigációs tudás, azoknak lesz tökéletes. Lámpák, szenzorok, wattmérők csatolása igen egyszerű. Az edzések elemzése a népszerű Garmin Connect / Strava illetve TrainingPeaks programokon keresztül is igen egyszerű.
 

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Full bringás funkciók
 • Kompakt méret
 • Üzemideje GPS használattal 15 óra
 • Barommetrikus magasságmérés
 • Edzésterv alapú edzésvezetés
 • Regenerációs és túledzettség mérő tesztek
 • Egyszerű üzenetküldés készülékről készülékre

 

RÉSZLETESEBBEN

A 2018 tavaszán megjelenő Edge 520 Plus a 820 gombos változata. A 820-at váltja a Garmin az Edge 520 Plus-szal. Tehát, ha térképes navigációra lesz szükség, úgy az Explore vagy 520 Plus vagy a 1030 lesz a megfelelő választás. Ha nem szükséges térkép, úgy az Edge 130 marad. Az 520 Plus-nál nem kell lemondanunk a könnyen áttekinthető képernyőről, amely maximálisan testreszabható bringánként és profilonként is. Ez nagyon praktikus figyelmesség a fejlesztőktől, hiszen sokan ugyanazzal a bringával kirándulunk, edzünk, járunk munkába vagy versenyzünk. Ezen profilok tetszetősen és egyszerűen szétválaszthatóak, beállíthatóak. Az 520 Plusz lesz az első komputere a Garminnak, mely képernyőtükrözéssel is működik. Kereshető adatbázisa a térképeknek nem lesz, de menthetünk saját POI pontokat, kijelzőnagyítás- kicsinyítés van, de pásztázás a térképen nincs. Így azon bringásoknak ajánlom az 520 PLUS-t, akik vagy előre feltöltött nyomvonalat használnak, vagy az adott helyen nagyjából ismerősök, hiszen a nem kereshető adatbázis és a pásztázás elhagyása korlátozza a navigációs tudást a helyszínen.

A három féle rendelhető csomag a Bundle, azaz kiterjesztett csomag és sima csomagra vonatkozik. Érdekes, hogy az MTB-ot pedálfordulatmérő és egyéb szenzorok helyett inkább egy "biztonságos" csomaggal kínálja a Garmin, amelyben egy szilikon tok, egy távirányító és egy állítható konzol található.

Az 520 PLUS-hoz hozzácsatolható Garmin karóra is, ennek lényege a pulzusszám átadása az 520 plusnak, illetve a start-stop, köridő funkciók óráról történő irányítása. Ekkor sok beállítás le van tiltva az 520 plus-on, hiszen a csuklós pulzusméréses Garmin karóra lesz a főnök. 

 

+ PLUSZ

 • Térképkezelés és navigáció
 • Kiváló edzésterv kérhető a Connect szoftverben, amely rátölthető az órára
 • Training Peaks full edzésátvitelek
 • Edzésterhelés követés
 • Regenerációs állapot
 • Kerékpáros szenzorokkal bővíthető
 • Nincs érintőképernyő
 • Másodlagos külső akkumulátorral kompatibilis
 • Strava szegmens megjelenítések egyszerűen
 • Hozzácsatolható a Garmin órád
 • Baleset észlelés után SMS küldés
 • Gurulási figyelmeztetés, ha nem indítottál stoppert

 

- MÍNUSZ

 • Navigációs tudásánál hátrány a képernyő kis mérete
 • Nincs pásztázás a térképen
 • Nincs adatbázis használat, tehát nem kereshető helyszín
 • Nincs Wi-Fi letöltés
 • Training Peaks "Recovery Advisor csak" korlátozottan
 • Nincs Bluetooth szenzor kompatibilitása (csak ANT+)

 

APRÓ TIPP

Mind a három csomagban található egy Garmin rugalmas zsinór. Ez egy remek biztonsági öv az órának, aminek funkciója 2 részből áll. Ha áthúzzuk az EDGE készülék oldalán található lyukon, s rögzítjük egyszerű hurok csomóval kihasználhatjuk előnyét. Az egyik előnye, ha kicsúszik a készülék a kezünkből még elkaphatjuk a zsinórt. A második előny az, ha a kormányon is áthúzzuk a rugalmas zsinórt esetleges esés következtében lerepül a készülék, úgy nem csúszik messzire a kerékpártól, mivel hozzá lesz kötve.

 


GYÁRI LEÍRÁS
 
 
 • Egyszerű navigáció országúton és terepen a Garmin Cycle Map térképpel
 • Élő Strava Live szegmensek, valós idejű versenyzés saját magunkkal vagy a KOM tartóval. 
 • LiveTrack és GroupTrack kapcsolattartás a bringás társakkal vagy az otthoniakkal, bejövő értesítések kezelése akár előre megírt üzenetválaszokkal. Baleset észlelés és SMS-küldés koordinátákkal a beállított ismerősnek.
 • Speciális VO2 max és regenerációs idő pulzusmérő és wattmérő használatával. 
 • Garmin Vector használatával Functional Threshold Power (FTP) és kerékpáros dinamikai adatok
 • Akkumulátora 15 óra GPS használattal

 

 

Az Edge 520 Plus-szal okosabban edzhetsz, és új útvonalakat fedezhetsz fel. Ez a kerékpáros komputer fejlett navigációs funkciókat és kihívási módokat tartalmaz, mindezt fényes, napfénynél is olvasható kijelzővel, előre betöltött Strava Live szakaszokkal és Garmin Cycle Map, fordulóról-fordulóra útvonaltervezésre is alkalmas kerékpáros térképpel. Indulj csak egy egyszerű biciklizésre vagy készítsd fel magad versenyre, az Edge 520 Plus-ra van szükséged.

Fejlett navigáció a Garmin Cycle Map adatbázissal
Az Edge 520 Plus előre betöltve tartalmazza a Garmin Cycle Map adatbázist, mely fordulóról-fordulóra vezet a célodig, értesítve a közeledő kanyarokra is. Természetesen arra is alkalmas, hogy visszavezesse az útra, ha letér, vagy ha hamarabb hazamenne, akkor elvezesse a kiindulópontjára.

 

Biciklisek között is
Nincs szükség a telefonért nyúlni és nem kell aggódni a lemaradó vagy félrehúzódó társak miatt. A biciklisek közötti üzenetküldéssel előre megírt üzeneteket küldhetsz közvetlenül az Edge 520 Plus-ról a társaid ugyanilyen készülékére. Így tudhatják a többiek, hogy hamarosan utoléred őket vagy hogy inkább menjenek tovább. Ha defektet kapsz vagy segítségre van szükséged, üzenetet küldhetsz a GroupTrack-ben csatlakozottaknak, így könnyebben segíthetnek rajtad.

 

Fejlett teljesítmény ellenőrzés
Az Edge 520 Plus kompatibilis az ANT+® technológiájú érzékelőkkel, például a sebesség-, pedálfordulat vagy szívritmusmérőkkel. Még több teljesítményadatért csatlakoztasd ANT+ rendszerű teljesítménymérőt (például Vector 3).

Ha mellkaspántot is használsz a teljesítménymérő mellé, számos további fiziológiai adatot ellenőrizhetsz, például a kerékpáros VO2 max értékeket és a regenerálódási tanácsadót. Ez megmondja, hogy egyes bringázások után mennyi pihenőidőre lehet szükséged a következő nagyobb erőkifejtéssel járó edzésig. Ez a mérőkből és egyebekből összeálló rendszer mélyreható analízist kínál a Garmin Connect™ online közösségi felületen, ahol nyomon követheted teljesítményed változását a bringázások között.

 

Szabja személyre készülékét
Az Edge 520 Plus kerékpáros komputert egyszerű egyedivé tenni az ingyenesen letölthető alkalmazásokkal, widgetekkel és adatmezőkkel, melyeket a Connect IQ™ áruházból szerezhetsz be. Az olyan alkalmazások, mint az AccuWeather MinuteCast megmutatják, hogy mikor ér véget az eső és mikor mehetünk tovább. Számos személyre szabható adatmezőt állíthatunk be a számunkra legfontosabb adatokról, amelyeet a jól látható kijelzőn jeleníthetünk meg.


Biciklizzen nyugodtan és könnyedén
Az Edge 520 Plus kompatibilis a Varia rendszerű kerékpáros biztonsági eszközeinkkel, például a hátrafelé néző radarral vagy az okos lámparendszerrel. Ezeket párosítva az Edge 520-szal, annak képernyőjdön láthatod az összes fontos adatot és riasztást. Használd a LiveTracket ismerőseid vagy barátaid nyugalma érdekében, mivel így látni fogják, merre jársz vagy maradj lapcsolatban a többiekkel  a GroupTrack2 segítségével. Az Edge 520 Plus még beépített balesetérzékelővel is rendelkezik, mely automatikusan elküldi helyzetedet az előre beállított  vészhelyzeti kapcsolatodnak.

 

A Strava Live Segments segít jobb teljesítményt elérni
A Garmin és Strava a korábbiaknál több lehetőséget biztosít teljesítményed fejlesztésére. Továbbra is megkapod az értesítéseket a szakaszok elejéről és végéről, és virtuálisan versenyezhetsz a korábbi rekordjaid vagy a Strava-ismerőseid ideje ellen. Az előre betöltött Strava Routes Connect IQ alkalmazással a megcsillagozott útvonalak vezeték nélkül felkerülnek az Edge-re, így navigálhatsz avgy versenyezhetsz is egyszerre a kedvenc Strava szakaszaidon.

Az Edge 520 Plus megvásárlásával ingyenes, 60 napos Strava Premium próbaverziót is kapsz, így ingyen kipróbálhat az előfizetők funkcióit.

Tervezéstől a teljesítményig a TrainingPeaks-szel
A TrainingPeaks Connect IQ alkalmazással egyszerűen magaddal viheted az edzéstervedet. Valós időben vezet végig az edzésen, az intenzitási célokkal és intervallokkal együtt. Az edzés végén szinkronizálhatsz a TrainingPeaks-szel így részletes elemzéshez juthatsz, és láthatod, hogyan haladsz céljaid felé. Készíts ingyenes TrainingPeaks regisztrációt, és kezdj neki egy ingyenes edzéstervvel.


 

Trailforks alkalmazás
A Trailforks alkalmazással letölthetsz offroad útvonalakat is, ha terepen bringáznál. Több mint 80 ország területére rendelkezik adatokkal. Bármerre is mész, a legfrissebb információkat kaphatod, így ennek megfelelően tervezheted meg kalandod. A Garmin Edge-dzsel ötvözve a legjobb Trail pályákhoz juthatsz, s ehhez elég követned a kormányra szerelt Edge 520-at.

 

GARMIN EDGE 520 PLUS

Kerékpáros komputer 3 féle csomagban

 • 520 PLUS
 • 520 PLUS Bundle
 • 520 PLUS Mountain Bike Bundle

 

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Leginkább az elkötelezett, teljesítménycentrikus embereknek ajánlom, természetesen kerékpározáshoz. A maximalista komputer az edzéstervezésre, terhelésre követésre és elemzésre épül. Kompakt mérete nem zavaró, ám a térkép megjelenítése nem a full navigációra épül. Akinek csak ritkán kell a navigációs tudás, azoknak lesz tökéletes. Lámpák, szenzorok, wattmérők csatolása igen egyszerű. Az edzések elemzése a népszerű Garmin Connect / Strava illetve TrainingPeaks programokon keresztül is igen egyszerű.
 

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Full bringás funkciók
 • Kompakt méret
 • Üzemideje GPS használattal 15 óra
 • Barommetrikus magasságmérés
 • Edzésterv alapú edzésvezetés
 • Regenerációs és túledzettség mérő tesztek
 • Egyszerű üzenetküldés készülékről készülékre

 

RÉSZLETESEBBEN

A 2018 tavaszán megjelenő Edge 520 Plus a 820 gombos változata. A 820-at váltja a Garmin az Edge 520 Plus-szal. Tehát, ha térképes navigációra lesz szükség, úgy az Explore vagy 520 Plus vagy a 1030 lesz a megfelelő választás. Ha nem szükséges térkép, úgy az Edge 130 marad. Az 520 Plus-nál nem kell lemondanunk a könnyen áttekinthető képernyőről, amely maximálisan testreszabható bringánként és profilonként is. Ez nagyon praktikus figyelmesség a fejlesztőktől, hiszen sokan ugyanazzal a bringával kirándulunk, edzünk, járunk munkába vagy versenyzünk. Ezen profilok tetszetősen és egyszerűen szétválaszthatóak, beállíthatóak. Az 520 Plusz lesz az első komputere a Garminnak, mely képernyőtükrözéssel is működik. Kereshető adatbázisa a térképeknek nem lesz, de menthetünk saját POI pontokat, kijelzőnagyítás- kicsinyítés van, de pásztázás a térképen nincs. Így azon bringásoknak ajánlom az 520 PLUS-t, akik vagy előre feltöltött nyomvonalat használnak, vagy az adott helyen nagyjából ismerősök, hiszen a nem kereshető adatbázis és a pásztázás elhagyása korlátozza a navigációs tudást a helyszínen.

A három féle rendelhető csomag a Bundle, azaz kiterjesztett csomag és sima csomagra vonatkozik. Érdekes, hogy az MTB-ot pedálfordulatmérő és egyéb szenzorok helyett inkább egy "biztonságos" csomaggal kínálja a Garmin, amelyben egy szilikon tok, egy távirányító és egy állítható konzol található.

Az 520 PLUS-hoz hozzácsatolható Garmin karóra is, ennek lényege a pulzusszám átadása az 520 plusnak, illetve a start-stop, köridő funkciók óráról történő irányítása. Ekkor sok beállítás le van tiltva az 520 plus-on, hiszen a csuklós pulzusméréses Garmin karóra lesz a főnök. 

 

+ PLUSZ

 • Térképkezelés és navigáció
 • Kiváló edzésterv kérhető a Connect szoftverben, amely rátölthető az órára
 • Training Peaks full edzésátvitelek
 • Edzésterhelés követés
 • Regenerációs állapot
 • Kerékpáros szenzorokkal bővíthető
 • Nincs érintőképernyő
 • Másodlagos külső akkumulátorral kompatibilis
 • Strava szegmens megjelenítések egyszerűen
 • Hozzácsatolható a Garmin órád
 • Baleset észlelés után SMS küldés
 • Gurulási figyelmeztetés, ha nem indítottál stoppert

 

- MÍNUSZ

 • Navigációs tudásánál hátrány a képernyő kis mérete
 • Nincs pásztázás a térképen
 • Nincs adatbázis használat, tehát nem kereshető helyszín
 • Nincs Wi-Fi letöltés
 • Training Peaks "Recovery Advisor csak" korlátozottan
 • Nincs Bluetooth szenzor kompatibilitása (csak ANT+)

 

APRÓ TIPP

Mind a három csomagban található egy Garmin rugalmas zsinór. Ez egy remek biztonsági öv az órának, aminek funkciója 2 részből áll. Ha áthúzzuk az EDGE készülék oldalán található lyukon, s rögzítjük egyszerű hurok csomóval kihasználhatjuk előnyét. Az egyik előnye, ha kicsúszik a készülék a kezünkből még elkaphatjuk a zsinórt. A második előny az, ha a kormányon is áthúzzuk a rugalmas zsinórt esetleges esés következtében lerepül a készülék, úgy nem csúszik messzire a kerékpártól, mivel hozzá lesz kötve.

 


GYÁRI LEÍRÁS
 
 
 • Egyszerű navigáció országúton és terepen a Garmin Cycle Map térképpel
 • Élő Strava Live szegmensek, valós idejű versenyzés saját magunkkal vagy a KOM tartóval. 
 • LiveTrack és GroupTrack kapcsolattartás a bringás társakkal vagy az otthoniakkal, bejövő értesítések kezelése akár előre megírt üzenetválaszokkal. Baleset észlelés és SMS-küldés koordinátákkal a beállított ismerősnek.
 • Speciális VO2 max és regenerációs idő pulzusmérő és wattmérő használatával. 
 • Garmin Vector használatával Functional Threshold Power (FTP) és kerékpáros dinamikai adatok
 • Akkumulátora 15 óra GPS használattal

 

 

Az Edge 520 Plus-szal okosabban edzhetsz, és új útvonalakat fedezhetsz fel. Ez a kerékpáros komputer fejlett navigációs funkciókat és kihívási módokat tartalmaz, mindezt fényes, napfénynél is olvasható kijelzővel, előre betöltött Strava Live szakaszokkal és Garmin Cycle Map, fordulóról-fordulóra útvonaltervezésre is alkalmas kerékpáros térképpel. Indulj csak egy egyszerű biciklizésre vagy készítsd fel magad versenyre, az Edge 520 Plus-ra van szükséged.

Fejlett navigáció a Garmin Cycle Map adatbázissal
Az Edge 520 Plus előre betöltve tartalmazza a Garmin Cycle Map adatbázist, mely fordulóról-fordulóra vezet a célodig, értesítve a közeledő kanyarokra is. Természetesen arra is alkalmas, hogy visszavezesse az útra, ha letér, vagy ha hamarabb hazamenne, akkor elvezesse a kiindulópontjára.

 

Biciklisek között is
Nincs szükség a telefonért nyúlni és nem kell aggódni a lemaradó vagy félrehúzódó társak miatt. A biciklisek közötti üzenetküldéssel előre megírt üzeneteket küldhetsz közvetlenül az Edge 520 Plus-ról a társaid ugyanilyen készülékére. Így tudhatják a többiek, hogy hamarosan utoléred őket vagy hogy inkább menjenek tovább. Ha defektet kapsz vagy segítségre van szükséged, üzenetet küldhetsz a GroupTrack-ben csatlakozottaknak, így könnyebben segíthetnek rajtad.

 

Fejlett teljesítmény ellenőrzés
Az Edge 520 Plus kompatibilis az ANT+® technológiájú érzékelőkkel, például a sebesség-, pedálfordulat vagy szívritmusmérőkkel. Még több teljesítményadatért csatlakoztasd ANT+ rendszerű teljesítménymérőt (például Vector 3).

Ha mellkaspántot is használsz a teljesítménymérő mellé, számos további fiziológiai adatot ellenőrizhetsz, például a kerékpáros VO2 max értékeket és a regenerálódási tanácsadót. Ez megmondja, hogy egyes bringázások után mennyi pihenőidőre lehet szükséged a következő nagyobb erőkifejtéssel járó edzésig. Ez a mérőkből és egyebekből összeálló rendszer mélyreható analízist kínál a Garmin Connect™ online közösségi felületen, ahol nyomon követheted teljesítményed változását a bringázások között.

 

Szabja személyre készülékét
Az Edge 520 Plus kerékpáros komputert egyszerű egyedivé tenni az ingyenesen letölthető alkalmazásokkal, widgetekkel és adatmezőkkel, melyeket a Connect IQ™ áruházból szerezhetsz be. Az olyan alkalmazások, mint az AccuWeather MinuteCast megmutatják, hogy mikor ér véget az eső és mikor mehetünk tovább. Számos személyre szabható adatmezőt állíthatunk be a számunkra legfontosabb adatokról, amelyeet a jól látható kijelzőn jeleníthetünk meg.


Biciklizzen nyugodtan és könnyedén
Az Edge 520 Plus kompatibilis a Varia rendszerű kerékpáros biztonsági eszközeinkkel, például a hátrafelé néző radarral vagy az okos lámparendszerrel. Ezeket párosítva az Edge 520-szal, annak képernyőjdön láthatod az összes fontos adatot és riasztást. Használd a LiveTracket ismerőseid vagy barátaid nyugalma érdekében, mivel így látni fogják, merre jársz vagy maradj lapcsolatban a többiekkel  a GroupTrack2 segítségével. Az Edge 520 Plus még beépített balesetérzékelővel is rendelkezik, mely automatikusan elküldi helyzetedet az előre beállított  vészhelyzeti kapcsolatodnak.

 

A Strava Live Segments segít jobb teljesítményt elérni
A Garmin és Strava a korábbiaknál több lehetőséget biztosít teljesítményed fejlesztésére. Továbbra is megkapod az értesítéseket a szakaszok elejéről és végéről, és virtuálisan versenyezhetsz a korábbi rekordjaid vagy a Strava-ismerőseid ideje ellen. Az előre betöltött Strava Routes Connect IQ alkalmazással a megcsillagozott útvonalak vezeték nélkül felkerülnek az Edge-re, így navigálhatsz avgy versenyezhetsz is egyszerre a kedvenc Strava szakaszaidon.

Az Edge 520 Plus megvásárlásával ingyenes, 60 napos Strava Premium próbaverziót is kapsz, így ingyen kipróbálhat az előfizetők funkcióit.

Tervezéstől a teljesítményig a TrainingPeaks-szel
A TrainingPeaks Connect IQ alkalmazással egyszerűen magaddal viheted az edzéstervedet. Valós időben vezet végig az edzésen, az intenzitási célokkal és intervallokkal együtt. Az edzés végén szinkronizálhatsz a TrainingPeaks-szel így részletes elemzéshez juthatsz, és láthatod, hogyan haladsz céljaid felé. Készíts ingyenes TrainingPeaks regisztrációt, és kezdj neki egy ingyenes edzéstervvel.


 

Trailforks alkalmazás
A Trailforks alkalmazással letölthetsz offroad útvonalakat is, ha terepen bringáznál. Több mint 80 ország területére rendelkezik adatokkal. Bármerre is mész, a legfrissebb információkat kaphatod, így ennek megfelelően tervezheted meg kalandod. A Garmin Edge-dzsel ötvözve a legjobb Trail pályákhoz juthatsz, s ehhez elég követned a kormányra szerelt Edge 520-at.