Garmin EDGE 205

010-00447-10

A GARMIN alap kerékpáros GPS-e. Pulzusfunkciókat nélkülöző, viszont letölthető merre, mennyit tekertünk. Előre betáplált útvonalon végigvisz. Személyre szabható kijelző.

59 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termék
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
Visszalépek a termékekhez

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

GARMIN Edge® 205

 Bemutatjuk az Edge 205 típusú készülékeket. Az Edge egy izgalmas, új család a Garmin edzőpartner termékkínálatában. Kifejezetten a kerékpáros igényeknek figyelembevételével fejlesztették, szem előtt tartva a megjelenést és a funkcionalitást, valamint a rendkívüli érzékenységet.

Mindkét típus rendkívül érzékeny GPS vevőt kapott, így rendkívül pontos és megbízható adatokat biztosítanak. A legrázósabb körülmények között is működnek, akár magas felhőkarcolók között, vagy egy völgyben sűrű lombozat alatt. Ezek az első Garmin eszközök SiRFstarIII vevővel, melyet a SiRF Technology, Inc gyárt. 

Pehelykönnyű és vízhatlan. Az Edge pontosan méri a pedálfordulatot, szívritmust, magasságkülönbségeket, emelkedést és süllyedést, magasságot, hőmérsékletet, sebességet, távolságot és időt. A mellékelt PC-s Training Center edzés szoftver használatával a felhasználók saját edzésprogramot állíthatnak össze, vagy tölthetnek le az Internetről. A Training Center ugyancsak alkalmas a megtett edzés utólagos elemzésére. A képernyőn egyszerre megtekinthető az összes lényeges adat – sebesség, szívritmus, pedálfordulat, magasság, ütem – vagy külön grafikonon. 

Az Edge nagy, 4 szürkeárnyalatos képernyővel rendelkezik, melyen a megjelenő adatok teljesen testre szabhatók. A készüléket egy beépített, újratölthető lítium-ion akkumulátor látja el energiával. 

A hobbi kerékpárosoknak az Edge 205 lehet a jó választás. Kormányra vagy kartámaszra szerelhető és pontos információkat szolgáltat az edzésről.

A következő rendkívül hasznos funkciók segítségével Ön maximálisan az edzésre összpontosíthat.

 

  • Edzés adatok - sebesség, távolság, pozíció alapján köridő, magasság, átlagos és maximális sebesség, elégetett kalória, emelkedés és süllyedés
  • Napló - Automatikusan rögzített 1000 kör, számítógépre letölthető, és elemezhető a Training Center szoftverrel
  • Automata szünetelés - Automatikusan szüneteli az edzés rögzítését, ha az előre meghatározott sebesség alá lassul, majd gyorsításkor folytatja a mérést
  • Pályák - Versenyezzen egy előre felvett pályán és előző sebességgel, mely a pálya minden pontján más. Ezt kombinálva a virtuális edzőpartnerrel versenyezhet egy váltakozó sebességű ellenfél ellen is, miközben hegynek fölfelé, kanyarogva halad.
  • Riasztások - Sebesség, idő, távolság
  • Kalóriák - Kiszámítja az elégetett kalóriát a magasságváltozás, a beállított profil és a teljesítmény függvényében
  • Training Center - PC alapú szoftver (tartozék) rávetíti az edzés vonalát egy térképre, valamint grafikusan jelzi a sebesség, ütem, szívritmus, pedálfordulat és magasság értékeket. Létrehozhat edzésterveket előre, melyeket letölthet az Edge készülékre.

A sebesség/pedálfordulat érzékelő GSC 10 a kerékre és a hajtókarra szerelt érzékelő mágnesekből áll. A sebesség érzékelőket a hátsó kerék egyik küllőjére és a láncvillára kell helyezni. A pedálfordulat mérőt a hajtókarra kell rögzíteni.

 

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 9:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu