Garmin Oregon 300

GA-oregon300

Az Oregon 300 nemcsak túrázáshoz jó választás, kerékpárra, hajóra, autóra vagy akár motorra is feltehető, magasság, szintemelkedés, iránytű.

89 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termék
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
Visszalépek a termékekhez

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

GARMIN OREGON 300

 

Az Oregon sorozat érintőkijelzőt, gumírozott borítást, nagy érzékenységű GPS vevőt, barometrikus magasságmérőt és elektronikus iránytűt, microSD memóriahelyet, képnézegetőt és további funkciókat tartalmaz. Akár vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is megoszthatja Oregont használó ismerőseivel az útpontjai, útvonalait, GeoCaching pontjai.

Pár érdekesség:

  • az iránytű alacsony vagy álló sebességnél is bepozicionálja merre nézünk, ekkor mágneses iránytűként dolgozik, amint nagyobb sebesség is társul a használatához, az iránytű funkció a mágneses tájolás helyett a GPS adatok alapján számolja kki haladási irányunkat és az égtájak elhelyezkedését.
  • a képnézegetőre legalkalmasabb a micro SD kártyát használnunk
  • megosztáshoz elegendő egy másik Oregon vagy Coloradó készülék melyeket egymáshoz hangolva vezeték nélkül szinkronizálhatunk, s megoszthatjuk egymással kedvenc útvonalainkat, érdekes pontjainkat.
  • navigáció módban a következő útpont távolságát és becsült érkezési idejét is mutatja

Fejleszthető a BlueChart vizi térképpel is, melyet kezelni tud, így akár a balatonon, vagy akár az óceánon keressük utunk az segíteni tud a navigációabn, a kikőtőúk használatában.

  • Apró figyelmesség, hogy beállítható rajta pl, hogy hány méter sodródás után riasszon, így egy kikötésnél, vagy horgunyozásnál nem kell az áramlatoktól tartanunk.

Az Oregon 300-ba a legkomolyabb poziciómegtartó technológia a WAAS mellett az EGNOS segítségével nem tér le véletlenül sem az útvonalról.

 

Érintse meg és induljon
Az Oregon mutatja az utat a 8,3 cm átlójú, napfénynél is olvasható, színes érintőkijelzőjén (leehet világosítani). Egyszerű, könnyen kezelhető menüjének köszönhetően több időt tölthet a kirándulásra figyelve, mint az információk keresgélve. Vízhatlan és strapabíró. Az Oregont az elemeknek ellenállónak tervezték. Zöttyenések, por, sár, pára és víz nem ellenfél ennek a gumírozott navigációs készüléknek. Amit hiányolok a készülékből, hogy a designos fém hátlap nem tapad a köveken, itt sztem jobb lett volna egy kis gumibetétet alkalmazni egy ekkora nagyságú készüléknél.

Fedezzen fel többet
Az Oregon 300 beépített domborzatárnyékolt alap világtérképpel érkezik. Egyszerűen érintse meg a színes érintőkijelzőt a navigáció elkezdéséhez. A domborzatárnyékolt térképekkel és kisebb nagyítási szinten magasságvonalakkal ellátott térkép még jobb rálátást biztosít a környező területre és annak domborzatára.

Megosztás vezeték nélkül
Az Oregon 300 segítségével vezeték nélkül is megoszthatja útvonalait, nyomvonalait, útjait vagy GeoCaching pontjait másik Oregon vagy Colorado felhasználókkal. Az adatok elküldése egyszerű, csupán meg kell érinteni a "Küldés" gombot.

Szórakozás a keresés
Az Oregon sorozat támogatja a Geocaching.com GPX formátumát, így közvetlenül a készülékre töltheti le a Geoládákat ( a honlap támogatja a, nem szükséges koordinátákat irogatni vagy papíron ki készüléket)nyomtatva cipelni. Egyszerűen töltse be a GPX-et a készülékbe és kezdje el a ládák keresését. A képnézegetővel másokkal is megoszthatja felvételeit. Kecses és könnyű, az Oregon a tökéletes társ a kirándulásokhoz.

Wherigo

GPS készülékekkel végzett játék, ahol a valós helyek megtalálása után virtuális elemeket szerezhetünk meg és használhatunk. kapcsolatba léphetünk virtuális szereplőkkel ahol rejtvényeket, fejtörőket oldhatunk meg. További infók www.wherigo.com

Tartsa meg a pozicióját
Nagy érzékenységű, WAAS/EGNOS előkészített GPS vevőjével és HotFixTM műhold becslésével az Oregon gyorsan és pontosan határozza meg a helyzetet, valamint stabilan tartja azt akár sűrű lombozat alatt vagy magas épületek mellett is.

Lássa merre halad
Az Oregon 300 beépített elektronikus iránytűjének köszönhetően mindig pontos irány információt kaphat, még álló helyzetben is. Az elektronikus magasságmérő folyamatosan figyeli a légnyomásváltozást, így pontosan jelzi a magasságot is. Akár a légnyomásváltozás kijelzését is válaszhatja, így folyamatos információi lehetnek az esetlegesen változó időjárásról.

Töltsön be térképeket
A készülék belső memóriája 850MByte, mely bővíthető, ha behelyez egy előre töltött MicroSD kártyát vagy töltsön fel MapSource kompatibilis térképeket a készülékbe. Utcaszintű térképek esetén fordulóról-fordulóra navigáció (fordulókra csipogó hang is figyelmeztet), topográfiai térképek esetén 3 dimenziós, magassági adatokat is tartalmazó képernyő is elérhető. A BlueChart g2 Vision kártyákkal mindent megkaphat, ami egy nagyszerű tengeri naphoz szükséges, mélységvonalakat, kikötői rajzokat, műholdas felvételeket. A microSD-n vagy a CD-n vásárolt térképek is könnyen feltölthetőek, bár utóbbit mint tudjuk mindenesetben unluck-ni kell. A CD-n, DVD-n használt

Profilváltás

Az Oregon 300-as 5 gyári profillal rendelkezik (szabadidős, autós, hajós, fitnesz, geochace), de bármikor létrehozhatunk új profilt, melyel optimalizáljuk a készülék működését az adott feladatra.

Geocaching

Az Oregon 300-as támogatja a geocaching.com GPX formátumot, így egyrészt közvetlenül a GPR-re feltölthetjük a geaoládákatzülékre tölthetjük a Geoládákat, s ami a legnagyobb különbséég az etalon eTrex-hez képest, hogy a geo pontról minden infót, hozzáűszólásokat is meg tud jeleníteni a készülék, így elfelejthetjük végre a papírmunkát terepen.

 

Sportoljon vele

Hiszen az Oregon 300 már nemcsak bringára tehető fel, s így az kerékpáros erdei vagy országúti edzéseidet követheted, hanem egy pulzusmérővel megspékelve a saját terhelésed is láthatod, s a Garmin kerékpáros sebességmérője (GSC10) a hátsó támvillára szerelve a pedálfordulatodat is mutatja.

Motoron, autón

Ugyan az Oregon 300 nem autós vagy motoros GPS, de mivel gyors az útkövetése egy 120-as tempónál sem lassul le a gps. (ez nem igaz az EDGE szériára), s ráadásul érintőképernyője, vízállósága és nagy színes kijelzője erre is alkalmassá teszi.

Területszámítás

Egy adott terület felszíni méretét számolja ki a készülék. Nem kell mást tennünk, csak sétáljuk, bringázzuk, hajózzuk körbe a területet és a készülék kiszámítja a terület nagyságát.

oregon300_picture

 

Untitled Document
Oregon 200 Oregon 300 Oregon 400 t Oregon 550 Oregon 550t
3" érintőképernyő 3" érintőképernyő 3" érintőképernyő 3" érintőképernyő 3" érintőképernyő
240 x 400 240 x 400 240 x 400 240 x 400 240 x 400
193 gramm 193 gramm 193 gramm 193 gramm 193 gramm
X Worldwide DEM Euro Topo Worldwide DEM Euro Topo
  850mb 850mb 850mb 850mb
microSD microSD microSD microSD microSD
USB USB/S oros USB/S oros USB/S oros USB/S oros
X X X X X
  X X 3 Axis 3 Axis
  X X X X
  X X X X
      3.2 megapixel 3.2 megapixel
      X X
      X X
      X X
X X X X X
X X X X X
18 óra -2 AA 18 óra - 2 AA 18 óra - 2 AA 16 óra - 2 AA 16 óra - 2 AA

 

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 09:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu