Garmin Colorado 300

010-00622-31

Fedezzen fel többet A Colorado 300 beépített, domborzatárnyékolással ellátott világtérképpel rendelkezik, valamint SD kártyán további, már részletes autós, túra vagy hajózási térképeket képes fogadni.

119 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termék
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
Visszalépek a termékekhez

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

 

GARMIN COLORADO 300

Fedezzen fel többet
A Colorado 300 beépített, domborzatárnyékolással ellátott világtérképpel rendelkezik, valamint SD kártyán további, már részletes autós, túra vagy hajózási térképeket képes fogadni. A kártyafoglalat a vízhatlan elemfedél alatt található, így ne aggódjon, nem ázik be:)

Megosztás vezeték nélkül
A Colorado 300-al megoszthatja útpontjait, nyomvonalait, útvonalait vezeték nélkül a többi Colorado felhasználóval. Egyszerűen válassza a "Küldés" lehetőséget, és máris továbbíthatja az adatokat a többi Colorado felé.

Rock on. Find Fun
Intuitív és szórakoztató, a Coloradoban található Rock ‘n RollerTM vezérlőgörgő segítségével egy kézzel is könnyedén használható a készülék. A rendszer közvetlenül támogatja a Geocaching.com GPX állományait, így a Geoládák a részleteikkel együtt tölthetők be a készülékbe. Szabja testre a Colorado menürendszerét az Ön tevékenységének megfelelőre. Akár a fényképeit is megjelenítheti a beépített képnézővel. Kecses, pehelykönnyű, vízhatlan, a Colorado ideáls minden szabadtéri tevékenységhez.

Stabil vételA nagy-érzékenységű, WAAS/EGNOS előkészített GPS vevőjével a Colorado 300 gyorsan és pontosan határozza meg pozícióját, melyet még sűrű lombozat vagy hegyoldal mellett is megtart. Ennek jól látható előnyei vannak: legyen akár sűrű erdőben, magas házak között, a Colorado akkor is mutatja a helyes irányt.

Lássa a pontos irányt
A Colorado 300 beépített elektronikus iránytűje pontos irányinformációt biztosít akkor is, ha Ön helyben áll. Barometrikus magasságmérőjének köszönhetően követheti a légnyomásváltozást, valamint pontosan követheti a magasságváltozást. Ezen funkciók köszönhetően akár előre megbecsülheti az időjárásváltozást is.

Fizikai jellemzők

Méret, Szél.xMag.xMélys:  6.0 x 13.9 x 3.5 cm Kijelző méret (Szél.xMag.):  3.8 x 6.3 cm Kijelző felbontás (Szél.xMag.):  240 x 400 képpont Kijelző típus:  Transzflektív színes TFT Súly:  206,9g Akkumulátor:  2 AA elem (nem tartozék); NiMH javasolt Működési idő:  akár 15 óra Vízhatlan:  Igen Nagy érzékenységű vevő:  Igen

Térképek és Memória

Alaptérkép:  Igen Előre töltött térképek:  Nem További térképek fogadása:  Igen Beépített memória:  SSD Adatkártya:  SD Útpont/Kedvenc/Helyszín::  1000 Útvonalak:  50 Nyomvonal memória:  10000 pont, 10 menthető

Jellemzők


Automatikus tervezés:  Igen Elektronikus iránytű:  Igen Barometrikus magasságmérő:  Igen Geocachingre is ajánlott:  Igen Kültéri GPS-játékok:  Igen Vadász/Halász adatbázis:  Igen 3D térkép nézet:  Igen Nap/Hold adatbázis:  Igen Ár/Apály adatbázis:  Igen Területmérés:  Igen Egyéni Érdekes pontok (saját POIk betöltésének támogatása):  Igen Készülékről-készülékre adatátvitel vezeték nélkül:  Igen Kép nézegető:  Igen Úszik:  Nem Egyéb:  Domborzatárnyékolt alaptérkép

 

Nyitvatartás

Hétfő 13:00-19:00
Kedd 9:00-16:00
Szerda 13:00-19:00
Csütörtök 09:00-16:00
Péntek 09:00-16:00
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu