FUSS GYORSAN, EGYÉL LASSAN

RWFGEL

Receptkönyv futóknak, állóképességi sportolóknak, egsészséges ételeket szeretőknek.

Forgalomból kivont.
Specifikációk

TECHNIKAI ADATOK

MÁRKA
MARQUARD MEDIA
Gyártási ország
magyar
Modellév
2019
Súlya
600 gramm
Leírás

FUSS GYORSAN, EGYÉL LASSAN

 

Shalane Flanagan és Elyse Kopecky könyve azoknak szól, akik nem csak egészségesen szeretnének étkezni és jobban teljesítenének a sportban, hanem szeretnek is jókat, finomakat enni! Összeszedték a legfontosabb tudnivalókat arról, milyen speciális tápanyagokra van szüksége egy futónak, mert a drasztikus diéták és szigorú szabályok nem vezetnek jóra, és nem tarthatók hosszú távon.

 

MINDEN TESZTELVE

A legjobb, hogy a könyvben található finomságokat Shalane és Elyse saját magán is letesztelte, és ezek az ételek segítettek nekik abban, hogy a versenyeken és a mindennapokban a lehető legjobban teljesítsenek. Új ízeket találtak ki, vagy épp régieket frissítettek fel, így mindenki megtalálja benne a neki tetsző finomságokat!

 

ÉDESSZÁJÚAKNAK

Ki mondta, hogy nem szabad édességet fogyasztania annak, aki a fitt életmódot választja? A könyv tele van laktató, gyógyító sütikkel, kekszekkel és egyéb finomságokkal. Ezektől nem kell, hogy bűntudatod legyen, mert azon túl, hogy csupa hasznos tápanyaggal vannak tele, a pluszkilóktól is megkímélnek!

 

MARADJ EGÉSZSÉGES!

A könyvben nemcsak egészséges recepteket olvashatsz, de számos egészségügyi problémára is megoldást találsz. Olyan betegségeket, rendellenességeket gyűjtöttek össze azok megoldásaival, mint az ízületi bántalmak, vérszegénység, menstruáció kimaradása vagy épp a fáradásos törés, amelyek a futók életét gyakran megkeserítik.

 

GYORSAN, EGYSZERŰEN

Shalane és Elyse is tudja, hogy manapság nincs ideje az embereknek egész álló nap a konyhában főzőcskézni, ezért sok olyan receptet találtak ki, amelyeket pár perc összedobni, mégis teljes értékű tápanyagforrást jelentenek!

 

Csomag | Jótállás

MIT TARTALMAZ A FUSS GYORSAN, EGYÉL LASSAN CSOMAG?

  • RUNNER'S WORLD szakácskönyvét, a FUSS GYORSAN, EGYÉL LASSAN című könyvet
Kiegészítői

Termék kiegészítői