GARMIN EDGE 830

010-02061-01

Bringás GPS, térkép, adatbázis, letölthető útvonal, magasságmérés, vezérelhető edzések, szenzorokkal bővíthető és kompakt kis méret. LIVE STRAVA

icon A termék most van a boltban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a mai vagy következő munkanapon indítjuk.
photo

GARMIN EDGE 830

129 510 Ft
143 900 Ft 129 510 Ft
icon Kosárba

GARMIN EDGE 830 széria

 

Kerékpáros komputer 3 féle csomagban elérhető, ezek tartalmát a CSOMAG fülön nézhetjük.

 • EDGE 830 
 • EDGE 830 Bundle
 • EDGE 830 Mountain Bike Bundle

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Leginkább az elkötelezett, teljesítménycentrikus kerékpárosoknak ajánlom, akiknek fontos a navigáció is. A maximalista komputer az edzéstervezésre, terhelésre követésre, navigációra és elemzésre és a biztonságra épül. Kompakt mérete nem zavaró. Lámpák, szenzorok, wattmérők csatolása igen egyszerű. Az edzések elemzése a népszerű Garmin Connect / Strava illetve TrainingPeaks programokon keresztül is igen egyszerű.
 

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Full bringás funkciók
 • MTB funkcióban útvonalakat pontozza a nyomvonal erősségéhez képest
 • Kompakt méret
 • Üzemideje GPS használattal 20 óra
 • Barometrikus magasságmérés
 • Edzésterv alapú edzésvezetés
 • Regenerációs és túledzettség mérő tesztek
 • Egyszerű üzenetküldés készülékről készülékre és Wi-Fi-s letöltés
 • Lopásriasztás, iulletve készülékelvesztés
 • Jó csomagtartalom összeálléítás

 

RÉSZLETESEBBEN

A 2019 tavaszán megjelenő Edge 830. Az egde 520 plus-t és a régi 820-t váltja. A 830 Plus-nál nem kell lemondanunk a könnyen áttekinthető képernyőről, amely maximálisan testreszabható bringánként és profilonként is. Ez nagyon praktikus figyelmesség a fejlesztőktől, hiszen sokan ugyanazzal a bringával kirándulunk, edzünk, járunk munkába vagy versenyzünk. Ezen profilok tetszetősen és egyszerűen szétválaszthatóak, beállíthatóak. Az 830 képernyőtükrözéssel is működik arra alkalmas garmin órával. Kereshető adatbázisa már van a készüléknek, de menthetünk saját POI pontokat. Így azon bringásoknak ajánlom az 830-t, akik edzés emllett navigációra is hasznűlják majd a 830-t. 

A három féle rendelhető csomag a Bundle, azaz kiterjesztett csomag és sima csomagra vonatkozik. Érdekes, hogy az MTB-ot pedálfordulatmérő és egyéb szenzorok helyett inkább egy "biztonságos" csomaggal kínálja a Garmin, amelyben egy szilikon tok, egy távirányító és egy állítható konzol található a sebességszenzor mellett.

Az 830-hoz hozzácsatolható Garmin karóra is, ennek lényege a pulzusszám átadása az 830-nak, illetve a start-stop, köridő funkciók óráról történő irányítása. Ekkor sok beállítás le van tiltva az 830-on, hiszen a csuklós pulzusméréses Garmin karóra lesz a főnök. 

 

+ PLUSZ

 • Térképkezelés és navigáció adatbázissal
 • Kiváló edzésterv kérhető a Connect szoftverben, amely rátölthető az órára
 • Training Peaks full edzésátvitelek
 • Edzésterhelés követés
 • Regenerációs állapot
 • Kerékpáros szenzorokkal bővíthető
 • Másodlagos külső akkumulátorral kompatibilis
 • Strava szegmens megjelenítések egyszerűen
 • Hozzácsatolható a Garmin órád
 • Baleset észlelés után SMS küldés
 • Gurulási figyelmeztetés, ha nem indítottál stoppert
 • Kerékpárletámasztásnál mozdítási figyelmeztető
 • Kompjúterelhagyásnál utolsó pozició látható a telefonon
 • Megjött a Bluetooth Smart kompatibilitás az ANT+ mellé
 • Hazaérve Wi-Fi-n keresztül feltölti az edzést

 

- MÍNUSZ

 • Navigációs tudásánál hátrány a képernyő kis mérete
 • Training Peaks "Recovery Advisor csak" korlátozottan

 

EDGE KÜLÖNBSÉGEK TÖMÖREN

Nézzük mi a különbség egyes EDGE-ek és az EDGE 830 közt

EDGE EXPLORE
Az explore-ból hiányzik az edzéstervezés és kezelés, wattmérő használata, lopásjelző, készülékvesztés, wi-fi automatikus letöltés, nincsenek sportprofilok.

EDGE 130
A 130-as jóval kisebb, monokróm kijelzős, nincs benne térkép, sem adatbázis, de nyomvonalat tud követni. Hiányzik az edzéstervezés és kezelés, lopásjelző, készülékvesztés.

EDGE 520 PLUS
Lényegében ez az 530 és 830 elődje. Üzemideje kevesebb, Hiányzik a lopásjelző, készülékvesztés, wi-fi automatikus letöltés.

EDGE 530
Nincs benne kereshető adatbázis, utcaszintű navigációval.

EDGE 1030
Lényegében az 1030 marad a legerősebb készülék a piacon. Képernyője a legnagyobb. Szoftverfrissítéssel hamarosan a lopásjelző, készülékvesztés funkciót megkapja. Jóval egyszerűbb a navigációhoz hozzáférnünk és használnunk, mint a 830 esetében s rengeteg grafikus megjelenítést alkalmazhatunk, ami legfőképp wattmérő használatnál és/ vagy edzésterv végrehajtásnál segítség.

 

 

APRÓ TIPP

Mind a három csomagban található egy Garmin rugalmas zsinór. Ez egy remek biztonsági öv az órának, aminek funkciója 2 részből áll. Ha áthúzzuk az EDGE készülék oldalán található lyukon, s rögzítjük egyszerű hurok csomóval kihasználhatjuk előnyét. Az egyik előnye, ha kicsúszik a készülék a kezünkből még elkaphatjuk a zsinórt. A második előny az, ha a kormányon is áthúzzuk a rugalmas zsinórt esetleges esés következtében lerepül a készülék, úgy nem csúszik messzire a kerékpártól, mivel hozzá lesz kötve.

GYÁRI LEÍRÁS
 
 
 • Egyszerű navigáció országúton és terepen a Garmin Cycle Map térképpel
 • Dinamikus teljesítménykövetés, VO2 max, regenerálódási idő, edzési és edzésterhelési adatokra, akklimatizálódásra, energiapótlásra és folyadékpótlásra
 • Biztonsági funkciók: készülékvesztés, kerékpármozdítás, csoportos üzenetkezeléssel és helykövetéssel, Varia™ hátrafelé néző radar kompatibilitással és lámpavezérléssel
 • Tervezésre alkalmas Garmin kerékpáros térkép kerékpárutakon, mely népszerű utakon vezet, hegyikerékpáros tervezés a Trailforks adatokkal
 • Connect IQ APP-al személyre szabható ingyenes alkalmazásokkal, widgetekkel és adatmezőkkel
 • MTB dinamikai adatok: ugrások száma, távolsága, levegőben töltött idő, a menet nehézsége és a folyamatosságának jelzésével
 • Akkumulátor üzemidő: akár 20 óra GPS használat mellett, kiegészíthető 40 óráig az opcionális Garmin Charge™ akkupakkal vagy energiatakarékos módban

 

FEJLŐDJ

Az edge 830 már több, mint egy magaskategóriás kerékpáros GPS. Az adatgyűjtések mellett dinamikusan elemzi teljeítményed. Magashegyi aklimatizáció, illetve nyomvonalas navigációnál segít beosztani az energiapótlást és hidratálást. Természetesen wattmérő kompatibilis, s a Trainining Peaks felületről letöltött edzéseket is kezeli, csakúgy, mint a Strava szakaszokat online. A garmin connect szoftveren megtervezett edzések természetesek, s könnyedén nyomonkövethetőek. Megmaradt a Virtuál edzőpartner funkció is, melynél online látható hol vagyunk korábbi önmagunkhoz képest.

 

BIZTONSÁGBAN

Akár önmagad, akár a barátaiddal bringázol a Garmin figyeli a biztonságod. Csoportos egyszerű üzenetküldést nyújt, ha a csapatról eltávolodsz. A balesetérzékelés már egy automatikus funkció, melynél feltételezett esésnél a balesetészlelésnél előre megadott személynek küldi a koordinátákat, illetve, ha van garmin kameránk, akkor az esés pillanatait is. Menet közben a varia radarral kompatibilis, tehát a hátunk mögött lévő közeledő autoforgalmat látjuk 160 méterre visszanézve. Illetve van egy mozdításérzékelés is, mely PIN kóddal védett, s riasztja a telefont és a készüléket is mozdításkor, így fagyizásnál egyel több esélyed van nyugodtan sorbanállni.

 


NAVIGÁCIÓ

A 830-as visszakapta a full navigációs tudást. Ennek jelentősége nagy, hiszen nemcsak POI pontra tudunk navigálni, hanem kereshető full európa adatbázisa van a készüléknek. Ezen felül a népszerűbb utakakat is látja, így lehetőség szerint ezen ismertebb utakon tervez az 830. A visszavezetések könnyen használhatóak, csakúgy, mint a készüléknek küldött gpx útvonalakat. Érdekes lesz használni az 830-t, hiszen érezhetően gyosult a tervezés és a készülékszoftver gyorsasága.


TRAILEK

Ez egy MTB funkció, le kell töltened a Connect IQ storeból a TRAILFORKS alkalmazást. Több, mint 80 országról láthatunk itt útvonalakat, emlyeknek mutatja az állapotát térképen. Megálláskor a Forksight mód mutatja a következő kereszteződést, valamint a poziciód az úthálózatban. Bejött egy érdekes funkció is, mely az ugratások számát, távolságát és a levegőben töltött időt is mutatja. További új funkció a GRIT, mely a a magasságmérő és a gyorsulásmérő segítségével osztályozza a bringázásod, valamint a FLOW, ami a lejtőzést pontozza.


MÁSZÁS

Hegyre felfelé a ClimbPro alkalmazás automatikusan jelzi a hátralévő emelkedő adatait és grafikáját. Így jól be tudod osztani erődet, ehhez tudnod kell az útvonalat természetesen. 


SHIMANO STEPS eBike

Párosítsd Edge 830 bringás készüléked egy támogatott SHIMANO STEPS eBike rendszerrel, így kifejezetten eBike képernyőt is kapsz a készülékedre. Mutatja többek között az értesítéseket, adatokat, figyelmeztetéseket, rásegítési szintet, fokozatot, akkumulátor töltöttséget is.


SZEMÉLYRESZABVA
Ennek a felelőse a garminnál a Connect IQ applikáció, melyel az 830 kompatibilis. Így az ingyenes alkalmazások, adatmezők és widgetek, melyeknél azt választod ki, mely számodra a legmegfelelőbb. Itt olyan alkalmazások érhetőek el, mint az AccuWeather, MinuteCast, mely mutatja, ha esetleg az eső fogja megzavarni a biciklizésed. Ha olyan alkalmazásokkal tervezel, mint a Strava, Komoot vagy Wikiloc, töltsd le azokat az appokat, így közvetlenül importlálhatod az útvonalaidat az Edge-re. Ha csak egy közeli kávézót vagy szervizt keresel, használd a Yelp appot és töltsd le a helyüket, majd navigálj oda az Edge 830-al.

GET INSIGHTS TO IMPROVE

Who cares that the Edge 830 cycling computer — with touchscreen — offers dynamic performance monitoring and insights to help you improve? You do.

Garmin Cycle Map

Ride like you know every hill and curve. Plus, find the routes the locals hit most.

 

Turn-by-turn navigation

Get lost in your ride knowing Edge will always get you back.

 

Compare rides

Ride your best, then beat it. Compare recent efforts to previous rides.

 

Sync your workouts

Finally, a coach that doesn’t yell. Sync structured workouts right to your Edge.

 

Cycling metrics

See your stats. All of them. Track more performance metrics than ever before.

 

Battery life

The longer the ride, the better. Get up to 20 hours of riding before you need to recharge.

 

Első a teljesítményed!

Edge 830 with tracking dynamics screen

DYNAMIC PERFORMANCE MONITORING

Get more insight about how your body is responding to training. Track VO2 max, recovery time, training load, training load focus and more.

Edge 830 with training status screen

TRAINING STATUS

How effective is your training? Automatically evaluate your recent exercise history and performance indicators to see if you’re training productively, peaking or overreaching.

Edge 830 with environment screen

HEAT AND ALTITUDE ACCLIMATION

Prepare yourself for any environment. See how your body is holding up in different environments with heat and altitude acclimation.

Edge 830 with SHIMANO screen

SHIMANO STEPS EBIKE SYSTEM COMPATIBLE

View a dedicated eBike status screen, data fields and support for system status and warning messages. Even see assist level, gear position, battery life and more during a ride.

Edge 830 with cycling dynamics screen

CYCLING DYNAMICS

Take advantage of advanced metrics designed to give insight into how your performance changes based on variable conditions such as position, bike setup, ride duration and more.

Edge 830 with mountain biking metrics screen

MTB DYNAMICS

Track the epic details of every ride with new mountain biking metrics such as jump count, jump distance and hang time.

Edge 830 with grit and flow screen

GRIT AND FLOW

Grit rates the difficulty of a ride using GPS, elevation and other data. Flow measures how smoothly you descend a trail so you have a score to beat next time.

Edge 830 with advanced workouts screen

ADVANCED WORKOUTS

Sync workouts from TrainingPeaks® and our online community, Garmin Connect™, right to your Edge device. View your upcoming training, and launch into the relevant workout seamlessly.

Edge 830 with ClimbPro screen

CLIMBPRO FEATURE

Automatically see the remaining ascent and grade when you’re climbing while following a route or course. This helps you gauge your effort and see how much you have left to suffer.

Edge 830 with battery life screen

EXTENDED BATTERY LIFE

Edge 830 will get up to 20 hours of battery life while using GPS and up to 40 hours when used with the optional Garmin Charge™ power pack or in battery saver mode.

Bringázz, mint egy helyi.

Edge 830 with Garmin Cycle Map screen

GARMIN CYCLE MAP

Ride with preloaded maps that provide information about elevation data and points of interest and allow you to search for addresses.

Edge 830 with Trailforks app screen

TRAILFORKS APP

Download the free Trailforks app from our Connect IQ™ Store, and then unlock Trailforks map content on your Edge, including trail conditions, heatmaps and more.

Edge 830 with forksight screen

FORKSIGHT MODE

When using the Trailforks app, this mode automatically displays upcoming forks in the trail and gives you context by showing where you are within a trail network.

Edge 830 with directions screen

TURN-BY-TURN DIRECTIONS

Never get lost with turn-by-turn directions and alerts that notify you of upcoming turns.

Edge 830 with back to start screen

BACK TO START

Edge 830 is smart enough to guide you back to the route — or back to start — if you deviate from it or decide to head home early.

Edge 830 with route calculation screen

ROUTE CALCULATION

Spend more time riding and less time waiting around with route calculation speeds that are twice as fast as previous models.

Edge 830 with Trendline screen

TRENDLINE POPULARITY ROUTING

Using the billions of kilometres of ride data that cyclists have uploaded, Edge 830 can find the best route — choosing from roads (and trails) most traveled.

Edge 830 with touchscreen screen

TOUCHSCREEN

Use the bright, responsive touchscreen to create new rides and courses right on the Edge device.

Vedd komolyan a biztonságot.

Edge 830 with Varia screen

VARIA™ COMPATIBILITY

Pair the Edge 830 with our Varia rearview radar and lights so you can easily see and be seen.

Edge 830 with incident detection screen

INCIDENT DETECTION

This Edge automatically sends your location to preloaded emergency contacts if it detects an incident.

Edge 830 with bike alarm screen

BIKE ALARM

The PIN-protected bike alarm will notify you on your smartphone3 if your bike is moved while you’re inside getting water or making a pit stop.

Edge 830 with group messaging screen

GROUP MESSAGING

Stay in touch with your riding crew when you get separated from the pack.

Bárhová is menj, maradj kapcsolatban.

Edge 830 with smart notifications screen

SMART NOTIFICATIONS

Receive emails, texts and alerts right on your Edge, when paired with a compatible smartphone.

Edge 830 with Connect IQ screen

CONNECT IQ

Download custom data fields, and get apps and widgets from our Connect IQ Store.

Edge 830 with Garmin Connect screen

SYNC WITH GARMIN CONNECT

The Garmin Connect app is home to a thriving online community where people on the go can connect and compete — and even share their triumphs via social media.

A Garmin Connect alkalmazás lesz az online edzésnaplód, melyen mindent átláthatsz, tervezhetsz.

Szabd testre a Garmin készüléked a Connect IQ ™ Store segítségével.

GARMIN EDGE 830 széria

 

Kerékpáros komputer 3 féle csomagban elérhető, ezek tartalmát a CSOMAG fülön nézhetjük.

 • EDGE 830 
 • EDGE 830 Bundle
 • EDGE 830 Mountain Bike Bundle

 

KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Leginkább az elkötelezett, teljesítménycentrikus kerékpárosoknak ajánlom, akiknek fontos a navigáció is. A maximalista komputer az edzéstervezésre, terhelésre követésre, navigációra és elemzésre és a biztonságra épül. Kompakt mérete nem zavaró. Lámpák, szenzorok, wattmérők csatolása igen egyszerű. Az edzések elemzése a népszerű Garmin Connect / Strava illetve TrainingPeaks programokon keresztül is igen egyszerű.
 

 

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Full bringás funkciók
 • MTB funkcióban útvonalakat pontozza a nyomvonal erősségéhez képest
 • Kompakt méret
 • Üzemideje GPS használattal 20 óra
 • Barometrikus magasságmérés
 • Edzésterv alapú edzésvezetés
 • Regenerációs és túledzettség mérő tesztek
 • Egyszerű üzenetküldés készülékről készülékre és Wi-Fi-s letöltés
 • Lopásriasztás, iulletve készülékelvesztés
 • Jó csomagtartalom összeálléítás

 

RÉSZLETESEBBEN

A 2019 tavaszán megjelenő Edge 830. Az egde 520 plus-t és a régi 820-t váltja. A 830 Plus-nál nem kell lemondanunk a könnyen áttekinthető képernyőről, amely maximálisan testreszabható bringánként és profilonként is. Ez nagyon praktikus figyelmesség a fejlesztőktől, hiszen sokan ugyanazzal a bringával kirándulunk, edzünk, járunk munkába vagy versenyzünk. Ezen profilok tetszetősen és egyszerűen szétválaszthatóak, beállíthatóak. Az 830 képernyőtükrözéssel is működik arra alkalmas garmin órával. Kereshető adatbázisa már van a készüléknek, de menthetünk saját POI pontokat. Így azon bringásoknak ajánlom az 830-t, akik edzés emllett navigációra is hasznűlják majd a 830-t. 

A három féle rendelhető csomag a Bundle, azaz kiterjesztett csomag és sima csomagra vonatkozik. Érdekes, hogy az MTB-ot pedálfordulatmérő és egyéb szenzorok helyett inkább egy "biztonságos" csomaggal kínálja a Garmin, amelyben egy szilikon tok, egy távirányító és egy állítható konzol található a sebességszenzor mellett.

Az 830-hoz hozzácsatolható Garmin karóra is, ennek lényege a pulzusszám átadása az 830-nak, illetve a start-stop, köridő funkciók óráról történő irányítása. Ekkor sok beállítás le van tiltva az 830-on, hiszen a csuklós pulzusméréses Garmin karóra lesz a főnök. 

 

+ PLUSZ

 • Térképkezelés és navigáció adatbázissal
 • Kiváló edzésterv kérhető a Connect szoftverben, amely rátölthető az órára
 • Training Peaks full edzésátvitelek
 • Edzésterhelés követés
 • Regenerációs állapot
 • Kerékpáros szenzorokkal bővíthető
 • Másodlagos külső akkumulátorral kompatibilis
 • Strava szegmens megjelenítések egyszerűen
 • Hozzácsatolható a Garmin órád
 • Baleset észlelés után SMS küldés
 • Gurulási figyelmeztetés, ha nem indítottál stoppert
 • Kerékpárletámasztásnál mozdítási figyelmeztető
 • Kompjúterelhagyásnál utolsó pozició látható a telefonon
 • Megjött a Bluetooth Smart kompatibilitás az ANT+ mellé
 • Hazaérve Wi-Fi-n keresztül feltölti az edzést

 

- MÍNUSZ

 • Navigációs tudásánál hátrány a képernyő kis mérete
 • Training Peaks "Recovery Advisor csak" korlátozottan

 

EDGE KÜLÖNBSÉGEK TÖMÖREN

Nézzük mi a különbség egyes EDGE-ek és az EDGE 830 közt

EDGE EXPLORE
Az explore-ból hiányzik az edzéstervezés és kezelés, wattmérő használata, lopásjelző, készülékvesztés, wi-fi automatikus letöltés, nincsenek sportprofilok.

EDGE 130
A 130-as jóval kisebb, monokróm kijelzős, nincs benne térkép, sem adatbázis, de nyomvonalat tud követni. Hiányzik az edzéstervezés és kezelés, lopásjelző, készülékvesztés.

EDGE 520 PLUS
Lényegében ez az 530 és 830 elődje. Üzemideje kevesebb, Hiányzik a lopásjelző, készülékvesztés, wi-fi automatikus letöltés.

EDGE 530
Nincs benne kereshető adatbázis, utcaszintű navigációval.

EDGE 1030
Lényegében az 1030 marad a legerősebb készülék a piacon. Képernyője a legnagyobb. Szoftverfrissítéssel hamarosan a lopásjelző, készülékvesztés funkciót megkapja. Jóval egyszerűbb a navigációhoz hozzáférnünk és használnunk, mint a 830 esetében s rengeteg grafikus megjelenítést alkalmazhatunk, ami legfőképp wattmérő használatnál és/ vagy edzésterv végrehajtásnál segítség.

 

 

APRÓ TIPP

Mind a három csomagban található egy Garmin rugalmas zsinór. Ez egy remek biztonsági öv az órának, aminek funkciója 2 részből áll. Ha áthúzzuk az EDGE készülék oldalán található lyukon, s rögzítjük egyszerű hurok csomóval kihasználhatjuk előnyét. Az egyik előnye, ha kicsúszik a készülék a kezünkből még elkaphatjuk a zsinórt. A második előny az, ha a kormányon is áthúzzuk a rugalmas zsinórt esetleges esés következtében lerepül a készülék, úgy nem csúszik messzire a kerékpártól, mivel hozzá lesz kötve.

GYÁRI LEÍRÁS
 
 
 • Egyszerű navigáció országúton és terepen a Garmin Cycle Map térképpel
 • Dinamikus teljesítménykövetés, VO2 max, regenerálódási idő, edzési és edzésterhelési adatokra, akklimatizálódásra, energiapótlásra és folyadékpótlásra
 • Biztonsági funkciók: készülékvesztés, kerékpármozdítás, csoportos üzenetkezeléssel és helykövetéssel, Varia™ hátrafelé néző radar kompatibilitással és lámpavezérléssel
 • Tervezésre alkalmas Garmin kerékpáros térkép kerékpárutakon, mely népszerű utakon vezet, hegyikerékpáros tervezés a Trailforks adatokkal
 • Connect IQ APP-al személyre szabható ingyenes alkalmazásokkal, widgetekkel és adatmezőkkel
 • MTB dinamikai adatok: ugrások száma, távolsága, levegőben töltött idő, a menet nehézsége és a folyamatosságának jelzésével
 • Akkumulátor üzemidő: akár 20 óra GPS használat mellett, kiegészíthető 40 óráig az opcionális Garmin Charge™ akkupakkal vagy energiatakarékos módban

 

FEJLŐDJ

Az edge 830 már több, mint egy magaskategóriás kerékpáros GPS. Az adatgyűjtések mellett dinamikusan elemzi teljeítményed. Magashegyi aklimatizáció, illetve nyomvonalas navigációnál segít beosztani az energiapótlást és hidratálást. Természetesen wattmérő kompatibilis, s a Trainining Peaks felületről letöltött edzéseket is kezeli, csakúgy, mint a Strava szakaszokat online. A garmin connect szoftveren megtervezett edzések természetesek, s könnyedén nyomonkövethetőek. Megmaradt a Virtuál edzőpartner funkció is, melynél online látható hol vagyunk korábbi önmagunkhoz képest.

 

BIZTONSÁGBAN

Akár önmagad, akár a barátaiddal bringázol a Garmin figyeli a biztonságod. Csoportos egyszerű üzenetküldést nyújt, ha a csapatról eltávolodsz. A balesetérzékelés már egy automatikus funkció, melynél feltételezett esésnél a balesetészlelésnél előre megadott személynek küldi a koordinátákat, illetve, ha van garmin kameránk, akkor az esés pillanatait is. Menet közben a varia radarral kompatibilis, tehát a hátunk mögött lévő közeledő autoforgalmat látjuk 160 méterre visszanézve. Illetve van egy mozdításérzékelés is, mely PIN kóddal védett, s riasztja a telefont és a készüléket is mozdításkor, így fagyizásnál egyel több esélyed van nyugodtan sorbanállni.

 


NAVIGÁCIÓ

A 830-as visszakapta a full navigációs tudást. Ennek jelentősége nagy, hiszen nemcsak POI pontra tudunk navigálni, hanem kereshető full európa adatbázisa van a készüléknek. Ezen felül a népszerűbb utakakat is látja, így lehetőség szerint ezen ismertebb utakon tervez az 830. A visszavezetések könnyen használhatóak, csakúgy, mint a készüléknek küldött gpx útvonalakat. Érdekes lesz használni az 830-t, hiszen érezhetően gyosult a tervezés és a készülékszoftver gyorsasága.


TRAILEK

Ez egy MTB funkció, le kell töltened a Connect IQ storeból a TRAILFORKS alkalmazást. Több, mint 80 országról láthatunk itt útvonalakat, emlyeknek mutatja az állapotát térképen. Megálláskor a Forksight mód mutatja a következő kereszteződést, valamint a poziciód az úthálózatban. Bejött egy érdekes funkció is, mely az ugratások számát, távolságát és a levegőben töltött időt is mutatja. További új funkció a GRIT, mely a a magasságmérő és a gyorsulásmérő segítségével osztályozza a bringázásod, valamint a FLOW, ami a lejtőzést pontozza.


MÁSZÁS

Hegyre felfelé a ClimbPro alkalmazás automatikusan jelzi a hátralévő emelkedő adatait és grafikáját. Így jól be tudod osztani erődet, ehhez tudnod kell az útvonalat természetesen. 


SHIMANO STEPS eBike

Párosítsd Edge 830 bringás készüléked egy támogatott SHIMANO STEPS eBike rendszerrel, így kifejezetten eBike képernyőt is kapsz a készülékedre. Mutatja többek között az értesítéseket, adatokat, figyelmeztetéseket, rásegítési szintet, fokozatot, akkumulátor töltöttséget is.


SZEMÉLYRESZABVA
Ennek a felelőse a garminnál a Connect IQ applikáció, melyel az 830 kompatibilis. Így az ingyenes alkalmazások, adatmezők és widgetek, melyeknél azt választod ki, mely számodra a legmegfelelőbb. Itt olyan alkalmazások érhetőek el, mint az AccuWeather, MinuteCast, mely mutatja, ha esetleg az eső fogja megzavarni a biciklizésed. Ha olyan alkalmazásokkal tervezel, mint a Strava, Komoot vagy Wikiloc, töltsd le azokat az appokat, így közvetlenül importlálhatod az útvonalaidat az Edge-re. Ha csak egy közeli kávézót vagy szervizt keresel, használd a Yelp appot és töltsd le a helyüket, majd navigálj oda az Edge 830-al.

GET INSIGHTS TO IMPROVE

Who cares that the Edge 830 cycling computer — with touchscreen — offers dynamic performance monitoring and insights to help you improve? You do.

Garmin Cycle Map

Ride like you know every hill and curve. Plus, find the routes the locals hit most.

 

Turn-by-turn navigation

Get lost in your ride knowing Edge will always get you back.

 

Compare rides

Ride your best, then beat it. Compare recent efforts to previous rides.

 

Sync your workouts

Finally, a coach that doesn’t yell. Sync structured workouts right to your Edge.

 

Cycling metrics

See your stats. All of them. Track more performance metrics than ever before.

 

Battery life

The longer the ride, the better. Get up to 20 hours of riding before you need to recharge.

 

Első a teljesítményed!

Edge 830 with tracking dynamics screen

DYNAMIC PERFORMANCE MONITORING

Get more insight about how your body is responding to training. Track VO2 max, recovery time, training load, training load focus and more.

Edge 830 with training status screen

TRAINING STATUS

How effective is your training? Automatically evaluate your recent exercise history and performance indicators to see if you’re training productively, peaking or overreaching.

Edge 830 with environment screen

HEAT AND ALTITUDE ACCLIMATION

Prepare yourself for any environment. See how your body is holding up in different environments with heat and altitude acclimation.

Edge 830 with SHIMANO screen

SHIMANO STEPS EBIKE SYSTEM COMPATIBLE

View a dedicated eBike status screen, data fields and support for system status and warning messages. Even see assist level, gear position, battery life and more during a ride.

Edge 830 with cycling dynamics screen

CYCLING DYNAMICS

Take advantage of advanced metrics designed to give insight into how your performance changes based on variable conditions such as position, bike setup, ride duration and more.

Edge 830 with mountain biking metrics screen

MTB DYNAMICS

Track the epic details of every ride with new mountain biking metrics such as jump count, jump distance and hang time.

Edge 830 with grit and flow screen

GRIT AND FLOW

Grit rates the difficulty of a ride using GPS, elevation and other data. Flow measures how smoothly you descend a trail so you have a score to beat next time.

Edge 830 with advanced workouts screen

ADVANCED WORKOUTS

Sync workouts from TrainingPeaks® and our online community, Garmin Connect™, right to your Edge device. View your upcoming training, and launch into the relevant workout seamlessly.

Edge 830 with ClimbPro screen

CLIMBPRO FEATURE

Automatically see the remaining ascent and grade when you’re climbing while following a route or course. This helps you gauge your effort and see how much you have left to suffer.

Edge 830 with battery life screen

EXTENDED BATTERY LIFE

Edge 830 will get up to 20 hours of battery life while using GPS and up to 40 hours when used with the optional Garmin Charge™ power pack or in battery saver mode.

Bringázz, mint egy helyi.

Edge 830 with Garmin Cycle Map screen

GARMIN CYCLE MAP

Ride with preloaded maps that provide information about elevation data and points of interest and allow you to search for addresses.

Edge 830 with Trailforks app screen

TRAILFORKS APP

Download the free Trailforks app from our Connect IQ™ Store, and then unlock Trailforks map content on your Edge, including trail conditions, heatmaps and more.

Edge 830 with forksight screen

FORKSIGHT MODE

When using the Trailforks app, this mode automatically displays upcoming forks in the trail and gives you context by showing where you are within a trail network.

Edge 830 with directions screen

TURN-BY-TURN DIRECTIONS

Never get lost with turn-by-turn directions and alerts that notify you of upcoming turns.

Edge 830 with back to start screen

BACK TO START

Edge 830 is smart enough to guide you back to the route — or back to start — if you deviate from it or decide to head home early.

Edge 830 with route calculation screen

ROUTE CALCULATION

Spend more time riding and less time waiting around with route calculation speeds that are twice as fast as previous models.

Edge 830 with Trendline screen

TRENDLINE POPULARITY ROUTING

Using the billions of kilometres of ride data that cyclists have uploaded, Edge 830 can find the best route — choosing from roads (and trails) most traveled.

Edge 830 with touchscreen screen

TOUCHSCREEN

Use the bright, responsive touchscreen to create new rides and courses right on the Edge device.

Vedd komolyan a biztonságot.

Edge 830 with Varia screen

VARIA™ COMPATIBILITY

Pair the Edge 830 with our Varia rearview radar and lights so you can easily see and be seen.

Edge 830 with incident detection screen

INCIDENT DETECTION

This Edge automatically sends your location to preloaded emergency contacts if it detects an incident.

Edge 830 with bike alarm screen

BIKE ALARM

The PIN-protected bike alarm will notify you on your smartphone3 if your bike is moved while you’re inside getting water or making a pit stop.

Edge 830 with group messaging screen

GROUP MESSAGING

Stay in touch with your riding crew when you get separated from the pack.

Bárhová is menj, maradj kapcsolatban.

Edge 830 with smart notifications screen

SMART NOTIFICATIONS

Receive emails, texts and alerts right on your Edge, when paired with a compatible smartphone.

Edge 830 with Connect IQ screen

CONNECT IQ

Download custom data fields, and get apps and widgets from our Connect IQ Store.

Edge 830 with Garmin Connect screen

SYNC WITH GARMIN CONNECT

The Garmin Connect app is home to a thriving online community where people on the go can connect and compete — and even share their triumphs via social media.

A Garmin Connect alkalmazás lesz az online edzésnaplód, melyen mindent átláthatsz, tervezhetsz.

Szabd testre a Garmin készüléked a Connect IQ ™ Store segítségével.