Suunto

SUUNTO ZOOP Orange

SS016424000

A Zoop egy könnyen kezelhető, tartós búváróra. Nitrox és levegős üzemmód.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

65 600 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

Suunto Zoop búvárkomputer

A Suunto Zoop búvárkomputer használható sűrített levegőhöz és Nitrox gázkeverékhez egyaránt. A búvárkomputer -t elsősorban szabadidős sportbúvár tevékenységekhez tervezték, de, ha szükséges, természetesen a dekompressziós szinteket is azonnal mutatja.

A Suunto Zoop búvárkomputer is a Suunto RGBM (Reduced Gradient Bubble Modell) dekompressziós modell (Egy modern algoritmus, amivel előre kiszámítható a búvár vérében és szöveteiben oldott és szabad gázok mennyisége) szerint számolja a nitrogén telítődését. Az elemcsere egyszerűen, a felhasználó által is elvégezhető. A búvár beállíthatja búvár komputer -ét metrikus, vagy akár angolszász mértékegységre is.

Suunto Zoop búvárkomputer -nek erősfényű, fluoreszkáló kijelzője van, amit a búvár a lámpájával néhány másodperc alatt képes feltölteni, ez után a kijelző sötétben is könnyedén leolvasható még hosszú percek múlva is. 

A Suunto Zoop búvárkomputer viselhető karos komputer -ként, illetve beépíthető a Suunto CB 2, vagy CB 3-as konzolba is, így minden műszert egy helyen tarthat a búvár.

A Suunto Zoop búvárkomputer könnyen használható nyomógombokkal van felszerelve és egyértelmű, egyszerűen kezelhető menüszerkezettel rendelkezik. A merülési napló memória 30 órányi merülést képes tárolni, beleértve a merülések minden adatát, mint mélység, idő, emelkedés és vízhőmérséklet. Ezen kívül a memória megjegyzi a búvár 999 merülését és a valaha volt legmélyebb merülését is, amit a komputerrel végzett.

Az emelkedési sebességet és a no-dekomprssziós időt jól láthatóan, grafikusan is megjeleníti egy kijelzőn. A Suunto Zoop búvárkomputer vizuális és hallható riasztásokat is ad, amikor valamely értéket túllépi a búvár merülés közben, de saját magának is beállíthat bármikor maximális mélység és maximális idő riasztást más értékekre, ha ezt szükségesnek érzi.

A Suunto Zoop búvárkomputer memóriájában tárolt adatokat a búvár bármikor letöltheti a saját PC-jére a búvárkomputer –hez kapható iterface, dive manager segítségével.

 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök zárva
péntek zárva
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák