Suunto

SUUNTO X10

SS014005010

X10: beépített GPS, magasságmérő, barométer, iránytű, riasztások. Sebességkijelzés, részidők, 50 útvonal memória, PC-re vagy MAC-re letölthető, a szett tartalmazza az adatkommunikációt is.

139 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

 

Suunto X10

Az óra két kivitelben elérhető, de a fekete számlapos kivitelt nem ajánlom, nehéz olvashatósága miatt. Aki ilyen tudású órát szeretne magashegyre, annak a funkcionalitás előbbre való, mint a külcsín.

 

Igazi magashegyi óra GPS funkciókkal.

Nézzük mit is tud az X10?

  • GPS: mentett útvonalak és pontok, sebesség és távolság mérés
  • Google EarthTM kompatibilis
  • Magasságmérés, barométer, iránytű
  • Idő, időzónák, dátum, riasztások, stopperóra
  • Vízállóság 100 méter/300 láb
  • Menü alapú felhasználói felület
  • PC letölthetőség, szoftver és USB kábel
  • Kis súly (76 gramm műanyag házzal)

 

Legfejlettebb multifunkciós óra


A Suunto X10 -et élőben megnézheti nálunk. Az X10 gps-es outdoor karóra nemcsak az útvonalat menti el, az időjárás, magasság, iránytű funkciói fejlődtek, hosszabb az akumulátor élettartama is. Letölthetősége egyszerű számítógépre (PC vagy MAC)

Felülmúlva az elődjei utáni várakozásokat, a Suunto X10 GPS funkciói jellemzően gyorsabbak, pontosabbak lettek, még bonyolult időjárási körülmények között is.

 

Használat előtt


Utazás előtt használd a Suunto Trek Manager programot, és megtervezheted előre a megfelelő útvonalakat. Kedvedre válogathatsz a többi Suunto-val kompatibilis program közül is, amelyek lehetővé teszik megtervezni és megtekinteni a rád váró túrákat vagy kirándulásokat a számítógép térképein.

 

Használat közben


A Suunto X10 folyamatosan ellenőrzi a légköri nyomást, így mindig egy lépéssel az időjárás előtt járhatunk. A magasságmérő, iránytű és a barométer mellett GPS segít navigálni akár 500 kijelölt útvonalpont (waypoints) között a túra alatt. Suunto X10 „Activity Mode"-ba állítva rögzíti a sebességet, megtett távolságot, magassági információkat és minden meghatározott útvonalpontot a túra alatt. A továbbfejlesztett és javított GPS segítségével - még sűrű lombozat alatt is- hosszabb akkumulátor üzemidővel navigálhat kényelmesen és magabiztosan úgy, hogy a kezei szabadon maradnak. Amint elérted a kitűzött célt, a Track Back funkció aktiválásával az óra biztonságosan hazavezet a visszaúton.

 

 

Használat után


Kapcsold a Suunto X10 órád a számítógépedhez és használd a Suunto Trek Manager programot, hogy visszanézd a megtett útvonalat és annak szintrajzát. Használd a Suunto Track Exporter programot, hogy feltölthesd az utazásod a Google EarthTM-re, ahol megoszthatod élményeidet a családoddal és a többi fanatikus természetjáróval.
Mikor már mindenki tudja, merre jártál, hogyan jutottál el oda, a következő cél egy új útvonal felfedezése lehet. A Suunto X10 órával az egész föld a te játszótereddé válik.

 

 

Keress útvonalakat Google EarthTM program segítségével


A Suunto Track Exporter szoftver lehetővé teszi, hogy útvonalakat tölts le az órádról a Google Earth-re, ahol megtekintheted felfedezéseidet a műholdas technológia segítségével.
Amint feltöltötted az útvonalad, azonnal újraélheted a veled történteket, visszanézheted három dimenzióban, merre jártál, ezt bárkivel megoszthatod.

 

 

Kompatibilis programok


Jó néhány elérhető, Suunto X10-es órával kompatibilis számítógépes program használható, melyeken megtervezhetjük, vagy letölthetjük a hegyi és túraútvonalainkat. Suunto X10 órával kompatibilis programok: National Geographics TOPO!, Austrian Map, CompeGPS, Fugawi, German Top-Map Series, MagicMaps és Memory-Map

 


Memóriakapacitás
:

Ha GPS üzemmódot használunk, akkor a rögzített intervallum határozza meg, milyen gyakran a
Suunto X10 létrehozza a műholdas kapcsolatot, és milyen gyakran tárolja az adatokat a memóriában. Ez pedig befolyásolja az akkumulátor élettartamát.

 

óra becsült működési időtartam
GPS Trek LOG mintavételezés
magasság profil mintavételezés
memória kapacitás
(Max. 25 útvonal)
6 óra
10 másodperc
10 másodperc
60 óra
16 óra
1 perc
20 másodperc
400 óra (133 óra magasság profillal)
Használattól függ, de 500 pont körül
manuális
60 másodperc
400 óra felett

 

 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák