Suunto

SUUNTO Vector HR White

SS015300000

Fehér számla, fehér ház, fekete szíj, forgatható lünetta, elegáns kivitel. Ez az óra egy igazi magashegyi pulzusmérős óra.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

74 500 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

Suunto Vector HR

Két verzióban elérhető, fehér White és fekete, azaz Black.

Mit tud összegezve?
 

  • Pulzusmérés
  • Suunto Comfort Belt textil mellkaspánt
  • Magasság és szintemelkedés mérés
  • Barometrikus nyomásmérés
  • Iránytű buborékos szintezővel a pontosabb leolvashatóságért
  • Többfunkciós óra, két időzónával
  • Könnyű műanyag óratok, különböző színekben
  • Felhasználó által cserélhető elem


Suunto Vector HR pulzusmérős magashegyi óra a csúcsteljesítményhez, akár hegycsúcson vagy, akár az oda vezető úton. Felfegyverezve magasságmérővel, barométerrel, elektronikus iránytűvel és pulzusmérővel, hogy felelős döntéseket hozhass a hegycsúcsok között.


PULZUSMÉRÉS

Nem csak a külső körülmények számítanak, amikor mászol, a testedben lejátszódó folyamatoktól függ, hogy óriási élmény lesz a kirándulás, vagy borzasztó megpróbáltatás. Állítsd be a pulzuszóna jelzés funkciót, hogy tudd, mikor a szíved gyorsabban mászik, mint te magad, vagy a terhelés túl alacsony. Pulzusmérővel objektíven mérheted az erőfeszítéseid, akár hosszan, egyenletesen mászol, rövid intervallumos edzést végzel, vagy az edzőteremben égeted a kalóriákat. A nyugalmi pulzusod ellenőrzésével reggelente elkerülheted a túledzettséget is.


MELLKASPÁNT

Puha, textil alapanyagból készül, egyedi kialakítása miatt kellemetlen szorítás nélkül is könnyedén a helyén marad. A könnyű, testhezálló öv minimalizálja a bőr kidörzsölésének lehetőségét, biztosítva a kényelmetlenség nélküli folyamatos edzést. Suunto Comfort Belt záró csatja elöl helyezkedik el, ezzel könnyebb hozzáférést biztosít az elemhez.

 
MAGASSÁGMÉRŐ

A magasságmérő 9,000 m / 29,500 ft, magasságig hatékony, elérhetővé téve a világ mind a14, 8000 méter feletti hegycsúcsát. Méri a szintemelkedésedet, és a pulzusodat, így könnyen nyomon követheted ezek szervezetedre gyakorolt hatását. A magasság riasztást beállíthatod, ami figyelmeztet, ha elérsz egy célzott magasságot, az automatikus 24 órás memória minden eltelt órában elmenti a magasságot, a szintemelkedés és ereszkedés arányát, valamint egyéb résztávokat. Az óra memóriájában összehasonlíthatod az összes szintemelkedést, ereszkedést is.

 
BAROMÉTER

A Suunto Vector HR mutatja a pillanatnyi légköri nyomást és hőmérsékletet, előre jelzi a várható időjárási körülményeket. Ellenőrizze az időjárás grafikont, vagy az elmúlt 4 nap barometria adatait, amelyek automatikusan raktározódnak. Ha a referencia magasság pontosan van beállítva, a készülék mutatja a tengerszint feletti nyomást, ami segíti önt leolvasni és megérti a légköri nyomásadatokat. Soha ne felejtse el, hogy mászás közben a magasság változással együtt változnak a légnyomás adatok, ami még bonyolultabbá teszi az időjárás előrejelzést.

 
IRÁNYTŰ

A digitális iránytű a kardinális és a félkardinális pontokkal, valamint észak-dél irányú nyíllal segít a tájékozódásban. Állítsa be a tájolón a választott irányt, a tájoló segít eligazodni ismeretlen terepen is. Az elhajlás kiigazítás funkció lehetővé teszi kiküszöbölni a valós észak és mágneses észak közötti különbségből felmerülő hibákat.

 
IDŐ

A Suunto Vector HR megjeleníti a pillanatnyi időt 12 vagy 24 órás formátumban, napi három ébresztést és naptárat. Használd a conograph-ot edzéseidhez stopperként, visszaszámlálóként vagy részidők mérésére.

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök zárva
péntek zárva
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák