Suunto

SUUNTO Vector Black

SS010600110

Magashegyi funkcionális óra, mely magasságmérővel, légnyomásmérővel. Iránytű is helyet kapott az órában.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

59 600 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

Suunto Vector

Több kivitelben, színben gyártják.

  • Magasságmérő vertikális sebességgel mérési és magassági riasztás
  • Barometrikus nyomásmérés
  • Iránytű buborékos szintezővel a pontosabb leolvashatóságért
  • Többfunkciós óra
  • Könnyű műanyag óratok, különböző színekben
  • Felhasználó által cserélhető elem

Évtizedes utazások, kalandok és expedíciók után, még mindig a Suunto Vector a leghíresebb az összes Suunto szabadtéri órái közül. A technológia és a tartósság a legdurvább körülmények között, olyan öröksége van a Suunto Vectornak, amely kiállta az idők próbáját.

MAGASSÁGMÉRÉS

A magasságmérő -500 -tól +9,000 m-ig mér pontosan, így a világ 14 db nyulcezer méter feletti hegycsúcsát is elérhetjük. Suunto Vector tartalmaz egy szintemelkedés funkciót, amely méri a magasságváltozást, szintkülönbséget a különböző szakaszok között. Automata 24 órás memória tárolja a magasságot, szintemelkedés arányát minden eltelt órában, van az órában egy állítható magasságriasztást, valamint számos egyéb memóriafunkció. Az egyedi naplófunkcióval tárolhatod a teljes és összesített függőleges szintemelkedést, ereszkedést, valamint lejtőszámlálást tartalmaz.

LÉGNYOMÁS

Suunto Vector megjeleníti az aktuális légköri nyomást és hőmérsékletet, ezzel lehetővé teszi az időjárás előrejelzést és változást, akkor, amikor a legfontosabb. Automatikusan elmenti az utolsó 4 nap légnyomásadatait, az első 6 órát óránként, a többit 6 órás intervallumokban. Ha a referencia magasság pontosan van beállítva, a készülék mutatja a tengerszint feletti nyomást, ami segíti önt leolvasni és megérti a légköri nyomásadatokat. Soha ne felejtse el, hogy mászás közben a magasság változással együtt változnak a légnyomás adatok, ami még bonyolultabbá teszi az időjárás előrejelzést.
 
IRÁNYTŰ

A digitális iránytű a kardinális és a félkardinális pontokkal, valamint észak-dél irányú nyíllal segít a tájékozódásban. Állítsa be a tájolón a választott irányt, a tájoló segít eligazodni ismeretlen terepen is. Az elhajlás kiigazítás funkció lehetővé teszi kiküszöbölni a valós észak és mágneses észak közötti különbségből felmerülő hibákat.
 
IDŐ

A szabadtéri funkciók mellett megjeleníti a pillanatnyi időt is 12 vagy 24 órás formátumban. A napi 3 riasztás mellett, a naptár 2089-ig van programozva, stopperórát tartalmaz részidőméréssel, és visszaszámlálóval.

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák