Suunto

Suunto t3d Black Polished

SS015844000

Több verzióban létezett. Vízálló sport óra, mely résztávot, kalóriát, pulzuszónát is tud. Kényelmes textil pánt, kapcsolható futó, bringás sebességmérő vagy GPS hozzá.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

31 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

Suunto t3d

 

  • Mutatja a pillanatnyi pulzust és a kalória felhasználást
  • A pillanatnyi edzésterhelést/hatékonyságot
  • Méri a sebességet, a megtett távolságot, és a lábfordulatot a választható Suunto Pod érzékelőkkel
  • Zavarásmentes, kódolt, digitális ANTtechnológiájú adatátvitelt biztosít a többi Suunto eszközhöz
  • Színek: Black, Black Arrow, Black Polished, Brown, Deep Green and Sporty Red
  • Elérhetőek a „Suunto Performance Packs" csomagok, amelyek megoldást nyújtanak akár kerékpározáshoz, futáshoz, vagy multisportokhoz

 

A Suunto t3 ismeri a tested.


Izzadsz, a szíved a torkodban dobog, de a kemény munka kifizetődik.
Nő az erőd és az állóképességed, de te már a következő szintre akarsz eljutni. Mi legyen a következő lépés? Használd a t3 pulzusmérő órát, hogy pontosan nyomon követhesd a pillanatnyi pulzusod, kalória felhasználásod és az edzéshatékonyságod. Megfigyelheted, hogy milyen keményen dolgozik a tested bármely pillanatban, így könnyen ráérezhetsz az ízére, milyen az, amikor a legtöbbet hozhatod ki magadból.

Figyeld adataidat az edzésnaplódban, ami segít nyomon követni a fejlődésedet, elérni a céljaidat, vagy végezz komolyabb analízist a Suunto Training Manager Lite software segítségével.

A t3 pulzusmérő szintén kódolt ANT technológiát használ, amely biztonságos kapcsolatot tesz lehetővé a többi kiegészítővel. A választható eszközök egy lépéssel közelebb visznek a sebességed és a megtett távolságod kiszámításához minden egyes általad választott sportágban.

Létfontosságú hogy megismerd, hogyan reagál a tested minden egyes edzésre ahhoz, hogy hatékonyan elérd a kitűzött céljaidat anélkül, hogy a túledzettség vagy aluledzettség visszavetne. t3 pulzusmérő megmutatja a helyes utat a hatékony edzéshez és biztosítja, hogy az erőfeszítésed nem volt hiábavaló.

Akár fejlődni szeretnél, megőrizni a fittséged, kalóriát mérni, vagy közelebb kerülni a kitűzött céljaidhoz, a t1c True Fuchsia és a t3 biztosítani fogja a tökéletes funkcionalitást. Amit még a t széria nyújtani tud, edzés után sem kell megválnod kedvenc órádtól, ha munkába vagy szórakozni indulsz, a vibráló színekkel, a trendi designnal illeszkedik a te egyéni stílusodhoz

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök zárva
péntek zárva
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák