Suunto

SUUNTO t1c

SS013569010

Sport Fitnesz alapóra, 30 köridővel, pillanatnyi pulzusméréssel, kalóriaszámolással. Kódolt textil mellkaspánt és női férfi kivitel teszi előnyössé ezt az órát.

28 500 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

logo_t1c

 

Suunto t1c

  • Tudja a pillanatnyi és az átlag pulzust
  • Pillanatnyi kalória felhasználást
  • Pillanatnyi pulzus célzóna kijelzést
  • Kompatibilis edzőtermi kardió gépekkel
  • Pontos mérést biztosít 29 különböző kód használatával
  • Színválaszték: Black Pattern (férfi) és and True Fuchsia (női)

Fejleszd az edzéseid:
Tégy egy extra kilométert: A t1c a tökéletes pulzusmérő óra a súlycsökkentéshez, a fitness, illetve a szív és érrendszer kondicionálásához, karbantartásához.

 

Akár azért, hogy ledolgozd a szabadság alatt összeszedett plusz kilókat, akár a mindennapi futáshoz, vagy a kedvenc sportágad űzéséhez, minden apró információ segíthet. Használd az órához kapott pulzusmérő övet, hogy pontosan és kényelmesen nyomon tudd követni a pillanatnyi vagy átlag pulzusod, és a legtöbbet hozhasd ki minden egyes sportolással töltött alkalomból.

Az óráddal azt is nyomon tudod követni, mennyi kalóriát égetsz az adott pillanatban, vagy ellenőrizheted az edzésösszesítőben, mennyit dolgoztál már le az elmúlt két hónapban.

A t1c segít a megfelelő színvonalon tartani az edzésterhelésedet, elkerülhetővé téve a túledzettséget vagy a túlságosan alacsony intenzitású munkát. Kövesd a pulzus célzónáidat, hogy az edzésed a legjobban illeszkedjen a kitűzött céljaidhoz, határozd meg előre a maximális pulzusod és használd a pulzusriasztást, hogy figyelmeztessen, ha túllépnéd a korlátaid.

Fontos, hogy a legkevesebb megszakítással, legkönnyebben hozd ki a legtöbbet az edzéseidből. A t1c segít megismerni önmagad, hogy minden egyes mozdulat egy lépéssel közelebb vigyen a céljaidhoz.

 

Akár fejlődni szeretnél, megőrizni a fittséged, kalóriát mérni, vagy közelebbkerülni a kitűzött céljaidhoz, a t1c True Fuchsia és a t3c Sporty Red biztosítani fogja a tökéletes funkcionalitást a nőknek is.

 

 

Amit még a t széria nyújtani tud, edzés után sem kell megválnod kedvenc órádtól, ha munkába vagy szórakozni indulsz, a vibráló színekkel, a trendi designnal illeszkedik a te egyéni stílusodhoz.

 

suunto_comfort_belt

 

suunto_img_t1c_back

  

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák