Suunto

Suunto SK-7 karos búvártájoló

SS018658000

A Suunto SK-7 búvártájoló egy rendkívül jó minőségű, folyadékkal töltött búvár kompass

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

18 850 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

Suunto SK-7 búvártájoló

A Suunto SK-7 búvártájoló egy rendkívül jó minőségű, folyadékkal töltött búvár kompass, mely a forgalomba kerülése óta új normákat állított be a tájolók között. A műszaki jellemzői miatt a várható élettartama 2-3-szor hosszabb a hagyományos búvártájoló -kéhoz képest.

A tájoló korong és a csapágyazott tű, melyen fordul, nagyon érzékenyen reagál a föld mágneses mezejére, egészen kevés helyváltoztatásnál is. A tájoló korong a csapágyazása miatt, a megszokottnál nagyobb megdöntésnél is képes irányba fordulni, ezáltal az SK-7 búvártájoló alkalmas lesz olyan búvárok részére is, akik csak most tanulják a navigációt.

A Suunto SK-7 búvártájoló -t hordhatja a búvár a karján egy esztétikus, rugalmas, műanyag szíjjal rögzítve, felszerelheti azt a magasnyomású tömlőre, amennyiben már rendelkezik egy más típusú nyomásmérővel, illetve ráillesztheti bármely Suunto CB konzol végére, vagy akár a Suunto Cobra búvárkomputer burkolatához.

A Suunto SK-7 búvártájoló -ból 5 félét gyártanak, mely alkalmas a föld 5 különböző mágneses zónájában is a használatra. A tájolók, ha szomszédos zónákban használjuk őket, kissé eltérő értékeket fognak mutatni, ezért nagyon fontos tisztában lennünk a felhasználási területről.

Magyarország, Horvátország, Olaszország, Görögország 1-es zóna. 

Egyiptom, Jordánia, Karibi országok, Thaiföld, Kanári szgtk. 2 zóna.

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök zárva
péntek zárva
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák