Suunto

SUUNTO CORE ALPINE EDITION

SS016787000

Az Alpine edition egy limitált szériás fekete számlapos és fekete, fekete csattos magashegyi óra. Viharriasztás is helyet kapott a barometrikus funkciók mellett.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

93 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

logo_core

 

 SUUNTO CORE

A legszerteágazóbb óracsalád. Az órákat bármely kivitelben is nézzük, tudásuk, technikai jellemzőik megegyeznek. Óraszíjuk egymással kompatibilis. A kivitelek között vannak full alu kivitelek is, illetve forgatható lünettások is. A számlapok két verzióban léteznek, normál és inverz (azaz fekete alapon látjuk a feliratot). Az óraszíjak kétféle mechanikával léteznek, a drágábbak csuklós, az olcsóbbak direkt felfogatásúak, de egymással csereszabatosak.

Bal oldalon láthatjuk a direkt felfogatást, mely olcsóbb, a jobb oldali kék óraszíj pedig csuklós felfogatású, mely jobban idomul csuklónkhoz

 

MAGASSÁGMÉRŐ

A magasságmérő 9000m-ig használható pontosan (29 500 ft). Minden olyan sporthoz használható, ahol fontos a magasságkijelzés vagy a szintemelkedés / szintesés tudása. A Core magasságmérő egy olyan szintkülönbség-mérést tud, ami megengedi neked, hogy kövesd a haladásodat, amit magasság tekintetében megmásztak. Az óra loggolja a túrádat, így az idő-magasságváltoizás garfikont láthatod menet közben is. Megmutatja mennyi időt másztál, mennyit ereszkedtél, mennyi az átlagos szintemelkedés és lejtés sebességed.

 

 

 

LÉGNYOMÁSMÉRŐ
Suunto Core megjeleníti az aktuális tengerszinti nyomást részletes grafikonon, amely megmutatja a felvételt az elmúlt 24 óráb, a felvételi időköz 30 perc. Az időjárás tendenciát mutató info hasznos funkció, gyors utalás, hogy ellenőrizze közelgő időjárási körülmények között. A viharriasztás értesítést küld a hirtelen légnyomás változásról, amely összefüggésbe hozható a romló időjárási viszonyokkal.

 

AUTOMATIKUS ALTI/BARO KAPCSOLÓ
Suunto Core sport egy automatikus ALTI / BARO kapcsoló, egy intelligens funkció érzékeli a mozgást vagy annak hiányát, s vált a magasságmérő és barométer között. Tehát menet közben, amikor szintemelkedés változás lehet, akkor magasságmérés funkciója működik, a pihenő időben pedig a barometrikus nyomás. Így alvás közben is a megváltozott légköri nyomást rögzíti, nem a magasságot.

 

IRÁNYTŰ
A digitális iránytű minden körülmény között megmutatja, merre van észak. Ezt az északi sarkon is tudja, tehát kompenzál a tényleges északi, és a mágneses északi sark között. Azt is beállíthatjuk, hogy az útvonalunk kövessen egy kiválasztott irányt a terepen.
Az iránytűt hagyományosan egy forgó kerettel lehet használni a legtöbb óránál, vagy touch funkcióval, mely követi a csapágy irányát.

  

VÍZ ALATT
Ha szándékunk van egy kicsit merülni a Suunto Core órával, méterenként beállítható a mélység, és kijelzi az aktuális mélységet is. Az eszköz hobbi célokra van fejlesztve, így 10 méteres mélységig használható (32,8 ft).).

 

ÓRA FUNKCIÓK
Az óra alapfunkciói a pontos idő, két időzónával, dátum, ébresztés, stopper, időzítő. Emellett látható a napkelte és a napnyugta időpontja, több mint 400 helyszínen világszerte.


TÁMOGATÁSUNK

Varga Csaba (egy Suunto CORE regular black órával ) nagyváradi hegymászó feljutott a Gasherbrum II., a Karakorum-hegységben, a kínai-pakisztáni határon fekvő 8035 méter magas hegy csúcsára és a legújabb információk szerint az alaptáborba tart. Varga egy nemzetközi expedíció tagjaként, de egyedüli magyar állampolgárként vágott neki a hegynek.

Gartulál Neki egyik kis támogatója a Zergesport Kft is.

2013.07.22.

 


 

PÁR KÉP:

 

 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák