Suunto

SUUNTO AMBIT2 S GRAPHITE HRM

SS019208000

Suunto Ambit2 S óra pulzusmérős kivitele (HRM), mindez a legvisszafogottamm Graphite színben

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

119 200 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

SUUNTO AMBIT2 S HRM

 Az Ambit2 család középső tagja, mely leginkább inkább sport óra, pulzusmérős ez a verzió (pulzusmérő nélküli a Suunto Ambit2 S). 

 

Összefoglalva:

Ez egy aluminium házú, kristályüveg lencsés óra, mely 100 méter vizzállóságnak örvend. Beépített GPS-e 15 órán át működik óra üzemmódban, GPS üzemmódban 8 órát tud (másodpercenkénti mintavétellel) 25 órát percenkénti mintavétellel. Az óra tud magasságmérést, de csak GPS alapon (nem barometrikus alapon), feltölthetünk rá útvonalakat, POI pontokat, s eszerint navigál minket az óra. Edzés után letölthető merre jártunk, milyen sebességgel. Az óra úgynevezett sportprofilos, azaz minden sportára testreszabhatjuk a kijelzőjét és a használt adatformátumokat. Pulzusmérő övvel kapjuk a csomagban ezt az órát, így láthatjuk edzés közben a pulzusunkat, beállíthatjuk sportáganként a kívánt pulzuszónát, sőt edzés után kiírja az óra a regenerációs időt is. Bővíthető az óra pedálfordulatmérővel, footpod-al, bringás sebességmérővel. Alapból tudja az úszási funkciókat, ahol csak a megtett távolságot, hosszokat illetve az úszásnemet számolja, emelett az úszási frekvenciát is rögzíti. 

 

 

GPS

Útpontokra is navigálhatunk az órával, s állandóan láthatjuk egy koordinátarendszerben hol is tartunk. Persze térkép funkciók nem jeleníthetőek meg az órán, az csak a túráról/edzésről hazaérve láthatjuk, ha letöltjük az órából az adatokat a mouvescount-ra.

 

Magashegyi funkciók

Az óra nemcsak a pontos magasságot csak a GPS koordinátákból tudja, ami nem oly pontos, mint a barometrikus mérés. Ezáltal a szintemelkedést és esést nem is jelzi az óra, csak utólag tudjuk azt meg, miután az órát összekapcsoltuk számítógépünkkel, s feltöltöttük az edzést/túrát a movescountra. 

 

GPS
Az integrált GPS karóra, SiRFstar IV technológiát használ. A vevő nagyon magas érzékenységgel bír. Ez segít Ambit megtalálni GPS műholdak sokkal gyorsabb és egyenletesebb lesz a pillanatnyi pozíció és a sebességkijelzés is.


EDZÉS HATÁS

Hogy jobban tükrözze a jelentése a képzés Effect mérés Suunto már átnevezték a mérés Peak Training Effect (PTE).
PTE jelzi a hatását az edzés a maximális aerob teljesítmény és a legpontosabb a közepes és nagy intenzitású képzésre. A mérés relatív az aktuális edzettségi állapotát.


3D IRÁNYTŰ
A hagyományos iránytűknél fontos, hogy vízszintesen tartsuk mérés közben a Suunto 3D iránytű kompenzálja, lehetővé teszi, hogy függetlenül az óra szögétől a csuklón pontosan tudjuk az irányokat.

 

REGENERÁLÓDÁS

Regenerálódási idő becslése, hogy mennyi idő kell a szervezetnek, hogy kipihenhesse magát edzés után. Az idő alapján időtartama és intenzitása az ülés, valamint az általános fáradtság, tárolására is alacsonyabb intenzitású. Helyreállítási idő halmozódik

 

ÓRATOK
Suunto termékek BuiltToLast házban van, mely masszív, egy darabból álló kompozit esetében merev felső keret. Az eloxált alumínium ház és az ásványi üveg számlapot úgy tervezték, hogy ellenálljon a mechanikai ütéseknek és a karcolásnak.

 

KIEGÉSZÍTŐK

A Suunto Ambit már ANT+ jelátvilell kommunikál. Ennek előnye, hogy nemcsak Suunto kiegészítőket lehet az órához csatolni. Elsősorban kerékpárosoknak sebesség, pedálfordulatszámmérő, illetve futó sebességmérőt szoktak ehhez az órához csatolni. A kiegészítők fülön találhatóak a kapcsolható kiegészítők.

 

GALLÉRIA

Az AMBIT összes típusa/ modellje egy gombnyomással inverz kijelzővé állítható edzés közben is, de óra üzemmódban is. (bal alsó gomb 5sec-ig lenyomva) Így minden óránál 2 féle kijelzőt láthatunk, ebből mutatunk pár variációt. A kijelzőjükön az összes adat testreszabható, tehát, az, hogy hol mit látunk variálható!

Graphite, Red, White, Lime színek

Ambit2 S White és RED

 

 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök zárva
péntek zárva
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák