Suunto

SUUNTO AMBIT2 BLACK

SS019561000

Suunto Ambit2 GPS-es óra kalandoroknak, hegyi sportokhoz a legjobb választás. 2 színben elérhető.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

134 100 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

SUUNTO AMBIT2

  

 

A Suunto Ambit2, tovább építi a töbszörös díj-győztes Ambit sikerét. Az óra tartalmazza a megszokott Suunto outdoor funkciókat, mint az útvonal navigációt, barometrikus információkat, magasság mérést (FusedAltiTM), 3D iránytűt és egyébb outdoor specifikumokat. Mindezek mellett minden olyan edzés funkciót mint az Ambit2 S.

 

 

 

A SUUNTO megalkodta első olyan outdoor óráját, mely a piacon egyedülálló funkciókkal bír. Ötvözte az OUTDOOR magashegyi óráját a CORE a SUUNTO t6d sportórájával. Így a magashegyi funkciók mellé társulhat a pulzusmérés, a 3D iránytű, sőt egy beépített GPS is.

 

Legyen szó túrasíről, terepfutásról, hegymászásról, vagy terep bringázásról az Ambit mindenhol megállja a helyét.

 

Elsőként Greg Hill extrém sítúráczó tesztelte az órát, aki a következőkkel foglalta össze az Ambit-ot: Potenciális túlélési eszköz a hegyen, köszönhetően a könnyen használható beépített GPS-nek és a magasságmérőjének. Az olyan embereknek ajánlom, akik a hegyen a magasságokat és az extremitást is szeretik.

 

 

GPS

Útpontokra is navigálhatunk az órával, s állandóan láthatjuk egy koordinátarendszerben hol is tartunk. Persze térkép funkciók nem jeleníthetőek meg az órán, az csak a túráról/edzésről hazaérve láthatjuk, ha letöltjük az órából az adatokat a mouvescount-ra.

 

Magashegyi funkciók

Az óra nemcsak a pontos magasságot, megtett szintemelkedést és esést tudja, a beépített 3D-s iránytűjével  és barometrikus szenzorával egyedülálló. Természetesen hőmérsékletmérés is található az órában.

 

GPS
Az integrált GPS karóra, SiRFstar IV technológiát használ. A vevő nagyon magas érzékenységgel bír. Ez segít Ambit megtalálni GPS műholdak sokkal gyorsabb és egyenletesebb lesz a pillanatnyi pozíció és a sebességkijelzés is.


EDZÉS HATÁS
Hogy jobban tükrözze a jelentése a képzés Effect mérés Suunto már átnevezték a mérés Peak Training Effect (PTE).
PTE jelzi a hatását az edzés a maximális aerob teljesítmény és a legpontosabb a közepes és nagy intenzitású képzésre. A mérés relatív az aktuális edzettségi állapotát.


3D IRÁNYTŰ
A hagyományos iránytűknél fontos, hogy vízszintesen tartsuk mérés közben a Suunto 3D iránytű kompenzálja, lehetővé teszi, hogy függetlenül az óra szögétől a csuklón pontosan tudjuk az irányokat.

 

REGENERÁLÓDÁS
Regenerálódási idő becslése, hogy mennyi idő kell a szervezetnek, hogy kipihenhesse magát edzés után. Az idő alapján időtartama és intenzitása az ülés, valamint az általános fáradtság, tárolására is alacsonyabb intenzitású.
Helyreállítási idő halmozódik

 

ÓRATOK
Suunto termékek BuiltToLast házban van, mely masszív, egy darabból álló kompozit esetében merev felső keret. Az eloxált alumínium ház és az ásványi üveg számlapot úgy tervezték, hogy ellenálljon a mechanikai ütéseknek és a karcolásnak.

 

KIEGÉSZÍTŐK

A Suunto Ambit már ANT+ jelátvilell kommunikál. Ennek előnye, hogy nemcsak Suunto kiegészítőket lehet az órához csatolni. Elsősorban kerékpárosoknak sebesség, pedálfordulatszámmérő, illetve futó sebességmérőt szoktak ehhez az órához csatolni. A kiegészítők fülön találhatóak a kapcsolható kiegészítők.

 

KIJELZŐ

Az AMBIT összes típusa/ modellje egy gombnyomással inverz kijelzővé állítható edzés közben is, de óra üzemmódban is. (bal alsó gomb 5sec-ig lenyomva) Így minden óránál 2 féle kijelzőt láthatunk. A kijelzőjükön az összes adat testreszabható, tehát, az, hogy hol mit látunk variálható!

 

 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák