Polar

POLAR FT7 black-silver férfi

90036746

Elsősorban egészségmegőrzésre, újdonság benne az OwnZone-t felváltó EnergyPointer, ami előnyös SÚLYKONTROLL órává teszi. Férfi és női kivitelekben.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

29 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Kosárba
A termék nincs boltunkban. Amennyiben megrendeli 4-7 munkanapon belül beszerezzük Önnek.
vissza a termékekhez

 

Polar FT7 PULZUSMÉRŐ ÓRA

 


 

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA 100% -ban ELSZÁMOLHATÓ!

 • Ezen termékeket boltunkban fizethetik egészségpénztári kártyával* direktbe.
 • Bankkártyával/ utánvéttel/ előre utalással is elszámolható. Ekkor szükség lesz rendelésnél az Egészségpénztár nevére és a tagi kódra, mely adatokat a rendelésnél lehet magadni, s ekkor a kiküldött számlát Ön küldi tovább a pénztárnak, mely ezután jóváírja az összeget a civil számláján.

 

*A lehúzható egészségpénztári kártyák listáját itt találja. Az egészségpénztári kártya lehúzást kizárólag a kártya tulajdonosa végezheti.


 

  

ÖSSZEFOGLALÓ

Azoknak ajánlom, akik heti 1-3 alkalommal mozognak, s edzés céljuk egészségük megőrzése. Az óra minden edzésidőben tudatja, hogy zsírégető vagy állóképességi edzésünk van, így ideális testsúlykontrollra. Könnyen kezelhető 5 gombos, kalóriamérés, %-os pulzusmérés, világítás, dátum van benne. A csomag része a textil cserélhető elemes kódolt mellkaspánt, lsd lent.

 

MOTIVÁCIÓ
Az EnergyPointer arra motiválja, hogy a megfelelő, állóképesség fejlesztő vagy zsírégető zónában edzzen.

 

Zsírégetés vagy állóképesség fejlesztése
Edzés közben a Polar FT7 megjeleníti a zsírégetéshez és az állóképesség fejlesztéséhez szükséges optimális edzésintenzitást. Az intenzitás napi erőnléti és mentális állapotától függően változhat. Az edzésszakasz felvételének elkezdésekor az FT7 elemzi a jelenlegi állapotát és, ha szükséges, annak megfelelően szabályozza az intenzitást.
Ez az intelligens pulzusmérő a pulzusszámból és a pulzusszám változásából következtethet testének napi állapotára. Ha teste felépült az előző edzésszakaszok után, és nem fáradt vagy feszült, akkor készen áll egy sokkal intenzívebb edzésre.
Az edzés hatása valós időben az órán kerül kijelzésre. A zsírégetési és állóképesség fejlesztési zónák egy függőleges pontozott vonallal vannak elválasztva.

 

energy_pointer_pic 

EDZÉS HATÁSA

Az FT7 automatikusan érzékeli ezt a vonalat, és jelenlegi állapotának megfelelően átkapcsol. A kijelzőn megjelenő EFFECT (Hatás) beállítás FATBURN (Zsírégetés) vagy FITNESS (Állóképesség) beállításra változik, attól függően, hogy melyik zónában van.

Mindemellett beállítható egy felső pulzushatár (upper limit), amit edzőnk, orvosunk javasol, s annak átlépésénél is figyelmeztet az óra.

Így az óra jelez, ha a energiafelhasználás zsírégető zónából állóképességre, vagy a felső limit átlépése következik be. Így minden esetben tudja milyen hatást fog kiváltani edzése.

 

FONTOS

tudni, hogy a zsírégető tartomány megléte még nem a zsírraktárak energiáiből kerül felhasználásra edzésünk első fél órájában. Így egy zsírégető edzés annál jobb, minnél hosszabb. Hisz egy egy órás edzés 30 perc zsírégető zónával, míg egy 90 perces edzés 60 perc zsírégető zónával rendelkezik.

 

TIPP:

Az edzés első fél órája emiatt jó, ha súlyzós edzés, ekkor nemcsak pontosabb az edzés kivetelezése(ezáltal csökken a sérülésveszély), hanem a kardió edzésünk akár 100%-a zsírégető zónában tudjuk végrehajtani, holidő nélkül.

 

Edzés alatt
Az edzés felvétele alatt a következő információk kerülnek megjelenítésre.

 • Jelenlegi pulzusszáma. HEART RATE (Pulzusszám)
 • Az edzésszakasz közben elégett kalóriák. CALORIES (Kalóriák)
 • Az edzésszakasz időtartama DURATION (Időtartam)
 • A pontos idő. TIME OF DAY (Pontos idő)
 • Fitness (Állóképesség) (a szív jel a vonal jobboldalán van) Jelenlegi pulzusszáma. Ön egy állóképesség fejlesztő zónában edz.

 

EDZÉS UTÁN
Edzés összefoglaló
A Polar FT7 mindegyik edzésszakasz után megjelenít egy edzés összefoglalót:

 • Az edzésszakasz időtartama DURATION (Időtartam)
 • Az elégetett kalóriák mennyisége az edzésszakasz közben. CALORIES (Kalóriák)
 • Az átlagos pulzusszám az edzésszakasz közben AVERAGE (Átlagérték)
 • MAXIMUM (Maximális) A maximális pulzusszám az edzésszakasz közben
 • A zsírégetési zónában eltöltött idő FAT BURN (Zsírégetés)
 • Az állóképesség fejlesztési zónában eltöltött idő FITNESS (Állóképesség)

 

Számítógép kapcsolat
Hosszú távú követés érdekében edzésfájljait a polarpersonaltrainer.com webszolgáltatás webhelyén tárolja. Itt részletes információkat találhat edzésadatairól és jobban megértheti az edzésfolyamatot. Az óráról a számítógépre 2 módon vihetjük át az adatokat:
 • Manuálisan begépeljük az edzek befejeztév
 • A Polar FlowLink segítségével könnyen átviheti az edzésfájlokat a webszolgáltatáshoz. Az edzésadatait manuálisan is átviheti a polarpersonaltrainer.com webhelyre. A szoftver amit ehhez le kell tölteni a bal oldalon találhatja WebSync néven, de mindenképpen szükséges az adatáttöltéshez egy FlowLink interface, melyet a "Kapcsolódó kiegészítőknél" talál a lap alján. MAC és PC kompatibilis.
 
MIT nem tud az óra?

Az óránál csak egy felső pulzuslimitet lehet állítani és alsót nem, azaz nem tudjuk beírni, hogy edzésünkket pl. 120-142 pulzus közé szeretnénk aktiválni. Ha manuálisan mi szeretnénk beírni a kívánt pulzust és az edzés energiafelhasználását is szeretnénk tudni, akkor a POLAR FT40-es lesz a jó választás. Az óra amúgy a zsírégető alsú limitet 100-as pulzusra teszi.

 

KALÓRIAMÉRÉS ZSÍRÉGETŐ ZÓNÁBAN

Ezt csak a POLAR FT40, FT60, FT80 tudja.

 

OWN ZONE

Sokan ezen oldalt böngészik, hisz a régi POLAR F7-es órát szeretnék lecserlni. Az F7 OwnZone funkciója nem az edzés energiafelhasználását figyeli, hanem azt a pulzuszónát mondja meg egyénre szabva, ahol a keringési rendszerünk leggyorsabban fejlődik. Tehét az OWNZONE a keringésre hat, az EnergyPointer pedig az energiafelhasználást figyeli. OWNZONE-os órák: POLAR FT60 (49900Ft), FT80 (83900Ft), RS100 (28900Ft), RS300x (35900Ft), CS300 (39900Ft), és a felső kategóriaás sportórák: CS400, CS500, CS600x, RS400, RS800cx.

 

 


POLAR Smart Coaching azaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről.

POLAR órák legfőbb megkülönböztetése más pulzusmérő óráktól, hogy vannak bennük edzés segítő funkciók, melyek a kalóriaméréstől egészen a túledzettség mérésére szolgálnak. Kis ikonokkal teszük könnyebbé, jobban átláthatóbbá az órák edzést segítő funkcióit. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehet segítségére a Smart Coaching funkció és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

 

Ha a POLAR órát szeretnél, az óratípus leírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést segítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a POLAR órák.


 

AUTOMATA PULZUSZÓNA

 

polar_energypointerEnergyPointer
Segítséget nyújt abban, hogy gyorsabban formába lendüljön. Ha célja az edzettségi szint fejlesztése, vagy a zsírégetés, az egyszerűen használható Energy Pointer funkció vizuálisan megjeleníti az edzései hatásait, hogy Ön arra koncentrálhasson, amit el szeretne érni.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR FT7POLAR FT40Polar Loop

  


 

VISSZAJELZÉS

 

polar_smart_calories

SMART CALORIES- Intelligens kalóriaszámláló
A Smart Calories (régebben OwnCal) a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500CS600x, RS100, RS300x , RS400,  RS800cx,  FT4, POLAR FT7 , POLAR FT40FT60, POLAR FT80, RCX5POLAR RCX3POLAR RC3Polar LoopPOLAR V800POLAR M400

 

polar_training_load

TRAINING LOAD- Edzés terhelés
Az Edzés terhelés funkció segít megtalálni a pihenés és edzés között a tökéletes egyensúlyt. Az edzési nehézség státuszát a polarpersonaltrainer.com oldalon találja meg. Itt egy szempillantás alatt áttekintheti az egyes napok edzésterhelését, és információkat kap arra vonatkozóan, hogy mikor tartson pihenőnapokat, és a fejlődés fenntartása érdekében melyik napokon eddzen keményebben.

Óratípusok, melyek tudják, de csak számítógépre kötve: POLAR RC3POLAR RCX3RCX5CS500CS600xRS300x, RS800cx  POLAR FT7POLAR FT40FT60POLAR V800

Ha többet szeretnél ezen funkcióról tudni látogass el ide.

 


 

HA A SMART COACHNIG funkciókról mindent tudni szeretnél, katt ide!

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák