Polar

POLAR FT2 red

PO-90042858

A Fitnesz kategória belépő modellje. Az első POLAR, ami már kódolt jeladóval jön. Előnye nagy számkijelzése, hátránya, hogy egy gombos.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

18 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

 

POLAR FT2 PULZUSMÉRŐ ÓRA

 


 

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA 100% -ban ELSZÁMOLHATÓ!

•Ezen termékeket boltunkban fizethetik egészségpénztári kártyával direktbe.

• Bankkártyával/ utánvéttel/ előre utalással is elszámolható. Ekkor szükség lesz rendelésnél az Egészségpénztár nevére és a tagi kódra, melyet a megjegyzés rovatba írhat, s ekkor a kiküldött számlát Ön küldi tovább a pénztárnak, mely ezután jóváírja az összeget a civil számláján.

 


 

 

A Polar FT2 mellkaspántja már kódolt, de még nem cserélhető elemes. Amit szeretünk benne, hogy nagy a számkijelzése, hátránya azonban, hogy 1 gombos, így a gomb lenyomásának  hosszával tudjuk variálni a kívánt funkciót. Van már benne dátum, és működik a hét napjainak kijelzése is. Ezt az órát azoknak szoktam ajánlani, akik keresnek a már meglévő kerékpáros órájuk mellé egy alkalmi karórát, amit esetleg futó edzésekhez is fel tudnak venni.

Az óra számkijelzése nagy, de egyszerre 1 funkciót tud megjeleníteni, s mivel 1 gombja van, így egy automatikus léptetés van az adatok közt, azaz látjuk a PULZUST, Stoppert, Pontos időt, s ezeket váltogatja az óra. Amennyiben megadunk neki egy pulzuscélzónát, úgy villogással és folyamatos csipogással jelzi, ha kiléptünk a kívánt pulzustartományból.

 

Miben különbözik az FT1 és az FT2 óra?

  • Színében
  • Automatikus életkor alapú célzóna

Mit tud az automata életrkor alapú célzóna?

Annak érdekében, hogy az edzést biztonságos és hatékony legyen, a pulzusmérő meghatározza a Ön szívritmus célzóna határértékek (220 mínusz az életkor). A határértékeket a pulzusszám (bpm), százalékban (%) a maximális pulzusszám vagy a szívritmus tartaléka (% HRR). Lásd még a maximális oxigén felvétel (VO2max) és Manuális célzóna. Magyarul egy kivonásos számítás miatt kér el a POLAR + 3200Ft-ért. 
Amit nem tud: több pulzuszóna, visszaszámláló, köridők, grafikus számítógépre letöltés, OWN ZONE, százalékos pulzusmérés.

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák