Polar

POLAR CS200cad new

PO-90034033

A POLAR CS200-as bringás kompjúter, pedálfordulatmérővel. Textil kódolt pulzusmérő és több edzés memória mellett sok hasznos funkcióval.

41 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

POLAR CS200CAD

BRINGÁS PULZUSMÉRŐ ÓRA PEDÁLFORDULAT ÉS SEBESSÉGMÉRŐVEL

Eddig 5 modellt jelent meg a Polar CS sorozatból: CS100, CS200, CS300. (2007. májustól CS400 és CS600 is megjelenik). 2008 augusztusától a CS200 szine megváltozott ezüstre, és piros gombja is ezüst színt kapott.

Ami közös mindháromban, azok a kerékpáros funkciók (pill., átl., és max. sebesség, távolság, össztávosság, 2 kerékátmérő tárolása).

A CS200 az első kerékpáros óra, mellyel már pedálfordulat- orientált edzést is lehet végezni. A CS200CAD-hoz alapból jár már a pedálfordulatmérő. Mindhárom órához CS sebesség mérő tartozik, mely vezeték nélküli, előnye, hogy nem sérülékeny, vízálló, MTB és országúti villára is könnyen felrakható. Hátránya, hogy 40-60 000 km-ként újra kell cserélni, mivel bonthatatlan.

polar_cs200_a

A CS széria már a legújabb WaerLink+ textil kódolt mellkaspánttal van ellátva, így nem zavarja be a jeleket a mellettünk edző társunk. Beállítható rajtuk automata start/stop funkció, a pulzuscélzónák - hang és vizuális jelzéssel is kontroll alatt tartanak. Ami személy szerint a legjobban tetszett az órákban az a ZonePointer funkció, ami vizuálisan kijelzi a pulzuscélzónába elhelyezkedő pillanatnyi pulzust. Ez azért hasznos, mert nem kell tekerés közben számokat

olvasgatni, csak odales az ember és látja, hogy a pulzuscélzónába éppen hol tart. Beállítható scrollos kijelző, itt minden egyes adat 15sec-ig megjelenik, majd gördül a következő A CS200CAD-nél egy egy automata körszámláló is bekapcsolható, így például, ha 24 órás versenyen beírjuk egy kör hosszát, akkor az automatikusan számlálja a köröket.

POLAR Smart Coaching azaz beépített edző funkciói. Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

POLAR Smart Coachingazaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

 

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehetnek segítségére a Smart Coaching funkciók és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

Ha a POLAR órát szeretnél, az óra termékleírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést megsegítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a termékoldalon.

 

 

 

polar_ownzone

OwnZone
Az edzettségi szint fejlesztéséhez szükséges megfelelő intenzitás meghatározása igazi kihívást jelenthet. Az OwnZone használatával biztos lehet benne, hogy olyan intenzitással edz, ami fejleszti aerob edzettségi szintjét, mivel a funkció a pulzus-célzónát teste aktuális fiziológiai állapotához állítja be.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR FT60, POLAR FT80, RS100, RS300X, RS400, RS800cx, CS200, CS300, CS500, CS600x, RCX5, RCX3

 

polar_smart_calories

Intelligens kalóriaszámláló
Az OwnCal a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500, CS600x, RS100, RS300x, RS400, RS800cx, FT4, FT7, FT40, FT60, FT80, RCX5, RCX3, RC3

 

polar_training_load

Edzési nehézség
Az Edzési nehézség funkció segít megtalálni a pihenés és edzés között a tökéletes egyensúlyt. Az edzési nehézség státuszát a polarpersonaltrainer.com oldalon találja meg. Itt egy szempillantás alatt áttekintheti az egyes napok edzésterhelését, és információkat kap arra vonatkozóan, hogy mikor tartson pihenőnapokat, és a fejlődés fenntartása érdekében melyik napokon eddzen keményebben.

Óratípusok, melyek tudják, de csak számítógépre kötve: POLAR RC3, RCX3, RCX5, CS200cad, CS500, CS600x, RS300x, RS800cx, FT7, FT40, FT60.

 

Nyitva tartás

hétfő zárva
kedd zárva
szerda zárva
csütörtök zárva
péntek zárva
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák