Polar

POLAR CS100 New

PO-90034018

A POLAR CS100 pulzusmérő kompjúter a POLAR alap órája. 50 köridő, kiegészíthető pedálfordulatmérővel, vezeték nélküli csatlakozás, automata start-stop funkció.

29 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

MEGSZŰNT TERMÉK! VÁLASSZON A HASONLÓ TERMÉKEK KÍNÁLATÁBÓL!

POLAR CS100N

 

2005-ben jelent meg a Polar S150-et felváltó Polar CS100-as. Ez volt az első POLAR computer, azaz nem karóra. A CS100-as testére a CS200-as volt, majd 2009-ben megjelent a Polar CS100 new, melynél egy gombváltás történt, hiszen az eredeti piros színű gombokat az UVB sugárzás gyorsan öregítette. 2013 március végén szűnt meg végleg a Polar CS100-as, melynek átlagosnak mondható 8 év élettratama volt a POLAR-nál.

A Polar a computereket csak a felső kategóriában tartotta meg: Polar CS500+ és POLAR CS600X. A kerékpáros óra, ami felváltja rengeteg dologgal tud többet:

  • Számítógépre letölthető (PC vagy MAC)
  • Edzésterv feltölthető rá
  • Állóképességi edzéstervező kompatibilis
  • Több sportprofillal rendelkezik
  • Kapcsolható hozzá: bringás sebesség, pedálfordulatmérő, G5 GPS vagy S3+ futósebességmérő
  • G5 GPS-el használva tudjuk a szintemelkedést, magasságot, bejárt útvonalat is
  • Kijelzőjét lehet nagyítani
  • Az óra és a kiegészítők kapcsolata nem 5KHz-es, hanem 2,4GHz-es full interferenciamentes

Kétféle Polar órát ajánlunk ezen óra helyett a POLAr RC3 és a POLAR RCX3 órákat, több kivitel közöl lehet válogatni, mi a bringásoknak való csomagokhoz visszünk el, ha ide kattansz!

 


 

A CS100 N betűje jelzi azt, hogy New, azaz ezüst színű gombokkal van tunningolva.

polar_zerge

 

_0000887

 

Új generációs pulzusmérő a CS széria, azaz Cycling Sport. A finn Polar cég tovább szakosítja óráit, az S szériáról leválik a futás és kerékpáros óra. Erre azért volt nagy szükség, mivel mindkét sportág órái egyre precízebb csak nekik kifejlesztett órákat szerettek volna. Az S szériánál megmarad az átjárás a két sportág között.

 

CS100 Kódolt T31C mellkaspánttal van ellátva (kivéve a CS100b-t amihez nem jár egyedüli polarként mellkaspánt). Beállítható rajta automata start/stop funkció, a pulzuscélzónák - hang és vizuális jelzéssel is kontroll alatt tartanak. Ami személy szerint a legjobban tetszett az órákban az a ZonePointer funkció, ami vizuálisan kijelzi a pulzuscélzónába elhelyezkedo pillanatnyi pulzust

Ez azért hasznos, mert nem kell tekerés közben számokat olvasgatni, csak odales az ember s látja, hogy a pulzuscélzónába éppen hol tart. Beállítható scrollos kijelzo, itt minden egyes adat 15sec-ig megjelenik, majd gördül a következo adatra. A kalóriamérés és az egyéni lógó betöltése már széria a Polar óráknál. Egy automata körszámláló is bekapcsolható, így ha pl.: 24 órás versenyen, ha beírjuk körhosszt, akkor automatikusan számlálja.

 

S mivel tud kevesebbet, mint CS200N-as testvére?

-T31C mellkaspánt jár hozzá, WearLink+ helyett

-memóriája egy edzés, míg CS200N 7 edzésfile

-nem tud pedállfordulatorientált edzést

-nem tölthető le az óra szgépre a weblink szoftverrel

polar_cs100_a

 

 

POLAR Smart Coaching azaz beépített edző funkciói. Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

POLAR Smart Coachingazaz beépített edző funkciói.

Igen ettől nagy máig a POLAR, hisz nemcsak egyszerű pulzusmérő órákat gyártanak, hanem edzésprogramokat, intenzitási szinteket, edzettségi szintek létrehozását is beépítették az óráikba, így a megfelelő óra kiválasztása után céljaidat könnyebben elérheted.

 

SMART

COACHING

since 1977

 

smart_coaching_landing_intro_moodA Polar egyedülálló Smart Coaching funkciói maximális segítséget nyújtanak az edzésprogram létrehozásában és hasznos visszajelzéseket biztosítanak a fejlődéséről. Tudjon hát meg többet arról, hogy hogyan lehetnek segítségére a Smart Coaching funkciók és fedezze fel, hogy melyik funkció felel meg leginkább igényeinek.

Ha a POLAR órát szeretnél, az óra termékleírása után találsz egy kis összefoglalót az adott POLAR termék edzést megsegítő funkcióival, keresd a kis piros ikonokat a termékoldalon.

 

 

 

polar_ownzone

OwnZone
Az edzettségi szint fejlesztéséhez szükséges megfelelő intenzitás meghatározása igazi kihívást jelenthet. Az OwnZone használatával biztos lehet benne, hogy olyan intenzitással edz, ami fejleszti aerob edzettségi szintjét, mivel a funkció a pulzus-célzónát teste aktuális fiziológiai állapotához állítja be.

ÓRA típusok, melyek ezt tudják: POLAR FT60, POLAR FT80, RS100, RS300X, RS400, RS800cx, CS200, CS300, CS500, CS600x, RCX5, RCX3

 

polar_smart_calories

Intelligens kalóriaszámláló
Az OwnCal a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki. 
Óratípusok, melyek tudják: POLAR CS100, CS200, CS300, CS500, CS600x, RS100, RS300x, RS400, RS800cx, FT4, FT7, FT40, FT60, FT80, RCX5, RCX3, RC3

 

Nyitva tartás

hétfő zárva
kedd zárva
szerda zárva
csütörtök zárva
péntek zárva
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák