Polar

POLAR Balance mérleg fekete

91055255

A Polar Balance súlykezelő szolgáltatás és egy Polar csuklópántos aktivitáskövető készülék segítségével személyre szabott segítséget kaphat testsúlya csökkentéséhez vagy szinten tartásához.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

29 900 Ft

27 800 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Kosárba
A termék nincs boltunkban. Amennyiben megrendeli 4-7 munkanapon belül beszerezzük Önnek.
vissza a termékekhez

POLAR Balance mérleg

 

A Polar Balance súlykezelő szolgáltatás és egy Polar órával/ karkötővel* segítségével személyre szabott segítséget kaphat testsúlya csökkentéséhez vagy szinten tartásához. A szolgáltatásnak a Polar Flow mobil alkalmazás is részét képezi.

 

POLAR BALANCE MÉRLEG 

Testsúlya leméréséhez lépjen rá a Polar Balance mérlegre, majd szinkronizálja súlyát a kompatibilis polar órával/karkötővel*. Amint szinkronizálja a Polar Flow alkalmazással az órát/ karkötőt*, automatikusan megjelennek a mért adatok a felületen.

 

FONTOS

A mérleg önmagában csak hagyományos mérlegként használható. A mért adatok letöltése, nyomonkövetése viszont csak Polar órával/ karkötővel* használható.

 

AKTIVITÁSKÖVETŐ POLAR KÉSZÜLÉKEK

Kapjon személyre szabott aktivitási célokat jelenlegi célsúlya alapján a Polar Balance súlykezelési szolgáltatástól Polar csuklópántos készülékén. A készülék segítségével bármikor ellenőrizheti, mennyire telt aktívan a napja, és mennyi aktivitás szükséges a napi cél eléréséhez.

 

*KOMPATIBILIS

  • POLAR A300
  • POLAR A360
  • POLAR A370
  • POLAR M400
  • POLAR M430
  • POLAR V800
  • POLAR LOOP
  • POLAR LOOP2

 

POLAR BALANCE SÚLYKEZELÉSI SZOLGÁLTATÁS 

A Polar Balance a Polar Flow web szolgáltatás részét képezi. Adjon meg egy célsúlyt, és kapjon napi aktivitási célokat és a cél eléréséhez szükséges kalóriacsökkentéssel kapcsolatos tanácsokat. Kapjon útmutatást az aktivitása és táplálkozása kiegyensúlyozásához, kövesse testsúlya változási trendjeit, és tekintse meg online testtömeg-indexét. Mindezt megtalálja a polar.com/flow oldalon.

 

POLAR FLOWSYNC SZOFTVER A Polar Flowsync szoftver lehetővé teszi, hogy szinkronizálja adatait a Polar készülék és számítógépén a Flow webes szolgáltatás között. Menjen a flow.polar.com/start oldalra a FlowSync szoftver letöltéséz és telepítéséhez.

 

 POLAR FLOW ALKALMAZÁS (IOS ÉS ANDROID) Nézze meg aktivitását és előrehaladását egy szempillantás alatt, közvetlenül a telefonján. A Flow alkalmazás vezeték nélkül szinkronizálja aktivitási és súlyadatait a Polar Balance súlykezelési szolgáltatással. Töltse le az App StoreSM-ból vagy a Google PlayTM-ről.

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák