Garmin

Garmin VÍVOsmart slate small

010-01317-05

Mozgásaktivitásos karkötő opciós pulzusméréssel. Okostelefonos értesítések megjelennek. Elegáns, de nehezen olvasható

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

54 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

 

GARMIN VÍVOSMART

 

 

Activity Tracker Plus intelligens értesítések

 

  • Megjeleníti lépésszámot, kalóriát, távolságot és a pontos időt
  • Rezeg, ha hívás, SMS, e-mail érkezik az okostelefonunkra, s megjeleníti az üzenet első részét
  • Érintőképernyős kezelés és TAPP, azaz kis ráütésre funkcióváltás
  • Inaktivitás jelzés (1 óra inaktivitás után jelzés negyed óránként)
  • Kívánt cél eléréséhez szükséges (lépésszám vagy kalória) beállítható

 

 

Érintsd meg a statisztikákhoz


A vívosmart karpánt érintőképernyős, OLED kijelzőjén megjelenik a napi lépésszámunk, elégetett kalória, megtett távunk, pontos idő és a napi lépéscélt is.
A vívosmart automatikusan szinkronizálja az adatokat a Garmin Connect ™ szoftverre, ami egy online fitnesz közösség, ha használja az ingyenes alkalmazást a kompatibilis Bluetooth-on telefonnal. Így számítógépről és telefonról is szinkronizálható ugyanabba a programba a vívosmart, s ráadásul minden Garmin eszköz is ugyanezt a szoftvert használja. A program magyar nyelvű is.


 
Okostelefonról értesítés kijelzés


A vívosmart megjeleníti az értesítéseket napközben. Minden alkalommal, amikor kap egy sms-t, e-mail-t, vagy hívást kap egy kompatibilis okostelefonról a vívosmart finoman rezeg és automatikusan megjeleníti az adatokat. Kiírja ki keresi, facebook értesítéseket, SMS-ek, e-mailek, traffipax infók, minden olyan adat, mely eddig a telefon zárolt telefon képernyőjén jelent meg.


 
Pontos idő és Ideje mozdulni funkció


Kutatások azt mutatják, hosszan tartó inaktivitás, mint az egyhelyben ülés, csökkenti a szervezet zsírégető enzim termelését. Így inaktivitáskor jelez az óra, hogy ideje mozdulni egy kicsit, ami lehet akár egy 3 perces telefonálás közbeni lépcsőzés vagy séta is.
Hétköznap a munkahelyen az ember elveszíti hamar időérzékét, s a vívosmart emlékezteti vibrálással, hogy ideje mozogni. Lehet, hogy elveszíti az időérzékét, de vívosmart emlékszik. 1 óra után inaktivitás vívosmart vibrál, hogy tudd, hogy itt az ideje mozogni. Pár perc séta és visszaáll a rend, az inaktivitás jelző visszavonul, szervezetünk újra friss lesz.


 


24/7 viselethez


A vívosmart egész napi viseletre lett kifejlesztve, azaz 24 óra a hét minden napján (24/7). A karkötő 7 napig működik egy feltöltéssel, töltési ideje 40 perc hetente, a karkötő vízálló, így nemcsak fürdést, elázást, hanem az úszásra is el tud kísérni
A karkötőben a vibrációs jelzés ébresztőre is szolgál. Így párunk nem ébred fel ébresztőnkre, ha korábban ébredünk. A vívomart csakúgy, mint a VIVOfit kistesója az alvásunk is monitorozza. Vagy manuálisan mondjuk meg az órának a fekvési és ébredési időt, vagy beállítunk egy trendet, amit ezután jóvá kell naponta hagynunk. Az alvásidő kijelzése mellett a mélyalvási fázisokat is rögzíti az karkötő. Heti, havi trendeket is jól láthatjuk a programból.
 


Személyre szabott napi cél


A vívosmart megtanulja a jelenlegi aktivitási szinted, azaz a átlagos napi lépésszámod, majd hozzárendel egy elérhető, de már magasabb napi cél. Így fokozatosan segít egy aktívabb életmód elérésében. A Garmin Connect, ingyenes online közösség, akkor lehet keresni a virtuális jelvényeket, melyek szintén motivációt adnak, s megmutatják a fejlődésünk, hisz halmozottan mutatja a megtett lépésszámunk.


 

Kapcsolatban


A vívosmart automatikusan szinkronizál a csatlakoztatott Bluetooth mobilkészülékeddel, amikor egy cél teljesül.
A Garmin Connect segítségével nyomon követhető a fejlődés, a virtuális jelvények extra motivációt adnak. Ön is csatlakozhat az online kihívásokhoz, sőt léte is hozhatunk kis csoportokat, s versenyezhetünk kalória, lépésszám, vagy pulzusmérő használatával edzéstípusokban is.

 

connect.garmin.com online weboldal számítógépről és okostelefonról is elérhető


 
Maradj mozgásban


Ha készen állsz, hogy tovább lépj a napi lépésszámokon, akkor a vívosmart fejleszthető pulzusmérővel és kerékpáros sebességmérővel is. Ekkor az aktivitást edzésként kezeli az óra. Pulzusmérő használatával 5 pulzus-zóna állítható be, melyet látunk edzés közben is.  
A részletes kalória követésre létrehozhatunk egy fiókot MyFitnessPal és összekapcsolhatjuk azt a Garmin Connect fiókunkkal. Ez lehetővé teszi, hogy összehasonlítsuk a bevitt és a leadott kalóriaszámunkat.


 
Show Your True Colors  


A vívosmart 2 méretben és 5 színben 2 felszereltségben áll rendelkezésre - small (5,0-6,8 "/ 127-172 mm) és large (6,1-8,7" / 155-221 mm). Méretválasztáshoz kérjük használa a MÉRETSEGÍTSÉG adatlapunkat, amit kinyomtatás és körbevágás után eldönthetjük melyik lesz számunkra megfelelő.

A színválaszték Magyarországon elég kényes kérdés. Úgy gondoljuk nem tartunk minden színből és méretből és csomagból, hiszen így 20 féle terméket kellene tárolnunk. Ha valaki mégis a más színt és méretet szeretne rendelni, úgy megadom a rendeléshez a kimaradt színű és méretű karkötők rendelési lapját. Ezen színek és méretek átfutási ideje 3-5 hét lesz.
 

Black                Slate                Blue                Purple                Berry

 

Tehát ezen színek és méretek átfutási ideje 3-5 hét lesz. Boltunkban a fekete small és black karkötő mellett a berry smallt-t tartjuk folyamatosan készleten

 

 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök zárva
péntek zárva
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák