Garmin

GARMIN vívomove HR Sport Rose Gold

010-01850-22

Női Sport vivomove csuklós pulzusmérő és aktivitásmérő okosóra

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

64 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Kosárba
A termék most van a boltban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a következő munkanapon indítjuk.
vissza a termékekhez

GARMIN VÍVOMOVE HR women

analóg aktivitásmérő és pulzusmérő óra

 

  • Napi aktivitás közben is folyamatos pulzusmonitorozás az Elevate™ csuklón mérő technológiával
  • Az egész napos viselet és pulzus figyelés segít több funkció használatában, mint például a stressz szint figyelés és pihenés időzítő
  • A fitnesz funkciók közé tartozik a VO2max becslés illetve a fitnesz kör becslés. Így látható edzéseink milyen pozitív hatással vannak szervezetünkre.
  • A napi aktivitásmérésnél a lépésszámolás, kalóriamérés és a pulzuzsmérés is beletartozik.
  • Okostelefonnal használva edzéseink automatikusan feltöltődnek a bejövő hívások, értesítések pedig kényelmet adnak napközben és edzés alatt is. Az órán keresztül a telefon keresztüli zenevezérlés, léptetés, hangerő is kezelhető.
  • Az óra akkumulátoros, tehát tölthető, így 5 napot tud napi aktivitásméréssel, s 2 hetet óra üzemmódban.
  • Az órában nincs GPS, nem tud sebességet/ tempót és távolságot mérni. Nem lehet külső szenzorral (kerépáros sebesség vagy pedálfordulatmérővel, hőmérővel, futósebeségmérővel, pulzusmérő mellkaspánttal, okoslámpákkal, sportkamerával) fejleszteni.

 

A Garmin első hybrid órája, mely érintőképernyőt is és analóg kijelzőt is használ egyszerre. Így analóg láthatjuk a pontos időt, s digitálisan a bejövő üzeneteket, pulzust, lépéssszámot, menürendszert. Mindamellett az óra a stressz szint méréssel is segít átlátni a napunk történéseit a szervezetünk szemszögéből.

 

EGYEDISÉG


A hybrid kijelző nem mindennapi érdekesség. Az analóg pontos idő jelzés eleganciája és az érintőképernyős, okostelefonkompatibilis képernyő egyben, pedig a jövő. Az okosképernyő csak akkor jelenik meg, ha az órát magunk elé emeljük. A másodpercmutató elmozdul, hogy a képernyőnek ne legyen útjában. Amennyiben az óra menürendszerében dolgozunk a kis és nagymutatók is kimennek az okosképernyő elöl. 

 

DIVAT ÉS TUDÁS


Az óra funkcionalitása kifinomult a garminnál. A napi aktivitásmérés már a legmagasabb szintű, s emellé a folyamatos csuklóról mért pulzust is láthatjuk azonnal vagy utólag is. Az emelt szinthez tartozik a mélyalvás konkrát ideje, illetve a megmászott emeleteket a barométer számolja, hogy izmaid is használatra bírd.

 

STRESSZ SZINT


Jelen világban kevesen vagyunk, akiknek nincs stressz az életébe. A Vívomove HR megmutatja mikor vagyunk a legnyugodtabbak, s mely időszakok terhelnek meg. Bizonyos stressz szintnél pihenési időzítőt is indíthatunk, ahol akár légzőgyakorlatokkal is csökkenthetjük a feszültséget.

 

PULZUSMÉRÉS

A Vívomove HR csuklóról méri a pulzust a garmin álltal használt Elevate technológiával. Mellkaspánti pulzusmérővel nem bővíthető a Vívosmart 3, így csak csuklóról méri a pulzust. A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzó. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.

 

ÁLLÓKÉPESSÉG

Az állóképesség és a keringési rendszerünk egyenes arányban változik. Az állóképesség legjobb mérőeszköze a VO2max. Ez az adat nagyszerűen mutatja hol tartunk, s a sportosabb óráknak funkciója ennek becslése. Lehet terheléses vizsgálaton is pontosabb adatot adni, az óra árának feléért, de a trendeket látva megerősíthetjük magunkban az edzéseink fejlesztését szervezetünkre. A fintnesz kor egy új és talán hézköznapibb adat lehet számunkra, ahol a keringési rendszerünk becsült kora és a tényleges életkorunk láthatjuk objektíven.

 

KIFINOMULT

A digitális kijelzőn jelenik meg minden bejövő értesítés legyen az bejövő hívás, e-mail, sms vagy alkalmazás visszajelzés. A napi aktivitásmérés és az edzéseink adatai automatukusan töültődnek át okostelefonunkon keresztül a Garmin Connect szoftverbe. A szoftver magyarnyelvű, s felhős alkalmazás, azaz bárhol megnyithatjuk telefonon vagy tableten, számítógépen.

 

MOVE IQ FUNKCIÓK


A napi aktivitásmérésbe minden lépésünk beletartozik. A vívomove HR okosóra visont amint felismeri, hogy mit csinálunk, automatikusan elindítja azt a tevékenységet, így azt jobba és külön is elemezhetjük. Így pontosabb és elemezhetőbb visszajelzésünk lesz az adott tevékenységünkről.

 

GARMIN KÖZÖSSÉG


A Garmin Connet egy online naplózórendszer, melyben elemezhetünk és tervezhetünk. Emellett egy olyan aktív közösség, ahol kihívásokat is elfogadhatok, versenyezhetek másokkal egyedi dolgokba. Létrehozhatok saját zárt avgy nyitott csoportokat. Az elért eredményeket könnyen megoszthatjuk, s mindezt a legfejlettebb Garmin Connect Mobile alkalmazással, ami Andrid, IOS és Windows rendszereken is fut magyar nyelven.

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák