Garmin

GARMIN VIVOfit2 PINK

010-01503-03

Napi aktivitást és alvást monitorozó karkötő. Telefon és Számítógép kompatibilis. Lépést, kalóriát, távolságot és alvásmélyeséget is mér.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

42 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

GARMIN VÍVOfit 2 aktív karkötő

  • Fitnesz karkötő, mely mutatja mennyit mozogsz naponta
  • A napi célokhoz képest mutatja a célhoz szükséges utat
  • Lépésszámok, távolságmérés, kalóriamérés és alvásmonitorozás
  • Automatikus szinkronizáció számítógéppel
  • Inaktivitásjelzés csipogással
  • Háttérvilágítás
  • Sport célokhoz fejleszhető utólag is pulzusmérő övvel, vagy megvehető egyből a Garmin VIVOfit2 HRM csomagban is a karkötő
  • Pulzusmérés üzemmódban stopper
  • Elemmel egy évig működik és természetesen vízálló
  • Tervezhető célok, mozgás monitorozás, elemzés és megosztás a connect.garmin oldalon

  

Bármiszinten is mozgunk a karkötő mutatja a napi lépés-számunk, ami meghatároz hosszútávon sokmindent. Szükségünk van a mozgásra, de napi ritmusunkba nehezen illesztjük bele, s nem mindenki szeret aktívan sportolni. Számukra is lehet egészséges az élet, s fontos, hogy lássuk mennyit teszünk meg naponta, hiszen, ha ezt látjuk akkor itt is lehetnek céljaink, amiket elérhetünk. Ha lustulnánk a karkötő emlékeztet, hogy ideje továbblépni.

 

SZEMÉLYRE SZABOTT NAPI CÉLOK

A VIVOfit2 megtanulja a napi aktivitásunkat és hozzárendel egyéni elérhető újjabb célt. Így fokozatosan magasabb szinte emel, ha ebben partnerek tudunk lenni. Virtuális jelvényeket lehet gyűjteni a connect.garmin online weboldalon, ahol láthatjuk edzésnaplózva mozgásainkat.

 

 

MUTATJA A PONTOS IDŐT ÉS A TOVÁBBLÉPÉST IS

Kutatások szerint a hosszantartó passzív lét csökkenti a szervezetben a zsírbontó enzimek termelését. Tehát, ha fordítva nézzük, akkor jobb a többször kis mozgás, amivel megtornásztatjuk magunk. Így, ha el is veszítjük időérzékünket, belefeledkezve a munkába a Vivofit jelzi, hogy ideje lemenni a büfébe persze nem a lifttel. Vörös sáv jelenik meg a kijelzőjén, ha túl sokat vagyunk egy helyben.

 

 

 

TARTSD MAGAD MOZGÁSBAN

A Vivofit2 nemcsak egy egészségmegörző életmódhoz használható, hiszen akár pulzusmérő övvel is fejleszthető ANT+ kódolású pulzusmérő pánt pedig már több telefonnal is kompatibilis. Ha mégis kedvet kaptunk, akkor a következő lépés már egy Garmin óra, melyhez már megvan a pántunk is, s teljes lesz a szettünk egy sportcél eléréséhez is. Pulzusmérő üzemmódban megjelenik már a stopper is (Vivofit1-nél még nem volt) Saját versenyeket is vívhatunk, a közösségben találhatunk edző és versenypartnereket akár egy kalóriaégetéshez is. Ehhez a myfitnesspal.com alkalmazás is segít.

 

MINDIG BEKAPCSOLVA

A VIVOfit a nap 24 órájában aktív a hét minden napján. Elemmel működik majd 1 éven keresztül, majd ezt cserélhetjük. A mozgásokkal már talán tisztában vagyunk, de mi a helyzet az alvással? 

Állítsuk be, hogy ágyba kerülünk, s a Vivofit figyelemmel kíséri az alvásunkat is. Nemcsak az alvásidőt tárolja, hanem azt is hogy mennyire volt aktív az alvásunk. Mindezt rögzíti, s az edzésnaplónkban láthatjuk mennyit jelent egy jó alvás. A vivofit vízálló, így egy fürdés, zuhanyzás vagy egy bőrig ázás kutyasétáltatás közben sem tántorítja el.

A Vivofit2-ben már megjelent a csipogás és a háttérvilágítás is.

 

 

KAPCSOLATBAN

A Vivofit2 automatikusan összeszinkronizál a számítógépünkkel. Ehhez le sem kell vennünk a karkötőt, hiszen vezeték nélkül kommunikál 2,4GHz-es kódolt frekvencián. Ehhez a csomagban találunk egy Garmin USB Stick USB-s adaptert, ami szinkronizája a karkötőt a számítógéppel.  Ezután nemcsak a számítógépünkön elemezhetjük napjainkat, hanem a connet.garmin online edzésnaplót rátölthetjük okostelefonunkra is.

(Mivel a Microsoft megszüntette a Windows XP supportját, így a Garmin sem fejleszti a számítógépes kapcsolatát XP-re. Vista használata a Vista Business és a Vista Professional operációs rendszereken működnek, más VISTA rendszerben nem szavatolt. Windows 7 és Windows 8 operációs rendszeren fut a Garmin Express program. APPLE IOS 10.7 és attól újjabb operációs rendszerben szintén használható.

 

 

 

 

 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák