Garmin

GARMIN VIVOfit junior Lava

010-01634-00

Napi aktivitást és alvást monitorozó karkötő GYEREKEKNEK. Szűlő-telefonkompatibilis. Lésések, alvás és ...

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

24 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

GARMIN VÍVOfit JR. aktivitásmérő okoskarkötő

Akciós ár: 24 900 Ft (Eredeti ár: 27 900 Ft)

  • Divatos és kényelmes karkötő gyerekeknek, melyet vízben is használhatnak
  • Napi aktivitásmérőként számolja napközben a lépéseket, éjjel pedig monitorozza az alvásuk, de akár egy óránkénti rutintevékenység is beállítható rajta.
  • A lényeg az, hogy a gyerek mozogjon, okostelefonra letöltve kalandjáték közben gyűjthetőek be a díjjak, s természetesen látható a mozgáselosztás óránkénti bontásban is
  • A motiváció a virtuális érmek begyűjtése is lesz
  • 1 éves elemidő, mely cserélhető természetesen
  • Karperec szerű rugalmas rögzítés, azaz nincs csatt, bujtató.

A Garmin elsőként gondolt a gyerekekre, s összeköti a jelen világot a sokszor általuk élt virtuális világgal. Mozgásra ösztönzi a gyereket, s mindent mozgást objektíven láthatunk a telefonon. A díjjakért a Garmin vívofit Jr. APP-ban meg kell küzdeni, s ahhoz lépésekkel (lépések itt a napi lépésszámot jelentik) lehet hozzáférni.

 

 

 

KÉNYELMES ÉS ELLENÁLLÓ

Mivel egy rugalmas karperecről van szó, nincs csatt, ami kiold, leesik, elhagyják. Amennyiben nő a gyerek, úgy bármikor vehető hozzá felnőtteknek szánt vívofit 3 karkötőrész is. Három színvariáció közül tudunk választani. A karperecben lehet úszni is, mivel vízálló. Működése elemes, így nem kell töltögeti, egy elemmel 1 évet biztosan használhatjuk a karkötőt.

 

 

 

 

SZÜLŐI SEGÍTSÉG

A vívofit junior tevékenységkövető karkötő a szülő telefonján futó Garmin Vívofit Junior APP/ szoftverrel  használható. Az APP több gyereket is képes kezelni, s láthatjuk naponként vagy heti összesítésekben a lépésszámokat és az alvásokat. A szinkronizáció automatikus. Megadhatóak elvárt lépésszámok is, melyért külön érmek gyűjthetőek. Az APP természetesen Apple® vagy Android® okostelefonján is használható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 NAPI TEENDŐK ÚJRATÖLTVE

 

A szülők beállíthatják az elvégzendő feladatokat az okostelefonos alkalmazásban, a gyerekek a csuklópántjukon láthatják, mit is kell tenniük. Ezeknek be lehet állítani az időzítését, mely lehet napi vagy heti ismétlődés is. Beállítható a telefonon keresztül időzítés is, hogy a gyerek láthassa  pl. öltözködésre/fogmosásra/ tanulásra szánt időből mennyi van még hátra.

 

EXTRA PONTOK

A vívofit jr. tevékenységkövető könnyeddé teszi a jutalmazást és a gyermekek motiválását. Amint a gyerekek elérik a 60 perces tevékenységi céljukat, érdekes információkat és egy mobiltelefonon játszható kalandot kapnak jutalmul, így ösztönözve őket a napi célok elérésére. A szülő által megadott feladatok elvégzéséért virtuális érméket kapnak, melyeket beválthatnak olyanokra, mint még 30 perc TV nézés vagy például egy picit hosszabb kimenő.

 

 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák