Garmin

GARMIN vívoactive 3 Acél óra, fehér szíjjal

010-01769-22

Intelligens óra nemcsak a sportban. Érintés nélkül is fizethetsz, minden bejövő értesítést kezelhetsz. 15 beépített sport vár, hogy optimálisan hasznád az órád

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

94 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Kosárba
A termék most van a boltban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a következő munkanapon indítjuk.
vissza a termékekhez

GARMIN VÍVOactive 3

A vívoactive órákat a garmin azoknak szánta, akik egy órát szeretnének a hétköznapi viseletre és a sportra is. A harmadik generációs Vívoactive már egy kiforrott óra lett ezen a téren.

 

 

  • Kristályüveges, acél keretes érintőképernyős óra. A Slate Grey óra kerete kapott egy PVD borítást, ami ellenállób az acélnál, emiatt drágább az óra.
  • Óra testraszabása a Connect IQ garmin ártuházból, ahol egyedi számlapok, alkalmazások és widgetek közül választhatunk.
  • Sportprofilos óra, ahol sportáganként állíthatjuk be az óra működését, képernyőjét és formátumait.
  • A csuklós pulzusmérés már a garminnál alap, de természetesen mellkaspánttal is bővíthetjük az órát.
  • Tesztjei közt megtalálható a VO2 MAX állóképességi mutató és a Fitnesz kor becslés is, valamint a stressz mérés
  • Okosóraként a bejövő hívásokat, e-maileket és sms-ket olvashatjuk, valamint elutasíthatjuk sablon sms-el. A tevékenységek feltöltése automatikus a connect garmin elemzőszoftverbe
  • A Live Track-el megoszthatjuk online épp merre járunk. De megkereshetjük az órával a telefonunk is, vagy fordítva.
  • Éljen az olyan kapcsolt szolgáltatásokkal³, mint az okos értesítések, automatikus tevékenység feltöltések a Garmin
  • Egy akkumulátor feltöltéssel 13 órát bír az óra GPS üzemmódban és 7 napot okosóra üzemmódban
  • GARMIN PAY, az első paypass-os fizetési mód, melyhez már bankkártya sem kell. Sajnos ez Magyarországon egyenlőre nem elérhető funkció Európában.

 

A vívoactive 3 okosóra nemcsak az edzések során segít, hétköznapi használatkor is nagyban megkönnyíti mindennapjainkat. Az óra menürendszere, applikációja és a számítógépes programja is magyar nyelvű, ezzel is úttörő a garmin a kiszolgálásban.

 

 

CONNECT IQ


Minden közép és felső kategóriás Garmin készülék már kompatibilis a Garmin IQ áruházzal, ahol ingyenesen tölthetünk le egyedi óraszámlakokat, kijelzőket, applikációkat és widgeteket. Ezen felül a Face IT garmin alkalmazásal egyedi óraszámlakokat is szerkeszthetünk saját fotóink segítségével. Ezzel egyedivé tehetjük óránkat a hétköznapokban és sport közben is. Mégnézhetjük az órán az AccuWeather alkalmazással az időjárást vagy a goggle naptárunkat is. Ha lakásunk Samsung SmartThings lámpákkal van felszerelve, akár azokat is vezérelhetjük otthonról vagy távolról is az órán keresztül.

 

PULZUSMÉRÉS

A Vívoactive 3 csuklóról méri a pulzust a garmin álltal használt Elevate technológiával. Mellkaspánti pulzusmérővel bővíthető a Vívoactive 3, utólag is.  A csuklós pulzusmérés perifériáról méri a pulzust, átvilágítva a bőrünk a karkötő hátulján lévő fénnyel, s veszi annak szenzora a véráramot. Így ez a technológia nem pontos, de kényelmes. A mellkaspánti pulzusmérők a szív elektromos jeleit veszik, s továbbítják az óráknak, így annak pontossága EKG. A csuklós pulzusmérés intervallumoknál és pulzusmegnyugvásoknál használható legkevésbé, illetve akkor, ha kezünkben tartunk, forgatunk valamit, pl evezőlapát, súlyzó. Ezzel kapcsolatban kis cikket olvashatsz oldalunkon ITT.

 

SPORTBAN NAGY


Minden sportprofilos óra egyedi számlapokkal, működésekkel, automatikákkal és formátumokkal használható a saját igényünk és beállításunk szerint. Persze vannak olyan sportágak is, ahol az óragyártó is kigondolt valamit. Ilyen például a súlyzós edzésekhez a pihenőidő vagy a síelésnél csak a lesiklást automatikusan rögzítő funkció is. Az úszás, kerékpár és a futás már alapsport ezen órákban.

 

KÉZREÁLLÓ


A színes érintőképernyő a Garmion Chroma Displayt kapta, mely a napfény hatására élesebbé és jobban olvashatóvá válik. Az értintőképernyő nem mindennapi, legyünk uszodában vagy a zuhany alatt, a Side Swipe gyors görgetésről nem kell lemondanunk. Beállítható az is, hogy a mutató vagy a hüvelyk újjunkkal szeretnénk mindent megtenni. Az óra számlapja ellenálló Corning® Gorilla® üveggel teszi ellenálló árává a Vívoactive 3-at.

 

EDZÉSEK SEGÍTSÉGGEL


Kétféle megoldása van a Garminnak arra, hogy terv szerint edzhess. A legegyszerűbb, ha letöltünk egy tervet, mely lehet futó, bringás vagy cardio is, s beállítjuk mikor kezdődhet az első edzés. De készíthetünk egyedi beállításokkal idő, táv, köridő keverékével szakaszokat, beállíthatunk sebességzónákat, pulzuszónákat is, majd a sportág kiválasztása után kezdődhet a visszaszámlálása a szakaszoknak betartásával. Az óra mutatja a szakaszokat, pihenőidőket, ismétléseket, szetteket.

 

 

JÓ VAGY


Az egész nap működő Elevate™ azaz csuklón mért szívritmusadatokkal az óra mebbecsüli a VO2 max értékünk és a fitnesz életkorunkat is megbecsüli. Így látható merre megyünk a sok edzés hatására, s menniyre vagyunk hatékonyak. Ezen kívül a HRV-t használja(szívfrekvencia-variabilitást) melyet a stressz-szintjének megjelenítésére használ. Mindezekn visszajelzés célja ugyanaz, lássuk meg mi okoz elmozdulást a szervezetünkben, s ezt használjuk jó irányba.

 

 

ONLINE VAGYOK


Edzés indításnál eldönthetem kivel osztom meg online a nyomvonalam, így otthonról is láthatóvá válik mikorr merre edzek. Edzésre is vihetjük telefonunk, s az órán olvashatjuk bringázás közben az üzeneteket, vagy láthatjuk ki keres, s ezt elutasíthatjuk sablon sms-el, vagy megállva fel is vehetjük a fontos hívásokat, így nem maradunk le semmiről. A csillagozott vagy VIP-es e-maileket is láthatjuk, s végigolvashatjuk. Nem kell folyton a telefont elővennünk egy egy pittyegéskor, elegendő, ha rápillantunk az órára, s eldöntjük merre tovább. Az óra az edzés végeztével az edzéseket is automatikusan feltölti a Connect Garmin felhő alapú edzésnaplónkba.

 

 

ELEMZÉS


Miután letöltöttük az edzésünk, s a minden napi aktivitásunk, elemezhetük azokat számos módon, készíthetünk egyéni összesítéseket, számontarthatjuk melyik cipőbe hány kilóméter van, de azt is, hogy a bringán lévő láncal mennyit szeretnénk tekerni. A tevékenységeinket megoszthatjuk másokkal, de hozzákapcsolhatjuk a STRAVA fiókunkhoz is automatikusan, így minden edzés automatikusan ott is megejelenik. Létrehozhatunk egyéni csoportokat vagy csatlakozhatunk másokhoz, s láthatjuk a csoport tagjai mennyit bírnak. A connect garmin applikáció és program valamint a Vívoactive 3 nyelvezete is magyarnyelvű, ezzel is könnyebbé téve annak használatát.

 

 

 

GARMIN PAY


A vívoactive 3 okosórára, melyre rátölthetünk pénzt VISA vagy Mastercard kártyánkról. Fizetésnél az első hordható eszközünk, mely Garmin Pay¹ érintés alapú funkcióval is rendelkezik. Ez a szolgáltatás Magyarországon és Európában egyenlőre nem érhető el.

 

 

 

 

 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák