Garmin

GARMIN VIRB videokamera

010-01088-00

Sport video kamera, hihetetlen funkciókkal. Garmin órákról vezérelhető. 16MP, ANT+ kompatibilis, microSD kártyával 64MB-ig bővíthető.

99 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

GARMIN VIRB VIDEOKAMERA

  

Valós 1080p HD akciókamera — Több élet, Több kamera, Több akció!

 

  • 1080p HD videó felvétel 16 megapixeles CMOS képfeldolgozó processzorral
  • Chroma™ kijelző: színes, nagy felbontású, segítségével könnyű a vezérlés, lejátszás és beállítás
  • Hosszan tartó, újratölthető lítium-ion akkumulátor, mellyel akár 3 órán át rögzíthet 1080p felbontásban
  • Gumírozott, ellenálló, vízhatlan (IPX7), aerodinamikus kialakítás

 

A VIRB egy valós HD 1080p felbontású akciókamera, mely ötvözi az ellenálló kialakítást a fejlett HD videó rögzítési funkciókkal és a könnyű kezelhetőséggel. Kezdve az 1.4” Chroma színes képernyővel, mely végig bekapcsolva marad, amíg a kamera be van kapcsolva, ugyanakkor rendkívül kis fogyasztású. Segítségével könnyedén beállíthatja a készüléket, visszajátszhatja a felvételeket úgy, hogy közben nem kell eltávolítania a kamerát a tartójáról. A felvétel megkezdéséhez mindössze a nagyméretű csúszkát szükséges előre tolni, majd a beépített akkumulátorral akár 3 órán át rögzíthet 1080p felbontásban. A fejlett technológiák között megtalálható a digitális képstabilizátor és a lencsetorzulás korrekció, így az elkészült felvétel még szebb lesz, akár annak szerkesztése előtt is.

 

Valós nagy felbontású felvételek

A VIRB valós HD 1080p felbontással rögzíti a videókat, így könnyedén újraélheti a kalandjait teljes valójukban, nagy kontraszttal és sértetlen részletezettséggel. A 1080p felbontású 30 képkocka/másodperces kristálytiszta felvételen túl lehetséges akár drámai lassítással, 120 képkocka/másodperccel is rögzíteni. Mindezt a WideVü lencsén keresztül a 16 megapixel CMOS érzékelő dolgozza fel a legmagasabb minőség érdekében. Többféle HD videó mód érhető el: 1080p@30fps, 960p@48fps, 720p@30/60fps, 848x480@120fps.

 

1.4" Chroma kijelző

Miért csak egy gombot nyomna meg reménykedve, hogy sikerült a felvétel, ha használhat beépített kijelzőt is a kép beállításához, előnézetéhez és visszajátszásához? Az 1.4" képátlójú képernyő a VIRBen a menübeállítások módosításához is használható. Ellenőrizze a beállítást a fotó előtt, válassza a lassított felvételt vagy váltson fotó vagy videó között. Mindig a kijelzőn van és a kijelző mindig ott van (minimális energiát használva).

 

Hosszú akkumulátoros üzemidő

A VIRB kategóriáján belül vezető kapacitású, 2000 mAh lítium-ion akkumulátorával akár 3 órán át rögzíthet 1080p felbontásban. Jó esély van rá, hogy ön hamarabb elfárad, minthogy az akkumulátor lemerülne. Feltölteni egyszerűen a számítógéphez vagy a fali töltőhöz csatlakoztatva lehet. Könnyedén kiterjesztheti a felvétel idejét, csak vigyen magával egy csereakkumulátort (külön vásárolható).

 

Kecses és egyszerűen használható

A VIRB egyszerű használhatóságot figyelembe véve lett tervezve a kamera oldalán található nagy, azonnali felvétel csúszkával. A csúsztatásnak és bekattintásnak köszönhetően biztosan tudja, hogy felvétel módban van akkor is, ha kesztyűt visel éppen. A kamera kialakítása egyszerre kecses és robusztus, így bármilyen környezetbe könnyen elhelyezhető.

 

Irányítsa távolról a VIRBet

A VIRB ANT+™ vezeték nélküli kapcsolaton keresztül az olyan Garmin készülékekkel vezérelhető, mint a Dakota 20, Oregon 450, Oregon 450t, Oregon 550, Oregon 550t, Rino 650, Rino 655t, eTrex 30, GPSMAP 62s, GPSMAP 62st, GPSMAP 62sc, GPSMAP 62sct, GPSMAP 78s, GPSMAP 78sc, fenix, quatix, tactix, Montana 600, Montana 650, Montana 650t, Oregon 600, Oregon 600t, Oregon 650, Oregon 650t, Astro 320, Edge 510, Edge 810, zumo 390LM. Később 2014-ben egy távirányítót is kiad a Garmin, mely ugyanezen az adatkapcsolaton keresztül működik, így a nem kell levennie kezét a kormányról és levennie a kamerát, hogy megállítsa, majd fényképeket készíthessen.

 

Digitális képstabilizátor és egyebek

A digitális képstabilizátornak köszönhetően a VIRB egy kis nyugalmat ad a döcögős felvételekhez, így lágyabb videókat oszthat meg ismerőseivel. A lencsetorzítás javításnak (LDC) még azelőtt javítja a felvételek minőségét, hogy azokat szerkeszteni kezdené.

 

Nagy felbontású fényképek

A VIRB egy nagy teljesítményű digitális fényképezőgép is egyben. Akár 16 megapixeles felvételeket készíthet LDC opcióval, melyek így még élesebbek, tisztábbak és kevésbé torzítottak lesznek. Fotózhat 16 megapixel, 12 megapixel vagy 8 megapixel felbontásban (kamerán található gombbal vagy távvezérléssel) vagy választhatja a sorozatfelvétel opciót, esetleg a Time Lapse módot számos időtartammal. Ezt mind a 16 megapixeles CMOS processzor dolgozza fel a nagy felbontás miatt.

 

Fényképezzen és videózzon egy időben

Ne hagyjon egy pillanatot sem elveszni a videóból, azért, mert éppen fotót készít. A VIRB segítségével könnyedén készíthet állóképeket a videó felvétel közben is. Egyszerűen nyomja meg a megfelelő gombot, vagy használja a távirányítót.

 

Könnyű szerkesztés

A VIRB Edit egy ingyenesen letölthető asztali szerkesztőprogram, mely újszerű és segít kihasználni a Garmin készülékek könnyed együttműködését. Például a VIRB Edit képes automatikusan felhasználni az adatokat egy Edge kerékpáros computerből, így ellátni a videót sebesség, pedálfordulat vagy éppen szívritmus adatokat adhat siklóernyős felvételeihez. Amint kész van a felvétellel, egyszerűen feltöltheti kedvenc megosztó oldalára és megmutathatja ismerőseinek.

 

Tartók

Széles kínálatból választhat tartót, így könnyedén rögzítheti a VIRBet szinte bárhol. Ívelt vagy lapos felületek, műszerfal, sisak vagy éppen kerékpárkormány, mindenhova van VIRB tartó. A tartókon található csuklók összekapcsolódnak, így nem csupán a szorítás rögzíti őket pozícióba, így még stabilabb rendszert alkot. Elérhető egy plusz adapter is, amivel számos egyéb gyártmányú tartóval használható a VIRB.

 

Opcionális búvártok

A VIRB azonnal vízálló a dobozból kivéve (IPX7¹ szabvány szerint). Mélyebb kalandokhoz és nagyobb nyomásállóságért használja az opcionális búvártokot, így a legnagyobb mélység akár 50 méter is lehet.

 

¹Vízbe merítés esetén a nyomásnak 30 percig áll ellen legfeljebb 1 méteres mélységig.

 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák