Garmin

GARMIN VECTOR 3 WATTMÉRŐ

010-01787-00

A Garmin kétoldalas wattmérése, mely mindkét pedállról méri az adatokat.

315 000 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Kosárba
A termék elfogyott. Boltunk utánarendelt több hete. Érkezése 1-4 hétre várható. Amint pontosat tudunk e-mailt küldünk a megrendelőknek.
vissza a termékekhez

GARMIN Vector™ 3 Kétoldalas wattmérő

 

 

Kétoldali pedál alapú wattmérő

  • Használata a legegyszerűbb, úgyanúgy fel kell szerelni, mint egy pedált, így gyorsan átrakható
  • Wattmérés, jobb-bal láb egyensúly, hajtási dinamika és pedálfordulatszám mérés
  • Garmin fejlesztés és integráció
  • Egyszerű kezelés Garmin Connect App-al
  • Akkumulátora 120 órát bír egy feltöltéssel

 

 

JÁTÉKRA FEL

A pedálba integrált teljesítménymérés ott mér, ahol a teljesítményed átadot a bringádnak. Megbízható és pontos adatokat szolgál az edzéseken és a versenyeken is. A wattmérővel minden körülmények közt objektív visszajelzést kapsz fejlődésedről, s a kerékpárra leadott wattszámaidból könnyű lesz kiszámolni az FTP köszöböd, ahol érdemes edzened. Minden résztáv ismétlésszáma rád lesz szabva, hiszen amint leesik a teljesítmény, azt látni fogod, nem úgy, mint a pulzusadatoknál. Így optimálisan edzhetsz, s hozhatod ki magadból a maximumot.

 

LÉPJ A KÖVETKEZŐ SZINTRE

A Garmin Vector 3 a jobb és bal lábas méréssel a legpontosabb wattmérő. Nemcsak a wattszámot és a pedálfordulatszámot, hanem a jobb-bal láb egyensúlyt és a hajtás dinamikát is elemezhetjük. Megtudhatjuk, hogy milyen meredekségnél érdemes kiállnunk a nyeregből, vagy mely üléspozició a legideálisabb, legenergiatakatékosabb. Minden adatot elemezhetünk, s láthatunk a Garmin kerékpáros GPS-in, ahol az EDGE sorozat 100%-ban kezeli és irányítja a Vectort.

 

 

KÖNNYŰ TELEPÍTÉS, FELSZERELÉS ÉS HASZNÁLAT

 

A garmin Vector 3S vagy 3-al egyszerű a dolgunk. Nincs külső érzékelő, ami letörhet. Csak le kell venni a régi pedálod, s egy 15-ös pedálkulccsak fel lehet tenni a Vector 3-at (vagy 3S-t). A rozsdamentes acél tengelyű Vector tartós, a kompozit pedáltesttel együtt hosszú élettartamra van tervezve. A rendszer előnye könnyű szerelhetősége, illetve bármilyen bringád lesz a jövőben, agy csak egyszerűen a téli bringán is teljesítményre edzel, nincs szükséged másra, csak egy pedálkulcsra. A pedál formája nem korlátoz semmiben, így a legjobb ergonómia miatt kényes helyzetekben sem érhet a pedál az aszfalra.

 

 

 

 

Part of Your Connected Bike

 

Get the most from your training by seamlessly pairing your Vector 3 with compatible Edge cycling computers, ANT+ or Bluetooth-enabled fitness devices1 — including compatible Forerunner ® and fēnix ® devices — and Garmin Connect Mobile app. Plus, you can easily update software with any of these devices.

You can also integrate post-ride analysis, data sharing, mapping, route planning and more with Garmin Connect™, Strava and TrainingPeaks. And use ANT+ connectivity to get stronger by pairing Vector 3 with TrainerRoad. With the TrainerRoad app, you’ll get personally scaled indoor workouts based on power from Vector 3. The indoor training system also has training plans that tell you exactly what to do to achieve your unique fitness and race goals. It’s structured training in its most sophisticated and guided form. 

 

TECHNIKAI INFÓK

 

Elem típusa: LR44/SR44 (x4)
Elem élettartama: 120 óra
Súly: 316 g
Kerékpáros súlya maximum: 105 kg
Pontosság: +/- 1.0%
Rendszer: Keo
Q-factor: 53 mm/55 mm a mellékelt távtartó alátétekkel
Stack height: 11.5 mm
Cornering clearance: 31.7"
Static friction: 1.9

Egyszerű kalibrálás
Állítható dokkolási erő
Garmin Connect™
Mérési hely: pedál tengely
kapcsolat: ANT+® and Bluetooth®

 
 
 
¹See specs to see data that can be viewed on compatible devices
WARNING: The maximum weight limit of the cyclist using the Vector system is 231 lbs (105 kg).. Cyclists over this weight limit risk personal injury and property damage.
The Bluetooth® word mark and logos are registered trademarks owned by Bluetooth SIG, Inc. and any use of such marks by Garmin is under license.

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök zárva
péntek zárva
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák