Garmin

Garmin nüvi 3590 LMT

010-00921-07

Autós GPS előre feltöltött Európa térképpel, mely élettartam frissítést is tartalmaz, ezen kívül FM forgalmi vevője is élettartam ...

129 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

 

GARMIN nüvi 3590 LMT

garmin_logo

 

Köszönhetően a Garmin Guidance 3.0 szolgáltatásnak, az INGYENESEN letölthető térképfrissítésnek és a fejlett sávinformációnak, a nüvi 3590LMT a legátfogóbb navigációs megoldást nyújtja a legkarcsúbb kivitelben 12,7 cm képátlóval.

Navigáció érintéssel

A nagy felbontású, 12,7 cm-es üveg érintőkijelzőn könnyedén vezérelhető a készülék. Csak érintse meg a Hova? pontot és válasszon a megjelenő kategóriákból, vagy használja ki a Guidance 3.0 funkcióival ellátott keresősávot. A készülék fordulóról-fordulóra irányító hangos utasításokkal vezeti el egészen a céljáig. Az előre betöltött térképen 3D domborzat, látványosságok és egyes helyeken épületek rajzai segítik a tájékozódást, útja során a legfontosabb POI pontok megjelenítése teszi könnyebbé a benzinkutak, bankok vagy éttermek megtalálását.

Kerülje el a forgalmi dugókat

Az INGYENES, készülék élettartamra szóló forgalmi információk szolgáltatásával a nüvi 3590LMT segít elkerülni a késéseket. A digitális 3D forgalmi információ minden 30 másodpercben vesz jelet (nem minden területen érhető el), így könnyedén elkerülheti az eseményeket.

INGYENES készülék élettartamra szóló térképfrissítések

Az ingyenes, internetről letölthető térképfrissítésekkel készüléke mindig a legfrissebb adatokkal fog rendelkezni. Akár évente 4 alkalommal aktualizálhatja a térképeit, POI pontjait és adatait az egyszerűen használható frissítőprogrammal.

Ismerje a sávot, mielőtt túl késő lenne

Nincs több találgatás a megfelelő sávval kapcsolatban. Egyes városi helyeken fotorealisztikus kereszteződés előnézet segíti a bonyolultabb csomópontoknál a tájékozódásban. Amint közeledik az autópálya kijárathoz vagy csomóponthoz, a nüvi 3590LMT osztott képernyős sávinformációs képre vált, így láthatja a kereszteződés képét az útja során, melynek köszönhetően már időben kiválaszthatja a szükséges sávot.

A navigáción túl

A pontról-pontra navigáció csak a kezdet. A nüvi 3490LMT microSD™ kártyafoglalatába számos egyéb adatkártyát tehet (például más kontinensek térképei). A készülék kezeli a cityXplorer™ városi tömegközlekedési térképeket, valamint egyedi hangokat, járműikonokat fogadhat. A beépített Bluetooth rendszerű kihangosítóval a telefon kézben tartása nélkül bonyolíthat hívásokat, így mind a két kezével foghatja a kormányt. Kettős irányultságú kijelzőjével vízszintes vagy függőleges állásban is használhatja. A "Hol vagyok?" vészhelyzeti kereső megmutatja az Ön pontos szélességi és hosszúsági koordinátáit, valamint jelzi a legközelebbi címet, kereszteződést, kórházat, rendőrséget és egyebeket. A fejlett "Kijáratok" funkció megmutatja a közelgő kihajtóknál elérhető szolgáltatásokat.

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök zárva
péntek zárva
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák