Garmin

GARMIN Monterra

010-01065-01

Androidos alkalmazású beépített GPS-es, fényképezőgépes, videokamerás extreme túra GPS a Garmintól.

209 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

GARMIN MONTERRA

  • GPS-es térképes készülék Android™ rendszerrel
  • Alkalmazások letölthetősége a Google Play™ áruházból
  • Kettős állású, ellenálló üveg kijelzző
  • 8 megapixeles autofókuszos kamera LED vakuval
  • Nagy érzékenységű GPS és Glonass vevő
  • 3D MapMerge térkép egybemosás funkció
  • 1080p HD videofelvétel

 

A Monterra az első, teljesen felszerelt, Wi-Fi-vel rendelkező GPS készülék, mely ötvözi az erőteljes Garmin térképi alkalmazásokat az Android személyre szabhatóságával. Könnyen személyre szabható, így ideális a GPS minden szabadtéri felhasználáshoz. Új szintre emeli a térképi megjelenítést a 4"-os, több ujjal is használható kijelző, valamint a 3D MapMerge technológia, mely segítségével eltérő rendszerű térképeket ötvözhet (például BidsEye műholdas képek és GIS térképek), így 3 dimenzióban, realisztikusan ábrázolja a tájat.

 

Android OS

Könnyedén elérhet olyan szabadtéri Android alkalmazásokat, mint a PeakFinder, csillagtérképek, röppálya-számítók vagy egyéb Google Play áruházból letölthető szoftverek. Akár professzionális programokat is használhat, mint az ArcGIS®, vagy irodai alkalmazások. A gumírozott, ellenálló Monterrának van elég ereje, hogy mindenhol használhassa.

 

3D MapMerge

A Monterra rendkívüli, saját térképeket használó 3D-s alkalmazással rendelkezik, mely 2 eltérő rendszerű térképet tud ötvözni (például magassági adatokkal rendelkező topotérképet és raszteres BirdsEye műholdas felvételeket), melyeket egy egyedi, 3 dimenziós montázsban, így rendkívül látványosan jeleníti meg a hegyeket, völgyeket, tavakat és erdőket. Nagyítson, mozgassa vagy forgassa a térképet 3D-ben a multi-touch kijelzőn.

 

Kettős áramforrás

A Monterra rendkívül újszerű, kettős tápellátással rendelkezik. Választhat, hogy a mellékelt újratölthető lítium-ion akkumulátort használja, vagy 3 darab hagyományos AA alkáli elemet. A készülék külső áramforrásra csatlakoztatva a lítium-ion akkumulátorokat fel is tölti.

 

Minőségi fényképek

A Monterra beépített 8 megapixeles, autofókuszos digitális fényképezőgéppel rendelkezik, melyekkel élénk, geocímkézett képeket készíthet, valamint 1080p felbontású HD videókat. Alacsony fényviszonyok között a zseblámpaként is használható villanó LED segít. A képeket könnyedén lementheti számítógépére, melyeket aztán megoszthat akár a Garmin Adventures oldalon keresztül. A Monterra elegendő memóriával rendelkezik, melyet tovább bővíthet akár 64 GiB-os microSDXC kártyával is.

 

Könnyen látható kijelző

A Monterra reflektív kijelző technológiát használ, mely a külső fényt használja fel (például napfény), így erős napsütésben is jól látható és energiatakarékos. Ha nem elegendő a fény, a készülék LED-es háttérvilágítása segít a jobb láthatóságban.

 

Ismerje az irányt

A Monterra beépített, 3 tengelyű iránytűvel, giroszkóppal és gyorsulásmérővel rendelkezik, mely akkor is mutatja az irányt, ha nem vízszintesen tartja a készüléket. Ha kalibrálva van, a barometrikus magasságmérő pontosan jelzi a magasságot és követi a környezeti légnyomás változását, ez segíthet megbecsülni a várható időjárást. A beépített UV érzékelő jelzi a sugárzási szintet, így elkerülheti a túlzott napfény okozta leégést, főleg nagy magasságban (mivel minden 1000 lábanként 5%-al nő a sugárzás erőssége) vagy fényes területeken (például hó vagy víz). A nagy érzékenységű WAAS/EGNOS és GLONASS képes GPS vevőnek köszönhetően a Monterra gyorsan és pontosan határozza meg a helyzetét még árnyékoltabb helyeken is, például erős lombozat alatt vagy árkokban.

 

Vezeték nélküli megosztás

A Wi-Fi, ANT+™, Bluetooth® és NFC rádiókkal szerelt Monterra akár ötvenszer gyorsabban tudja megosztani adatait, térképet, útpontjait, nyomvonalait és a geoládákat, mint más, vezeték nélküli készülékek.

 

További térképek

Könnyedén tölthet további Garmin rendszerű térképeket a Monterrára. Vásároljon BirdsEye műholdas felvételeket és induljon útnak. A MapSource rendszerű közúti vagy topográfiai adatokkal még többcélúan használhatja a készüléket.

 

Geoládák milliói

Nincs több válogatás, választás és tervezgetés. Egyszerűen töltse be az összes geoládát. A Monterra ládák millióit tudja tárolni. Csak töltse le az összeset az Opencaching.com oldalról vagy a GSAK lapról, vagy használja kedvenc Android alkalmazását. Minden papír nélküli geocaching funkció elérhető minden ládához. Olvassa el a leírást, a tippeket, naplókat, nézze meg a csatolt fényképeket. Szűrheti a ládákat méret, terep, nehézség vagy típus szerint. Akár chirp™ ládákat is meglátogathat.

 

Rádió

Ne maradjon le a fontos információkról (vagy szórakoztató műsorokról) a Monterra beépített FM rádiójával. A fejhallgató segítségével egyedül, a beépített hangszórón keresztül pedig másokkal is hallgathat zenét vagy híradást.

 

Tervezze meg a következő túráját

A BaseCamp segítségével felkészülhet a következő túrára, mivel segít térképeit, útpontjait, útvonalait és nyomvonalait rendszerezni. Ez az ingyenes utazás tervező szoftver akár Garmin Kalandok létrehozására is használható, melyeket később megoszthat barátaival, ismerőseivel. A topográfiai adatokat megjelenítheti 2 vagy 3 dimenzióban, láttatva a magassági vonalakat és profilokat. Ha BirdsEye előfizetéssel rendelkezik, a BaseCamp segítségével könnyedén feltölthet műholdas felvételeket.

 

Használja bárhol

Számos tartójának köszönhetően a Monterra könnyedén rögzíthető terepjáróban, quadon, hajón, autóban vagy akár kézben. Az autós tartó használatakor a készülék hangos segítséggel vezeti el fordulóról-fordulóra egészen a céljáig.

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák