Garmin

Garmin GPSMAP 62

010-00868-00

A GPSMAP 62 kézi navigációs eszköz 5,1 centiméteres képátlójú, napfénynél is olvasható, 65000 színű kijelzővel, BirdsEye™ Műholdas felvétel (előfizetés szükséges) és Saját térképek támogatással rendelkezik.

89 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

 

GARMIN GPSMAP62

 

Gumírozott és vízhatlan tokozású, a quad helix antennának köszönhetően pedig rendkívüli műholdvételt ötvöz a kecses kialakítással.

 

Felfedezés

A GPSMAP 62 beépített domborzatárnyékolt alap világtérképpel érkezik. A fénykép navigációt használva a Garmin ConnectTM oldalról geokódolt fotókat tölthet le és navigálhat hozzájuk.

 

Tartsa meg a pozíciót

Nagy érzékenységű, quad helix, WAAS/EGNOS előkészített GPS vevőja és HotFixTM műhold pozíció becslésével a GPSMAP 62 gyorsan határozza meg a helyzetét és pontosan meg is tartja akár sűrű lombozat vagy nagy épületek környékén is.

 

További térképek

Könnyű további térképeket betölteni, köszönhetően a Garmin széleskörű részletes hajós-, topográfiai- és autós térképeinek, melyek DVD-n vagy online vásárolhatók meg. A GPSMAP 62 támogatja továbbá a BirdsEyeTM Műholdas képek kezelését (előfizetés szükséges), így a térképei felett letölthető műholdas-fotó rétegeket is láthat. Mindezek felett a 62-es kompatibilis a Custom Maps, díjmentes programmal, mely segít papírtérképeit betölthető térképekké alakítani.

 

Csatlakozás

Elemezné a bejárt túrát és utat? Egyszerűen csatlakoztassa készülékét a számítógépéhez és a Garmin ConnectTM Internetes oldal használatával részletes információkat tekinthet meg a készüléken rögzített adatokról. Ez a központi hely segít rendszerezni az információkat, melyeket akár a GoogleTM Earth felületén is átnézhet. Fedezze fel Garmin felhasználók millióinak feltöltött adatait, vagy ossza meg élményeit a Twitter® vagy a Facebook® oldalon. Könnyű elkezdeni, menjen ki, fedezzen fel és osszon meg másokkal.

 

Szórakozás

A GPSMAP 62 támogatja a geocaching GPX állományait, így egyszerűen tölthet le geoládákat készülékére. A papír nélküli navigáció nem csak környezettudatos, de jóval hatékonyabb is. A GPSMAP 62 tárolja és megjeleníti a fontos információkat, úgymint helyszín, terep, nehézség, tippek és a láda leírása, így nincs szükség többet kézzel beírni vagy nyomtatott lapokat cipelni. Csak töltse fel a GPX állományt a készülékre és már indulhat is. Kecses és könnyű, így a 62-es az ideális társ a kirándulásoknál.

 

Miben más a GPS MAP62s-től?

  • microSD kártyával nem bővíthető
  • nincs benne elektromos iránytű
  • nincs benne Barometrikus magasságmérő
  • nincs benne kjészülékről készülékre adatátvitel


Miben más a GPSMAP62st-től?

  • nincsenek előre feltöltött térlképei
  • 500mb helyett 1,7Gb a map 62s belső memóriája

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák