Garmin

Garmin FR 10 Violet & White

010-01039-17

Női vagy lány GPS-es karóra, pulzusmérő funkciók nélkül. Letölthető merre jártunk, s láthatjuk aktuálisan megtett úthosszt és a pillatatnyi sebességet.

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

39 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Hasonló termékek
Forgalomból kivont, megszűnt, nem rendelhető termék. Válasszon a HASONLÓ termékek közül.
vissza a termékekhez

GARMIN FORERUNNER 106 modell kapható a FR10-ból:

FR10 black-red (férfi), FR10 Orange (férfi), FR10 Blacl-Silver (fiú vagy női), FR10 green (fiú vagy női), FR 10 Violet (női), FR10 pink (női)


Forerunner 10 egy GPS futó karóra, mely nyomon követi a megtett távolságot, sebességet vagy tempót és az elégetett kalóriákat.

 

KÉSZ A FUTÁSRA

Forerunner 10 nagyon könnyen használhatóindítsa el az órát egy gombnyomásra, és már indulhat is. Ahogy fut, láthatja az időt és a távolságot jól látható 1-képernyőn és kalóriát és ütemét a másik. De testre is szabhatjuk a kijelzőt, így egyszerre láthatjuk a megtett távot és a sebességet/tempót.


LÉGY FITT

Ez a legkönnyebb, legkényelmesebb óra, sportos zöld, rózsaszín, fekete/piros kivetelben hozzáférhető. A fekete- piros modell valamivel nagyobb óra és az óraszíj is hosszabb. Minden modell egyben egy normál óra is, így minden esetben kéznél van az óra egy kis mozgáshoz.


MOTIVÁLÓ ÜZENETEK

Ahogy futunk a Forerunner 10 automatikusan figyelmeztet kilóméterenként, ekkor a kijelző villog, s az óra ad egy kis hangjelzést. Ha befejeztük a mozgást, azt elmenthetjük, s visszanézhetjük edzésünk kis összefoglalóját az órán, beleértve a teljes időt, távolságot, átlagsebességet/tempót és kalóriát. Az óra jegyzi a legjobb kilóméteredet is, így versenyezhetsz napota is annak megdöntéséért.


EDZŐTÁRS

Van az órában pár kis érdekesség, mint például a Virtual Pacer ™, amely összehasonlítja a jelenlegi gyorsaságát az előre megadott sebességgel. Így láthatjuk betáplált edzőtársunk gyorsaságát magunkhoz képest.

Ez is egy run / séta jellemzője, hogy ez hasznos, ha csak most kezdik el, vagy a működési terv tartalmazza sétával szünetek. Beállítható egy gyaloglási és futási sebesség is, mely közt automatikusan s tud váltani az óra, sőt, ha a megjelölt sebességünk alá esünk, az óra szüneteltetni az edzésünk, így egy piros lámpánál sem kell az órávan foglalkoznunk.


KAPCSOLAT ÉS MEGOSZTÁS

Egy egyszerű a kapcsolat az óra és a számítógép között ( Mac / PC), regisztáljunk és lépjünk be a Garmin Connect ™ online edzésnaplózásba és láthatjuk a térképen merre jártunk, hol milyen sebességgel/tempóval haladtunk, s láthatjuk a megtett szintemelkedést is. Mindezt megoszthatjuk a barátainkal, FaceBook-on, Twitteren is.

 

MŰSZAKI ADATLAP

Szerepeljen itt pár érdekesség. Cserélhető az óraszíj, az óra GPS üzemmódban 5 órát, karóra használatban 5 hétig üzemképes. Az óra a legkönnyebb a GPS-es órapiacon a maga 36 grammjával (43gr a ffi modell). Az órában lehet úszni is bátran, hiszen 50m-es a vízálósága.


 

 

 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.hu Bankkártyák